Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Tamás, lennének kérdéseim, kösz előre is a türelmedért:
1) képernyő kikapcsoláshoz minek root (elixir 2 admin add-on)?2) Feladat: Mobilevoip ha fókuszban van és a fülemhez emelem a telefon, kapcsolja le a képernyőt. Eseménynek a közelséget kell megadni, s ahhoz rendelni feltételként az alkalmazás fókuszban-t, ami nekem kicsit furcsa, pont fordítva akartam megadni. Az én logikámnak kicsit fura így elsőre, van valami különösebb
oka, hogy csak ez a sorrend működik?3) Amikor ez a parancs lefut, a proximity sensor bekapcsolva marad. Ezt miként tudom kiküszöbölni?
4) Külön parancs kell ahhoz, hogy amikor eltávolítom a telefont a fülemtől, visszakapcsolja a képernyőt?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest