Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Most amúgy megnézegettem a Bip által rögzített útvonalakat és hát sokszor az sem az útra rajzolja pontosan, ahol tekertem, hanem mellé. De ez eddig fel sem tűnt, mert sosem nagyítottam rá annyira hogy látszódjon, tehát ha a GTR is ilyen az nekem nem lenne gáz.
Meg amúgy is, ha nagyon tré a GPS, a telefonom mindig nálam van ezeken a túrákon, max elindítja az ember arról a tevékenységet és akkor a teló GPS-e rögzít az órán meg az aktuális adatokat meg tudom nézni.
Ez tetszik a legjobban, méretre is (42mm) kinézetre is, munkában is hordható, jóval elegánsabb, mint a Bip.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovio ThinkPad E16 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I Nvidia I 16" IPS I Cam I W11 I NBD Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest