- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #4746 üzenetére
Nos, használtam Optimus 2X-et is, meg ilyet is.
A két gép sebessége között nincs számottevő különbség, kicsit a 2X gyorsabb, de normál használat mellett nem releváns.
Az O2X-nek időnként vannak komolyabb akadásai az LG testreszabások miatt, ennél ilyet nem igazán tapasztaltam.
Az Alcatel kamerája sokkal gyengébb az O2X-nél (is), bár szerintem ezeknek a gépeknek következetesen nem valami nagy szám az optikája.
A kijelző egy érdekes kérdés. Az O2X 4"os, ezért aztán nagyobb a ppi érték, kontrasztosabb a cucc. Ez viszont nagyobb méretű, és amúgy elég szépen olvasható. Nekem az Alcatel kijelzője összességében kellemesebb, nyilván egyik sincs köszönő viszonyban se az Optimus Black kijelzőjével (annak meg más bajai vannak).
Amiben viszont egyértelműen az Alcatel a jobb, az az akkumlátor idő, ami nem mindegy, ha folyamatos a net kapcsolatod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest