Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- ZIDOO médialejátszók
- VGA hűtő topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #4746 üzenetére
Nos, használtam Optimus 2X-et is, meg ilyet is.
A két gép sebessége között nincs számottevő különbség, kicsit a 2X gyorsabb, de normál használat mellett nem releváns.
Az O2X-nek időnként vannak komolyabb akadásai az LG testreszabások miatt, ennél ilyet nem igazán tapasztaltam.
Az Alcatel kamerája sokkal gyengébb az O2X-nél (is), bár szerintem ezeknek a gépeknek következetesen nem valami nagy szám az optikája.
A kijelző egy érdekes kérdés. Az O2X 4"os, ezért aztán nagyobb a ppi érték, kontrasztosabb a cucc. Ez viszont nagyobb méretű, és amúgy elég szépen olvasható. Nekem az Alcatel kijelzője összességében kellemesebb, nyilván egyik sincs köszönő viszonyban se az Optimus Black kijelzőjével (annak meg más bajai vannak).
Amiben viszont egyértelműen az Alcatel a jobb, az az akkumlátor idő, ami nem mindegy, ha folyamatos a net kapcsolatod.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest