Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
axer6907 #17969 üzenetére
T-és a teló.
Először a GPS mindig elvesztette a jelet ha egyáltalán megtalálta és a WiFi is nagyon gyenge volt.
Kaptam helyette valami régi LG-t amin izomból kellett nyomni a kijelzőt hogy érzékelje.
10 nap után telefonáltak hogy mehetek a készülékért, alaplapcsere volt a papírra írva, a WiFi megjavult, de a GPS ismét nem az igazi, ráadásul összekarcolták az USB csati környékét.
Másodszor már csak a GPS hiba miatt vittem vissza és szóvá tettem hogy össze lett karcolva az első szervizelés után, mivel nem tudtam bizonyítani hogy előtte karcmentes volt nem tehetnek semmit, de rendeltek nekem kárpótlásul kijelzőfóliát ajándékba.
1 hétig tartott a második szerviz, ismét alaplapcsere volt feltüntetve a papíron.
Első szerviz előtt a FR ICS volt rajt, másodszor valamelyik H1N1, visszaállítottam mindent gyárira és úgy vittem be mind a 2x.
A gari idő szerintem nem hosszabbodik ilyenkor.
Jelenleg fél éve hibamentes, most H1N1 5.4 van rajt. -
tuningtomi
aktív tag
-
loosht
senior tag
válasz
axer6907 #17941 üzenetére
A GPS tweak, annyit tesz, hogy a magyar műholdakra van kihegyezve a keresés, így sokkal hamarabb jelet talál. Amúgy nekem akkor produkálta az általad említett gondot a gps, amikor mentésből állítottam vissza a navit. Ha csak simán feltelepítettem, akkor működött. De minden más programnál ugyanúgy szarakodik. Amint jelet talál el is dobja és nem keresi többé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- AM 4 Lapok
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest