- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Őszintén szomorúan hallom, hogy az óra GPS rendszere nem javult cseppet sem. Amúgy tényleg gyönyörű darab. Az AMOLED kijelző minden fényviszony között jól mutatott nekem. Elegáns, mégis szíjakkal sportossá tehető.
Viszont, hogy sportra teljesen alkalmatlan(???). Szerencsém van, hogy 1,5 hónap alatt meg tudtam szabadulni tőle és áttértem Garminra. Pedig Xiaomi telefon, Xiaomi óra...Beiodu műholdrendszer. Baromi nagy potenciál lenne ezekben...ezért szomorú, hogy az óra kimerül az idő mutatásában és a különböző óralapok cseréjében... -
-
M0RGI
őstag
-
kirk01
tag
Úgy ahogy Dexter68 is mondja! Nem a pulzusmérő jele alapján dolgozik, csak egy animáció.
Igazából én is csak próbálom a működését értelmezni, de nem igazán tudom mit jelent az animációs ciklusok száma és az animációs ciklus időtartama értékek összefüggése. Talán a ciklusok jelentik azt, hogy mennyiszer ismételjen egy animációt és ezzel összhangban vagy akár külön is az egész ideje állítható... -
V.Stryker
nagyúr
Itt már kiörjöngtem.
A Honor Band például hajszálpontos a szobakerékpárral és a vérnyomásmérővel összevetve is. A Mi Bandnek köze nem volt semmihez. Érdeklődtem a forgalmazónál, azt mondták, hogy ezek ilyenek. Nem esnék ugyanebbe a hibába. Sokan mondják,hogy szerintük jó.... szerintem meg nem csináltak összehasonlító méréseket.
Leginkább a hívás, üzenetek jelzése, spotify irányítás, óra dizájn, alvás elemzés ami fontos. Illetve ha van benne gps, akkor nem lenne rossz ilyen nyomkövetés dolog sem, hogy hol merre jártam. -
HKorn
veterán
GPS pontosság téma:
Tegnap direkt futottam egy szokásos kört csak most a telefonnal trackeltem a GTR helyett és utána összehasonlítottam akorábbi GTR trackekkel. Gyakorlatilag nem pontosabb a telefon semennyivel, ugyanott húzza félre ahol az óra is. Amiben egyértelműen jobb a telefon az a jeltalálás gyorsasága és hogy sosem dobja el a jelet, míg a GTR sajnos már kisebb szakaszokra eldobta.
-
-
feel2006
tag
Na, az első tapasztalat, hogy hulladék/sz@r a GTR GPS-e.
Csak viszonyítás képpen, egy BIP és egy GTR tracklog ugyan arról az útról. -
NÓPARA
aktív tag
Az óra 5 ATM nyomásig vízálló, ez azt jelenti, hogy a készülék ellenáll az esőnek, a zuhanyzásnak, és használható úszásra pl. egy sekélyebb úszómedencében, de NEM HASZNÁLHATÓ búvárkodás, szaunázás, fürdés közben, vagy olyan tevékenység végzése közben, amely nagy nyomású vízsugárnak teszi ki az órát - Kérjük, ne használja az órát a víz alatt, azaz ne nyomja meg a gombokat.
Ezt másoltam a használati útmutatójából.
Búvárkodásra nem használnám de pl zuhanyozáskor óhatatlan hogy ne kapja kicsit erősebb vízsugár. Írja hogy kémiai anyagok sem érhetik mert a gari megszűnik.Ritkán előfordul hogy ilyen folyadék is rá fröccsenhet. -
panda2
csendes újonc
-
Kutykurutty7
aktív tag
Tudomásom szerint van egy-két EKG-s eszköze az Amazfitnek, de csak a kínai piacon jelentek meg. Már a GTR-nél is suttogtak előre az EKG funkcióról, de tudjuk, hogy ebből semmi nem lett. Illetve annyit módosítottak, hogy nagyon pontos a GTR szívritmus érzékelője (a kis zöld ledek az óra hátulján) és egy rövidesen megjelenő frissítésben még a szívritmuszavart is jelezni tudják majd. Egyelőre ebből sem láttunk még semmit... ez is csak ígéret maradt!
Számomra akkor lenne teljes értékű a GTR, ha ezt a funkciót tudná, illetve abban az esetben fogom lecserélni az enyémet, ha megjelenik egy ilyen model.
-
wincmd32
tag
Nem használom sűrűn, igy ez is megfelel az elvarasomnak. Egy stratost csereltem le ra, az kb 15-20 mp alatt fogott jelet es tartotta is.
Ezzel 2 percig vartam semmi. Meguntam beultem a kocsiba elindultam haza, kb 6 perce kocsikazhattam amikor jelzett hogy van jel. Ez az öröm 2 perc utan odaveszett mert el is vesztette. De par perc után ujra talált.
Van benne, nagyjából mukodik is de ez tényleg inkább egy szép értesítés jelző ora mintsem sportolas követésére alkalmas valami.
Félreértés ne essék, ezt tudtam mielőtt megvettem, kb erre is számítottam.
Csak azert írtam meg a gos tapasztalatot mert ugy vettem eszre sokakat foglalkoztat a kérdés a csoportban. Tájékoztató jelleggel. :)
Szal 2019 11 havi alu hazas is úgy működik mint a többi -
jaktib
tag
Olyan érzése van az embernek, hogy akik ezeket tervezik nem igazán használják. Akkor nekik is feltűnhetett volna néhány alapvető hiányosság. A fittness appokkal is ez a helyzet. A Samsung Huawei Xiaomi appok össze gyurasaval olyan remek appot lehetne csinálni. Van ami nagyon tetszik az egyikben de nincs a másikban. Nem is értem miért nem ül le egy programozó megnézné mik vannak ebben még abban és mindenki örül.
-
akitto
tag
Köszönöm szépen, nekem nem működik..... Tegnap este töltöttem fel az órát, utána rá ment a frissítés, ma reggel 9-töl be volt kapcsolva az AOD és 92% esett le a töltöttségi szint, délután 3 órára!. Nálam határozottan többet fogyaszt az AOD mint frissítés előtt (sajnos)! Ki is kapcsoltam!
Reméltem hogy kerül bele egy dupla kopp-os ébresztés de sajna nem!
-
Kutykurutty7
aktív tag
Egyetértek azzal, hogy nem érdemes ezt túlaggódni.
De a GTR GPS-ének rossz hírét nem is ez a cikkcakkos, vagy pontatlan útvonalkövetés alapozta meg, hanem az, hogy a tulajdonosok nagy részénél olyat produkált az óra (nálam is előfordult), hogy a GPS bekapcsolása után csak nagyon nehezen (10-20 perc) egyáltalán nem talált jelet... ezt a hibát úgy néz ki, hogy végre javították. Vagy akiknek ez fontos volt és nem tudtak várni, azok a GTR-t eladták és ezért nem szidják már itt tovább...
-
Kutykurutty7
aktív tag
Néhány napja csináltam én is egy kb. 100 km-es autós tesztet, természetesen kikapcsolt telefonos bluetooth-szal. Én is elégedett voltam a pontossággal. Továbbra is csinált olyat, hogy az út másik oldalára "rakott", de nem hiszem, hogy ez a távolság mérésére érdemi hatással lenne.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Értem. Akkor én a Banggood-ot, Gearbest-et és az Ebay-t ajánlanám. Mindhárom helyről van valamilyen fajta szíjam és azokkal nagyon elégedett vagyok, amelyeknél odafigyeltem a minőségre is. Bőr és szilikon szíjat vettem nagyon olcsón, csak próbaképpen, hogy mit kapok 3-4 USD-ért. Amit ennyiért kaptam, az sem tragikus minőségű, de érdemes nem a legolcsóbbat belőni...
-
Cancer
senior tag
Ne kérj lomot a Jézuskától!!
Az óra sportra teljesen alkalmatlan! Én 2 hónapig szenvedtem vele! Már csak azt várom, hogy vissza adják a pénzem! Ma megy a feljelentés, ha nem értesítenek.Szóval sportra úgy alkalmatlan az óra, hogy edzés előtt 5-10 percig érdemes próbálkozni, hogy fogjon jelet. Ez persze egy jó bemelegítés, de az órát ne mozgasd, mert akkor tuti nem talál. Aztán, ha mégis megtenné, akkor elindítod. Nem fogja jelezni, ha elveszti a jelet, csak az látod, hogy "nő a km van némi sebesség", de ez már rég csak lépésből kalkulált fos, mert utólag látni fogod, hogy a track csak az első pár 100 métert vitte, aztán szevasz.
Nekem csinált olyat, hogy egy 9,5 km-es utat, 12,6-nak mért... Bringázás közben pedig még lépésre sem tud saccolni, ott meg többnyire azt vettem észre, hogy teljesen kilépett menübe...kezdhettem (volna) mindent elölről!Ez így volt az augusztusi gyártású és így a szeptemberi gyártású óránál is Egyébként szerintem pont az csinálják, hogy amit visszaviszel és nem karcos, az már csomagolják is abba a dobozba, amiből kivették neked a "csere darabot"...
Szánalom a termék is és szánalom az ügyfélkiszolgálás is! -
arboczd
tag
Ennyit számít az a fél centi? Én néztem 46-os samut és 46-os Huawei GT2-t is, ég és föld
Ennyit számít a vastagság meg a design...Én is gondolkodtam a 42-esen, de az akku mérete miatt tuti nem vettem volna. Épp az egyik előnye veszik el a méret csökkenéssel. (Igaz ebben a GPS jobb...) De GPS probléma lehet megjavul pár fw frissítés után, de akksija nem lesz nagyobb... Ezt is mérlegeld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest