Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Sondi1986 #82 üzenetére
A Tomb Raiderben semmi. Ott működik. A Grid 2-ben pedig alkalmazáshiba. Azt a választ kaptuk, hogy amikor a Grid 2-t csinálták még nem volt Ryzen, így nem tudták rá optimalizálni. Mivel a játékra a support már befejeződött, így ezt nem is fogják már megtenni. Ajánlották, hogy a Dirt Rally-t teszteljük, mert az kap majd patch-et.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
UnSkilleD
senior tag
válasz Feruendios #88 üzenetére
smt valszeg
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Z_A_P
addikt
Ez brutal lett
Koszi.Varjuk majd a tobbi tesztet is (ha lesz):
-6 es 4 magosok
-ipc osszehasonlitasok ugyanakkora fixalt Hz-en, architektura jobb kivesezese, finomsagok.
-jatekok
-stb[ Szerkesztve ]
OK
-
lemusz
addikt
Világ életemben kompromisszumokra kényszerültem játék terén, vagy a felbontásból vagy a részletességi beállításokból kellett lentebb vennem. Úgyhogy valahogy belém is égett, hogy ezekben a tesztekben a leghosszabb csíkokat nézegessem. Nem bírok 50-60 fps-el játszani, úgyhogy addig adok lentebb az igényekből, amíg nincs meg a 80-100 vagy adott esetben a még ennél is több fps.
-
Fred23
nagyúr
Köszi a tesztet, és annyira nem is csúnya a Grid 2 eredménye sem! A minimum fps-ek legalább gyönyörűek 1920x1200-ban! Furcsán működik, ami azt illeti.
[ Szerkesztve ]
-
Fecniii
tag
Esetleg a végső összehasonlító táblázatba nem lehetne beírni a procik típusa után a listaárát? lásd anandtech
[ Szerkesztve ]
-
Ja, ez a szar csak munkára jó...
Hülye videóvágás, renderelés, virtuális gépek... kinek kell ez, mikor lehet ugyanennyiért i7-7700K-ja jáccani, vagy dolgozhat ugyanilyen Intelen kétszeres áron?A cikkírónak:
A játékos tesztcsomagot valóban cserélni kéne, és újratesztelni valami üresjáratban a még meglévő tesztrendszereket. 1080 Ti-vel sokkal több értelme lenne a CPU teszteknek.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
komi77
senior tag
Köszönjük a tesztet Daywalker - Zetorok hazafelé.
Szegény ember kézzel nőz.
-
aktív tag
Köszönjük a tesztet!
Jó lett ez a processzor és most már van keresnivalója ezen a piacon is az AMD-nek!
Amit hiányolok a tesztből:
- Kár, hogy nincs pár erősebb vga a teszteléshez. 980ti, Rx 480, 1070/1080
- Több játék és magasabb felbontás. Wqhd, 4KFurcsa, hogy nem piros betűkkel van kiemelve a cikk.
Még egyszer köszönet a cikkért![ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
Scooby
aktív tag
Minimum FPS-ben játékok alatt FHD-ban szép előnye van!
Minek az?
-
datatomm
tag
Nagyon nagy lépés, de remélem van még valami a tarsolyban. Az Intel ezt nem fogja annyiban hagyni. Ez az új jövő kezdete. Ismét verseny van! Megérdemli a sikert az AMD.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Feruendios
tag
Durva, hogy az Apache teszten mennyire leszerepelt ez minek lehet az oka?
Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(
-
hallador
addikt
Na végre nagyon gyanítom, hogy az AMD nem véletlenül 1700/1800/X-nek nevezte el a processzorait, én még a Palomino családból tonna számra adtam el, az volt az AMD korszak kezdete, amikor az Intelt elkezdte megszorongatni az AMD 2002-ben. A régi szép emlékek visszatértek,
Ez a sok c/t jó lesz VMware alá, otthonra olcsó kiszolgálónak.
Én örülök nekik. Végre visszatértek, és kivételesen nem aranyárban mint annak idején az FX nyitott.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
HoReSz1975
őstag
ezt nem értem, a Guru3D teszten a 7700K gyorsabb, akkor most mitől ájuljak el Főleg, hogy nálam 5GHz megy...
Még a 1080-t sem hajtja ki annyira, mint a 7700K
AMD Ryzen 7 1800X Review - Introduction
by Hilbert Hagedoorn on: 03/02/2017 03:00 PM [ 5] 0 COMMENT(S) -
törölt tag
Itt egy valamire való teszt játékokról is.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Újra versenyben az AMD procik.
<< Heimdal >>
-
mormota79
tag
Köszönjük a tesztet
-
Sondi1986
addikt
Nem értem hogy 1 magos teljesítményben elég jó még is elvérzik pár játékokba.
Mi lehet a gond? -
Boxi88
őstag
Újra van konkurenciája az intelnek! Ideje volt!
-
Pug
veterán
válasz antikomcsi #66 üzenetére
Az, szembeköpése....
Az ugye megvan, hogy 3 nap alatt az összes többi CPU-val mennyire lett volna idejük végig mérni egy másik game set/vga párost?...Hmm?
Think first.....
-
BReal
addikt
-
Daywalker
addikt
válasz antikomcsi #66 üzenetére
Talán ha nem csak read only módban működnél
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
hemaka
nagyúr
Eleg meggyozo lett azt kell, hogy mondjam. Bar a jatekos reszt nagyon nem nezegettem, az engem nem erdekel.
Meglatjuk nyar vegere milyen arcimke lesz ezen es az intel procikon, az fogja eldonteni melyik lesz a kovetkezo PC szive.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
imi123
őstag
Köszi a tesztet.
Már megfordult a fejemben hogy lecserélem a 3770K-mat,de átgondoltam.
Szinte csak játékra használom a gépet.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Bounti
aktív tag
Köszi a tesztet, a tények ismeretében ugye nem sok időd volt rá, de igen alapos lett! Nekem hozta azt amit ígértek, erre is szavaztam...
Remélem nemsokára esetleg egy új steppingel jön egy újabb teszt, ha nekem sikerül beszerezni, akkor fel is ajánlom majd!
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
bandika0626
senior tag
Akkor megvan a 3570K utódja. A nyár végére optimalizálódnak az árak.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
MZperX75
addikt
Tesztkészítőnek ilyen rövidke idő alatt
AMD új korszak! Intelnél tényleg csak csörög,senki nem veszi fel....
[ Szerkesztve ]
-
MongolZ
addikt
Brutál lett. Ennyire jóra nem számítottam.
Az továbbra is nagyon érdekes, hogy játékoknál legnagyobb felbontásban a legjobb értékeket hozza.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha aszerint rangsoroljuk, akkor a Ryzen mindkét játékban a leggyorsabb. Nyilván a játéktesztek átka, hogy Full HD-ben igen gyorsan GPU-limitessé válik a rendszer, és onnantól kezdve 1-2 fps az élre vagy a végére repít egy terméket.
De mivel lehet, hogy sokaknak ez az eredmény a fontos, így mindjárt csinál Gyuri egy ilyen rendezést is, és berakjuk a tesztbe.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
antikomcsi
veterán
Ez a teszt így egy vicc!
Nagyobb csalódás, mint a 7700K tesztje.
7970 3Giga, két ilyen játékkal?
Ez a fórumozók "szembeköpése" a múltkori kérések után. -
HaZsolt
őstag
Köszönjük a tesztet, gyorsak voltatok annak ellenére, hogy késve kaptátok. Jó pihenést
-
BReal
addikt
Miért, mit mondtak? A prezentáción 4k-ban futtatott Battlefield 1 és Battlefront volt, ami egál teljesítményt mutatott a 6900K-val (ha jól emlékszem, mindkettőnél ez az Intel CPU szerepelt). Sehol nem mondták, hogy 1080P-ben x CPU-t megveri. Ezen kívül nem játék tesztek voltak, ahol verte a 6900K-t. Ezt a gyakorlatban is megteszi. Illetve szerinted egy 180000 Ft körüli CPU-t 1080p játékra használnak?
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
ti tényleg komolyan gondoljátok ezeket a játékteszteket... siralom..
ennyi erővel inkább hagytátok volna ki. 2 elavult játék amiből az egyik egyértelműen bugos a Ryzen cpu-n.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
04ahgy-t majd megkérem, hogy javítsa, a táblázatokat ő hozta össze. Egyelőre megy a javítás a háttérben, mert át sem olvastuk, csak kitettük, hogy menjen, tehát vannak még elírások stb...de igyekszünk!
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
DithenS
senior tag
Mit vártál? Azért kell majd szoftveres támogatás is,akkor majd jobb eredmények lesznek de ezt ne az első napon várd el.A másik bajom az hogy túlzól.Nem kullog senki után,az hogy 5% gyengébb fele annyiért nagyon nem baj.Ezek a tesztek meg táblázatok csalósak mert 1FPS is sokat ront vagy javít.
-
lotuska
tag
Az a videokartya...
-
FireKeeper
nagyúr
örülök a jó teljesítménynek, és ennek fényében még inkább kíváncsi vagyok mit tudnak majd a kisebb variánsok.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dangerzone
addikt
Na, zsír a buli!
-
Yutani
nagyúr
Köszönjük a tesztet Daywalker! A Tomb Raider tesztet légy szíves rendezd 1900x1200 min FPS szerint, mert így, ahogy most van, értelmezhetetlen.
Jó lett a Ryzen. Az AMD önmagához (FX) képest nagyon sokat javult, és egyértelműen feljött az élvonalba. A processzorban vannak hibák, amelyeket javítani kell az újabb verziókban, de ez egy szép kezdés.
Ostoba az, aki azt gondolta, hogy a Ryzen porba gyalázza az Intelt teljesítmény terén. Amit most letettek az asztalra, az nagyon szép eredmény.
Hajrá AMD, így tovább!
#tarcsad
-
User64476
őstag
"Good, but not for gamers"
-
Varoz
addikt
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Lacc
aktív tag
Nagy kár, hogy nem raktátok bele az AMD Ryzen 1700-at. Angol és Francia nyelvű cikkeket olvasva, inkább az AMD Ryzen 1700 a "különösen ajánlott" kategória.
-
Tomcat
őstag
Amit vártam. Gratula AMD!
Tomcat
-
komi77
senior tag
De szép ez a tesztplatform.
-
ati3x
senior tag
Frankó! AMD-m lesz (megint.. ) Elvoltam a 6600K-al eddig, de már kezdett lassúcska lenni.. Valami 1700-est majd beújítok a nyárig..
-
Zodicus
senior tag
Végre
-
HeroGod
csendes tag
Intel konkurencia: ON! Ideje volt már .
-
kisbancsa
senior tag
Akkor mégsem lesz váltás ryzrenre. Marad szépen a 6700k + kis oc és kész. Játékok terén jóval többet vártam volna, de úgy látszik, csak a szintetikus tesztekre mentek. Sebaj így legalább nem kell hirdetni a cuccokat
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Daywalker
addikt
válasz #85552128 #15 üzenetére
Megint belelátsz olyanokat, ami nincs! Minden eddigi CPU-tesztben ezek a játékok voltak, keresd vissza, ha nem hiszed el.
Az a baj, hogy teljesen más rendszert használunk vga tesztekhez, amiben húzott intel van. Hiába rakok alá most egy ryzent, nem összehasonlítható eredmények jöttek volna ki. Teljesen új tesztrendszert kellett volna építeni, de 3 nap erre nem elég."A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
félisten
Frankó, mostantól hátradőlök. Csere ZEN2 APU-ra betervezve.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Chriss745
tag
Engem meggyőzött. Hol lehet kapni?
-
-FLY->
őstag
Tesztet nem olvastam, de látom, hogy ajánlott. Most akkor mindeni örül, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Na, az új szerver terheltségi és oldalletöltés / sec rekordjai már most megdőltek.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
komi77
senior tag
Hol a f..szba a szemüvegem. Köszi, olvasás indul.
-
rcsferi
csendes tag
Szerintem faszántos lett végre Lehet lesz egy AMD először az életemben, de még várjunk
-
ktamask
tag
1800X 499 dodó
i7-6900K 1100 dodó5%-al gyorsabb az 1800X, kevesebb, mint felepénzé'...
-
törölt tag
A végét olvastam el, az gyorsan megvolt. Kezdődhet az árverseny
-
tibaimp
nagyúr
Már olvasom is, köszi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
MK VII
veterán
Köszönjük...
Nekem ebből esti olvasás lesz... Addig is mindenkinek jó szórakozást. -
nonsen5e
veterán
Általános teljesítményre nagyon szép, kitguru tesztet is nézve viszont játékokban nagyon nincs ott. [link]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
customer114
őstag
Na lássuk akkor...
-
User64476
őstag
Sosem gonodoltam volna, hogy végre az új, multifunkciós Delkin kártyaolvasó képes lesz fogadni a jelenleg még mindig csak kevéssé elterjedt CFast 2.0 kártyákat!
-
törölt tag
A játék része a tesztnek valami vicc akar lenni ?
Bár elnézve más oldalak tesztjeit, érthető a pH miért hanyagolja...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Most csak a szemem káprázik vagy tényleg jobb játékok alatt a i5 3470?
-
-=MrLF=-
senior tag
köszi! olvasom
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Góliát
őstag
Köszönöm a tesztet!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
ukornel
aktív tag
Hoppá! Fél órával későbbre vártam, de annyi baj legyen
-
zzola
titán
Köszi!
-
SaGaIn
senior tag
Köszi Olvasom!
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Indulhat a zendülés.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Fred23
nagyúr
VÉGRE!
Grid 2 nagyon csúnya!
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Guru 3D-t néztem sok helyen nem hozza az 1800X az i7 4790K-t se..Pedig nem ezt mondták MEGINT!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
xtro
aktív tag
Nagyobb volt ennek is fustje mint a lángja :/ #RIPAMD
-
_AnTi_
tag
Ezt várom 3 napja...
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
-
R3wind
csendes tag
Vártuk már nagyon!
-
Tin
veterán
navégre!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest