Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cudar07
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek:van egy Gigabytes UD2H lapom, most már a legújabb BIOS-sal - F6
most cseréltem egy A6-3500 APU-ról A8-3870K-ra (windows 8.1-et nem telepítettem újra)miért nem veszi vissza az ALAP órajelet 800-ra?
(ahogy az A6-3500 csinálta)
C&Q és még van valami C1 BIOS-ban
ezeket be van kapcsolva (AUTO vagy disabel lehet)
a CPU szorzó AUTO-n vanvagy ez szoftveres hiba (WIN újra telepítés segítene?)
AIDA és CPU-z is ugyan azt mutatja, hogy folyton 3000MHz
(kisebb kilengésekkel, de 2950 Mhz-nél nem megy lejjebb)előre is köszi a segítségeket!
-
LeGo89
csendes tag
HAli!Egy dologba ütköztem csak,,az pedig ugye a vidkártya..egy slotos fér be a gépházba..ugy látom 3 fajta fér bele a codegen mx31 tipusú házba,,legalább is kép alapján,sajnos nehéz megmondani,,ugye látni is kéne hozzá!:S...
Szerintetek?Mindenképp márkailag maradnék az asusnál,de nem tudom hogy elfér-e a házba!
http://ipon.hu/webshop/product/asus_hd6670_2gd3_hd6670_2gb_ddr3_pcie/215293
http://ipon.hu/webshop/product/vtx3d_vx6670_1gbk3_h_1gb_gddr3_pcie/182787
http://ipon.hu/webshop/product/vtx3d_vx6670_2gbk3_hv2_hd6670_2gb_ddr3_pcie/263981
http://ipon.hu/webshop/product/xfx_hd_667x_zhf2_hd6670_1gb_ddr3_pcie/324094 -
LeGo89
csendes tag
Igen,,de szerintem ár/értékben ez visz mindent,,,a corsair 350ről olvastam a neten,hogy hangos egy idő után...az 1600MHz-esek lettek,lesz még 4 Gb a köv hónapban mellé!
-
El Kebir
őstag
lámák vezetik azt a boltot... csak dobozban van különbség...
Kétféle csomagolás van, az egyiken szerepel a "K", a másiknál csak sima 3870 a típusszám, de annál is ott a dobozon, hogy "black edition" vagyis hogy "K"-s...
tehát az olcsóbbat kell venni, ha nem a doboz feliratozása érdekel...
szerk.:
(habár lehet nem is lámaság ez részükről, hanem aki ezt tudja, annak adják olcsóbban, aki meg nem tudja ezt, azoknak küldik picit drágábban a tuti "K"-t)
-
LeGo89
csendes tag
Na megvannak az alkatrészek,,annnyi a változás hogy nem kaptam kingston ramot,,hanem csak Patriot nevezetű ram volt a boltba,,mondom jó lesz,ugyanugy kék,meg hűtött,meg cl9-es,,meg élettartam garis
...illetve elfogyott a seagate 250es sata 3,,de ugyanabba az árban kaptam 320as seagate sata 3-at
...a ház pedig megvan rendelve,jövöhéten jön,,mégpedig codegen mx31-a11-es verzió lessz...10.én pedig kihajitom belőle a tápot,,kap egy másikat...már néztem és eléggé barátkozom az FSP HeXa 400W-os táppal!
Vidkariból egyet találtam ami befér ebbe a házba ,és igy létrejöhet a crossfire,,mégpedig XFX HD 6670 nevezetű kártya,,másmilyent nem találtam:S -
yerico
senior tag
válasz
Frigetrus #276 üzenetére
Itt árulják a K és a NonK verziót is, természetesen eltérő áron. A K mentes verziót rendeltem, és K-s jött természetesen.
-
Frigetrus
aktív tag
Azt a Chieftecet már sehol se lehet kapni, de az sem lenne rossz választás, bár a 8 centis venti lehet nem lenne elég halk.
A Corsair meg tuti cucc, szerintem bátran megveheted, esetleg érdemes még utánakérdezni valamelyik tápos topicban, tapasztalatokra/hangra stb. De jónak tűnik. -
LeGo89
csendes tag
Két Táp amit kinéztem:
http://www.gepfutar.hu/webaruhaz/tapegyseg-corsair-tapegyseg-11388/corsair-vs350/116760/http://ipon.hu/webshop/product/chieftec_gps_350f2b/29393
-
Frigetrus
aktív tag
yerico:
ejnye, nehogy félrevezesd itt a kollégát!neo3650:
3870-ből csak is K-s verzió létezik, ha láttál simát, akkor az csak elírás, vagy nem 3870. A lapba természetesen belemegy. Bios-t attól még célszerű frissíteni.
Proci cserénél arra kell figyelni, hogy az előző prociról óvatosan szedd le a hűtést, mert a paszta tapadni fog, szóval célszerű picit mozgatni rajta, nehogy kitépje a foglalatból a procit. Továbbá csak egyféle módon lehet berakni, van rajta egy pici háromszög az egyik sarkán, annak pont ott kell lennie ahol a foglalaton is van egy pici háromszög. Pasztázást pedig te is írtad. Más nem nagyon van. -
yerico
senior tag
Ma nagyon vicces kedvemben vagyok, úgyhogy kéretik ezt figyelembe venni.
A 3870 nem mehet a 3870K helyett, hiszen teljesen különálló tervezés. A sima 3870-be plusz 14 lábat szereltek, azzal figyelik, hogy valaki nem akarja-e tuningolni a processzort, ezért csak az FM1 NonK alaplapokba lehet beletenni., A processzorcsere egyébként egyszerű, csak legyen nálad forrasztó és pillanatragasztó, no meg elegendő vazelin. A csere esetén érdemes a foglalatot jó alaposan bekenni vazelinnel, hogy könnyedén a helyére csússzon a processzor, ne sérüljenek a lábak. A hűtőt érdemes a hűtőpaszta helyett pillanatragasztóval rögzíteni, mert hajlamos a leesésre, ezért ajánlatos odaforrasztani az alaplaphoz is. Ha így teszel, biztos lehetsz benne a processzorod stablian lesz rögzítve, a ventillátor pedig nem fog leválni működés közben. Mondjuk ezek után a működés közben fogalom is nehezen lesz értelmezhető, de a lényeg a tökéletességre törekvés.UI: Kevésbé finom lelkűek a processzort oda is csavarozhatják, csak akkor figyelni kell rá, hogy nehogy a csavarozás megsértse a lábakat,
-
neo3650
csendes tag
Sziasztok. 1 kis segítségre lenne szükségem ugyanis épp processzor, csere előtt állok, a régi A6 3500 procim cserélném le A8 3870-re nem k-ra csak simára. És érdekelne hogy a proci belemenne e, az alaplapomba. Asrock A55m-HVS-em van. Megnéztem a processzor támogatási listát ott , ott a A8 AD3870WNZ43GX-et támogatja ami a 3870k-nak felel meg. Szóval az lenne a kérdésem hogy a sima 3870-et nem a k, azt támogatná e? FM1-es foglaltú a lap szóval elvileg bele kellene, mennie, csak úgye fő a biztonság
Meg azt szeretném émg kérdezni, ha csak úgy kicserélem a procit (bár ilyet még sose csináltam
) akkor kell-e valamire nagyon oda figyelnem? Tudom hogy paszta az kell majd, de ezen kívül van még esetleg valami fontos? Meg a Biost frissíteni kell azért mert cserélem a procit? Előre is köszi a válaszokért
-
Frigetrus
aktív tag
Na ez így már érthető, jó lesz az a 8 giga összesen. (1600 és 1866mhz között akkor kb. 2 ezer forint különbség lenne, azt még gondolt át.)
Tápból meg vegyél valami márkásat/megbízhatót, jó hatásfokkal, nem kell 10 ezer fölé menni se árban. Egy ilyen gépet pedig bőven elvisz egy kisebb teljesítményű táp is, szóval nem nagyon kell 350 watt fölé menni, de még az is sok.
Táp témában még érdemes utána olvasni helyi topicokban.
Na hajrá!! -
LeGo89
csendes tag
Csak mert majd köv hónapban ha lesz fizetés akkor lesz rá több is,ok hogy a táp kuka,,de azért 1 modul,mert később kap egy másik modul 4 Gb ramot is
..és akkor lesz 8..
..
-
Frigetrus
aktív tag
Akkor maradjon a konfig, de a tápot akkor is felejtsd el, mert akár az egész gépet tönkre teheti.
Memóriánál afelett még el is siklottam, hogy ez most 2 db 2 gigás, vagy egy darab 4 gigás? Mert az IGP-nek az ram órajel mellett kell a dual channel is!! Szóval a 2x2 giga jobb mint 1x4. De ezt nem írtad le, hogy kettő, vagy egy modul.
Amúgy azt még mindig nem értem, ha ennyi a kereted, akkor miért gondolkozol egy 6670 kártyában.Próbáltam a legolcsóbb ramokat nézni, 4 gigát, CL9-eset, és 1600-1866Mhz-eseket, ezeket találtam:
2x2 giga 1600Mhz-es Kingston: [link]
2x2 giga 1866Mhz-es Kingston: [link]
1x4 giga 1600Mhz-es Kingston: [link]
1x4 giga 1866Mhz-es Kingston: [link]
Szóval érdemes gondolkodni a ramokon. Nem olyan sokkal drágább az.
Tápot meg tényleg felejtsd el, saját, és a géped érdekében!!! -
LeGo89
csendes tag
Sajnos ennyiz bir keretem,memóriát néztem,de sokkal drágább az 1866Mhz ,uhogy marad ez a konfig..amugy egy 24es aoc full hd monitor...
-
Frigetrus
aktív tag
Azért mert egy Chieftec táppal így jártál, még nem vonnék le olyan következtetést, hogy a drága tápok semmivel se jobbak. Mondjuk én nem úgy fogalmaznék hogy drága, hanem normális, megbízható márka.
Érdemes utánaolvasni, hogy milyen a Codegen, LC-Power és társaik.
Boltos ismerősöd egy mondta ezt, fórumokon meg több százan mondják az ellenkezőjét, és ha már itt tartunk én már hallottam boltostól olyat Codegen tápra újkorában, bontatlanul, hogy "ez még működik?"Amúgy 350 W-os FSP táp kicsivel 8 ezer fölötti áron van, nem olyan drága, de egy ilyen konfighoz bőven elég, megbízható, 80+/85+ -os hatásfok, csendes.
"Egyébként egy E4300 + P35-ös lap + HD 5770 + memória, 1 vinyó, 1 HDD és sallangok terhelve 250W-ot ettek. Ezt már nem fogja bírni egy 300W-os táp noname, az olyan 240W körül fog leadni." --> Ezért is kell normális táp, és nem noname.
Most utána néztem, egy 550w-os LC-Power 11ezernél indul, egy ilyen Llano-s konfighoz bőven elég az a 350W-os FSP 8 ezerért amit ajánlottam. Akkor miről beszélünk?
-
yerico
senior tag
válasz
Frigetrus #267 üzenetére
Chieftec tápom nyírt már ki 2 alaplapomat, majd miután átváltottam egy olcsóra, és azt elajándékoztam, végleg kilehelte a lelkét az új gazdánál, de előtte magával rántotta a delikvens alaplapját és CPU-ját is. Azóta nem veszek drága tápot, és a boltos ismerősöm szerint is a drága tápok semmivel sem megbízhatóbbak, mint az olcsók. Szóval...
. Ja, és ez is 2008-as
Egyébként egy E4300 + P35-ös lap + HD 5770 + memória, 1 vinyó, 1 HDD és sallangok terhelve 250W-ot ettek. Ezt már nem fogja bírni egy 300W-os táp noname, az olyan 240W körül fog leadni.
-
Frigetrus
aktív tag
Nem a táp teljesítményével van a gond, hanem a márkával. Veszélyes a gépre nézve.
Nekem 3870K proci megy Giga GA-A75M-UD2H alaplapban, SSD van a gépben, 2x4 giga ram és DVD író. A profilomon lévő merevlemezek és a tv tunerem nincsenek a gépben, így üresjáratban 35 W körül fogyaszt, teljesen leterhelve 150 W körül.
Amit megadnak TDP, az inkább csak egy besorolás, azaz egy fogyasztási osztály, nem feltétlenül fogyaszt annyit az eszköz."2x4 GB Kingmax DDR3-1600-as 15K" --> Én ennyiért vettem 2 hónapja a Corsair Vengeance CL9-es 1866mhz-es ramját!!!!
Amúgy a te LC-Power tápodra se bíznék semmilyen gépet.
-
yerico
senior tag
Akkor az én gépem, a múlt héten jött meg egy része:
Gigabyte A75-ös lap, bruttó 13.5E
3870K processszor bruttó 22.5E
2x4 GB Kingmax DDR3-1600-as 15K, de ennél van olcsóbban is
OCZ Agility3 120GB SSD (régebbről, nyáron volt 25K)+ a régi gépből a maradékok, winyó, ODD, ház, monitor, táp, egy 550W-os LCPower.
A Crossfire fogalmat felejtsd el, ha a beépített videokártyát is akarod használni, nem fog menni, Dual Graphics igen.
-
Frigetrus
aktív tag
A házhoz járó tápot felejtsd el a márkája miatt!!
Mivel írtad, hogy erős is legyen a gép, akkor:
-memóriából érdemes 1866mhz-eset venni, igényli az IGP.
-érdemes ssd-t is venni, ha belefér a keretbeMég egy apróság, milyen megjelenítőt kötnél a gépre? Csak mert elég szegényes a kimenete az alaplapnak (hdmi és d-sub).
Egyelőre azt a pénzt amit 6670-re szánsz, inkább egy minőségi tápra költsd, és memóriára.
Illetve mennyi a pénz keret ami rászánsz az egész gépre? -
LeGo89
csendes tag
Üdv ISmét!El akarom mesélni mi a célom,most adtam el a kis asrockomat,és szeretnék helyette egy erős gépet,de azért mégse fogyasszon sokat,lehessen vele játszani is!Pénzeből végülis igy jöttem ki!
Alaplap:ASRock A75M-ITX AMD A75 FCH DDR3 mITX
CPU AMD Llano A8-3870K FM1 BOX Black Edition
MEMÓRIA 4Gb DDR3 4096/1600 Kingston HyperX Blu Ed. CL9
WINCHESTER Seagate 250Gb 7200Rpm 16Mb S-ATA3
ATX HÁZ Codegen MX31-A2 mITX 300Wkésőbb pedig ha megint lesz egy kicsit,,rakok bele egy 6670-et,és akkor crossfireben elviegbe menni kell mindennek!De ha nem játszok azért a fogyasztás se sok!Szerintem legalább is,mert ugye csak utána olvastam!
Szerintetek? -
yerico
senior tag
Bármit lehet mellé tenni, csak le kell tiltani a processzorban levőt. Dual Graphics esetében a max a 6670, amivel együtt tud működni.
Amúgy k.va jó processzor, kellemes, gyors, a beépített GPU is elegendő sok játék meghajtására, nekem a WoT 1280x1024-ben megy közepes grafikai beállításokkal 20-30 fps-sel. Szóval játékra is alkalmas, akár külső kártya nélkül is. -
LeGo89
csendes tag
Üdv emberek!3870k-t készülök venni,majd később bele egy vidkarit ami belefér a kis házba..melyik videókártyát ajánljátok hozzá?6670 amivel lehet crossfire-be menni,vagy mondjuk egy 7750 illetve 70?Köszi előre is
-
fkaresz
tag
válasz
oliverkiss32 #258 üzenetére
A8 3820-ról nem váltott valaki A10 5700-ra?
Tapasztalat róla? Megéri váltani? -
fkaresz
tag
válasz
bajusz15 #257 üzenetére
bajusz15:
Jónak kell lennie AM2, AM2+, AM3, FM1, FM2 azonos felfogatással rendelkezik.
(Ami eltérés lehet, hogy a középső karom mellett megtalálhatók-e a szomszédos karmok.)oliverkiss:
Jövő év elején még (első negyedév), még van rá esélyed, de minél hamarabb le kell csapni rá,
mert bizony már csak a raktárkészlet erejéig kaphatók.
Azt meg nem tudhatjuk hogy AMD-nek mekkora készlete van belőle........ -
oliverkiss32
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek jövő év elején fogok még kapni A8-3870K-t?
Egyelőre nincs pénzem a Llanos konfig-ra, és érdekel meddig árulják, ameddig a készlet tart most, hogy kijött a Trinity? -
bajusz15
senior tag
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy az AM2 támogatású gigabyte g-power 2 pro cooler jó-e az A3870k-ra? Mert a stock hűtő szarul hűt, de legalább hangos -
Tito30
tag
Sziasztok,valakinek valami ötlet,hogy miért nem tudok használni egy A6 3650-el egy 6970 et?
Se kikapcsolni nem tudom az integrált gpu-t se a biosban állítva nincs változás,egy 6570 el műkszik de ezzel semmi,csak visít a slottban a kari,és semmi kép.Valakinek ötlet?????Köszi előre is.
-
treck1985
tag
Sziasztok.
Valamiért nem jön elő a Catalys-ben a Hybrid CrossFire vagy Dual Graphics opció. 12.1-ben jó volt, de most, hogy feltettem a 12.8-at valami nem stimmel.
Az alaplap egy Gigabyte A75-D3H, a proci egy A8-3850 (holnap megyek egy 3870K-ért) a VGA pedig egy Sapphire HD6670 1GB GDDR5.
A biosban beállítom, hogy Onboard-ot használja, de mégsem jó.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
-
stipesman
csendes tag
üdv!
segítségre lenne szükségem: most újítottam fel a gépem és valamiért játék közben folyton lefagy. se kép, se hang. fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond.
konfig:
asus f1a75-m pro alaplap
amd a8-3870k proci
4 gb kingston ram
500 gb wd caviar blue hdd
500w-os tápminden gyári értéken pörög, pontosabban a bioson belül állítottam be az asus által gyárilag megadott optimális profilt.
ötlet? előre is köszönöm!
-
AaronBass
tag
Sziasztok!
Most vettem egy 3870k-t és 2000p kapott a gpu vantageba, a cpu meg 7000p! Úgy hogy a gpu 800mhz, 512mb-on van!
1db 4gb 1600mhz, asrock alaplap -
berVi
senior tag
Vajon lesz még FM1-es APU ezen kívül?
-
Mercutio_
félisten
válasz
stratova #248 üzenetére
Nekem - lehetőleg normál - DVD-RW és valami rendszervinyó kellene, hogy beleférjen úgy, hogy nyáron se fő meg, + USB-n egy külső vinyó és wi-fi valamint 2.4GHz-s és/vagy IR-vevő menne még rá.
Lehet, hogy az A4-3300 jobb választás lenne, mert alapból is kevesebbet eszik, még ha gyengébb is proci és VGA tekintetében is
atti_2010: Az a gond, hogy ha HTPC, akkor logikus, hogy bárki hozzáfér a családból, és 2 egyetemistával a családban nem hiszem, hogy megállnának a fullHD youtube videóknál
-
-
stratova
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz
stratova #211 üzenetére
Az A75M-HVS-hez képest a még olcsóbb A55M-HVS-nek van valami hátulütője? (USB3 és s-ata3-on hiányán kívül persze
)
A6-3500 (és a A4-3300) K10STAT-tal lett alulfeszelve? Pontosan milyen konfigot bír el a gyga 65W-os tápja és milyen használat mellett?
Tartok tőle, hogy egy APU-izzasztó játék esetén elszállna a táp alulfesz ide vagy oda -
A ventim legtöbbször áll, és passzívan megy a CPU, de néha felmegy 400-as fordulatig is akár, az egyik leghalkabb tápot használom, amit a piacon lehet kapni, és a vgá-t is próbálom kordában tartani, de minden decibel zaj hallható és számít.
A füldugós ajánlat előtt az elektromos zajt tárgyaltuk, mert jelenleg sajnos az a legerősebb zajforrás, rossz frekvencián szól, és igen zavaró tényező, ráadásul nem is tudsz vele mit kezdeni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Segíthetnétek nekem egy kicsitSok hsz-t elolvasva, kicsit el vagyok tévedve, hogy hol is áll most a proci helyzet. A teljesítményeket elnézve azt gondoltam hogy az Intel egyértelműen jobb mint az AMD, az új Sandy-s procik meg végképp beteszik a kaput az AMD-nek.
Nekem egy olcsó gép kellett, egy amolyan mindenes, ezért a tesztek alapján Inteles gépet vettem, persze egy kis olcsó gépet (G530, 4GB DDR3, HD 4670 DDR3) a 10-11k-s táppal és házzal együtt (5k), vinyó nélkül 50k volt a gép. Jobban járhattam volna egy AMD-s géppel? -
Puma K
nagyúr
Kifutottam a szerkesztési időből...
Saját véleményem szerint nem jó még mindig majd talán a következő generáció...
Fú de építenék már egy asztali gépet wááá
-
kzkz
őstag
...füldugó 55Ft-ért?
-
TGWH
őstag
Van egy tök egyszerű módszer, mindig szóljon valami zene, és az elnyom mindent
-
Ribi
nagyúr
válasz
kasza blanka #216 üzenetére
A full halk gépben az elektronika cicergése zavar, szóval ennek nincs vége sosem.
-
Atom Anti
csendes tag
Ha csak filmezésre kell, hogy ne menjen a géped ezért, és "wifis TV"-d van, gondolom ez alatt a smart tv-t értetted ami LANon vagy WIFIn el tud érni megosztott tartalmat és lejátssza, akkor egy értelmes NAS nem elvetendő mert akkor a torrentezés miatt se kell hogy menjen a gép... de ennek az ára is több mint egy kábelé. Viszont smart tv-hez elég ha pendrive-ot vagy egy külsős winyót hozzádugsz, és a filmet onnan is lenyomja, de ami nekem van az még a mobiletóról is átveszi a filmet wifin... és gondolom akinek van WIFIs TVje annak van egy pendrive-ja vagy egy zöldrobotos vagy almás mobilja is...
és akkor nem kell kábelre se költeni
-
kasza blanka
aktív tag
nincs olyan, hogy halk
hiába halkítod, utána a kisebb zaj fog zavarni...
régen se volt hangos a gépem, de kiiktattam 1 nagy ventit. aztán 1 kicsit, aztán 1 tápventit.
ma már ricsajnak hallom, ha ezeket visszakötöm, és a 2 venti pont annyira zavar, mint anno az 5.egy venti nélküli gép kéne már
-
TGWH
őstag
válasz
kasza blanka #213 üzenetére
Hát szarból nem is lehet várat építeni... de pl. a kb. nyolc éves p4es ventije máig tökéletesen működik, és semmi hangja... ami kerreg, az a vga, de olyan szabványos venti volt rajt, hogy a második már nem fért be a bordák közé, így meg lett fúrva a nyák
Vannak olyan hűtők, amik jók, és teljesen halkan működnek. Igan 7-10 ezer forint, de létezik...stratova, nekem csak az árral van a bajom, 40-ért meggondolnám. De majd csak jön valami. Azaz nem is az ár a gond, hanem a fizetés kevés
-
TGWH
őstag
válasz
stratova #211 üzenetére
Na igen, szerinted én mire írtam, hogy 60 körül?
ha négyezer forintért veszek bele ramot, még úgy sem olcsó...
Hatvanat azért nem fogok ilyenekre költeni, csak azért, hogy ne menjen a pc ha nem kell... akkor már veszek 5 ezer forintért egy kábelt, és rákötöm a tv-re a pc-t...
Csak ahhoz valami halk gép kell, igaz, ez mostanság már nem baj, mindegyik alapjáraton szinte hallhatatlan XD
24"-os monitoron meg nem szeretnék filmet nézni, bár a végén az lesz...
Vagy az lesz, hogy pakolom a monitort és egy kis asztalt ha filmet szeretnék néznide legegyszerűbb az lenne, ha milliomos lennék...
-
stratova
veterán
Llano "kici-occó" verzió:
A4-3300 15e
A75M-HVS 16e
USB wlan stick vagy PCI-e kártya 2,5e
Gskill/Kingston HyperX 2x4 GB PC-12800 11-12e
GIGABYTE MIB T5140 16e (65W táppal, Llano alulfeszelve 3 magos verzióban - A6-3500 - is elmegy vele, de van pár más - ilyen árban nyilván nem túl neves - ház 150-300W-os táppal)
60-62eHa valaki nagyon akar a RAM-ból még faraghat pár ezret (és pl. A6-3500-at vesz), Brazos-szal pedig ez alá lehet menni.
-
TGWH
őstag
De nekem nem kell dvd
Médiaplayer árából lassan összejön egy kisebb gép, és garantáltan megeszik mindent. A kábeles adatátvitel sem rossz, de a legjobb lenne wifi-n keresztül lezavarni mindent, állítólag viszi a fullhd-t a wifi-s tv
Mindenképpen valami jobb megoldás kéne, csak az drágábbi5 htpc-be? És még vga-t is? Én nézegettem minden lehetőséget, feleslegesen drága. Intel fanoknak jó, másra nem...
-
törölt tag
Kalap ürülék, rakom össze a htpc-t, i5 jó lesz hozzá egy passzív hűtésű radírral.
-
Mercutio_
félisten
Veszel egy médiaplayert, ami kezeli az usb-s DVD/BD lejátszókat és egy külső lejátszót együtt 25-30k-ból megvan.
Oliverda: Beza, 1/2 éve én is eladtam az AM2-es lapot, X4 640-as procit, 2x2GB DDR2 RAM-ot, Radeon 5750-et mert már nem játszom, csak ritkán, és vettem FM1 lapot A6-3650-et, 2x4GB DDR3-1600-at és a VGA árának nagyrésze megmaradt
cserébe minden cuccom garis és teljesítményben is jobb, + kevesebbet eszik a rendszer.
3650 alulfeszelhető szépen K10STAT-tal ilyen értékeket állítottam "ránézésre", akinek van türelme kitesztelni biztos tudna még jobban alulfeszelni.
-
TGWH
őstag
válasz
kasza blanka #200 üzenetére
Néz a halál dvd-t, az a bajom hogy ugrik, meg tönkremegy...
Okosteló tervbe van, ahogy a wifi-s tv és a pc is, új monitorral
Kb. háromszor úgyis megáll az opera, mire megírom ezt a hozzászólást, a p4es kezdi megadni magát
Majd meglátom mit tudok kihozni, ez a több tucat új proci elég jónak hangzik így maximum nyár elején normalizálódhatnak is az árak. Viszonylag olcsón szerváltam usb3-mas egy terás külső vinyót is, a jelenlegi 320gb-os úgyis megdöglik, hülye samsung XD hogy nem vettem wd-t, amikor az előző is az volt, és hibátlanul működött...
Na mindegy, ha minden igaz, és szerencsém lesz, pár hónap múlva rendezem magam s a dolgaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Leteszteltük az AMD tuningosoknak szánt, jelenleg legerősebb Socket FM1-es APU-ját, a szorzózármentes Llanót.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Kitűnő állapotú, hibátlan i7 6700
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest