- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hope08
csendes tag
Sziasztok van egy pár kérdésem, talán tud valaki segíteni benne:
1. Fagyasztottam néhány programot, de a háttérben futni szoktak. Ezekkel nem lehet semmit kezdeni? (pl. gyári launcher)
2. Kapok olyan üzenetet, hogy a Google Csevegő nem tudja végrehajtani a szinkronizációt. Igaz a csevegő appot fagyasztottam, de a Gmailt azt nem. Ez lehet a probléma? Fagyasszam a Gmailt is, vagy van rá más megoldás is?
3. Hogyan lehet azt megoldani, hogy a fent lévő programoknak meggátoljam a háttérben való futását, ha nem használom őket. (pl. a Winamp fut a háttérben, ha nem használom) Valaki írta az AutorunManagert, de nem értek hozzá annyira (és az angolom sem jó annyira), hogy be tudjam állítani. Ha valaki tudja a megoldást, leírná, hogy hol, hogyan kell ezt beállítani?Köszönöm a segítséget!
Üdv
-
tpeti78
senior tag
-
tpeti78
senior tag
válasz
Fail3D! #5194 üzenetére
Két SII-őt is csináltatnod kellett? Mégsem hibátlan?
Viccet félre téve, én is az Arc S-en filóztam, nagyon szép készülék. Az aksijára, üzemidőre van panasz, egyrészt ezért, másrészt anyagi megfontolásból döntöttem az alka mellett. Az S kamerája jobb biztos, de nálam ez nem igazán szempont. Egyébként nekem különös bajom nincs ezzel a géppel, gördülékeny, elég gyors, amiket én használok, azok szépen mennek rajta. Kijelző meglepően jó szvsz, üzemidővel sincs bajom, nem úgy, mint a Samu W-nél. Egy szó mint száz, nekem bevált. -
válasz
tpeti78 #5192 üzenetére
,ost jottem mert lehet levaltom az s2 kicsitt viszabb... de mar itt szidni meg hitetlenkedni
tenyleg kijon a futar es siman kicsereli az alaplapot, egyebeket kb 20 percen belul... es hivasra ra kb 2 napra ki is jon es megcsinaljak... 2 s2-t is igy csinaltattam meg szoval ez valos letezo dolog
amugy roviden mit tudtok a telorol mondani megeri? mennyivel job esetleg az arc s nala? mondjuk forintba atszamolva meger akar 15k val tobb rafizetest?
-
rakoczee
tag
Királyul hasít az új Batman játék ezen a telefonon. 1.8 GB-os telepítéssel...
-
tpeti78
senior tag
Nem, nem te vagy a hülye. Ha valaki ilyet leír, hogy a samukat a lakásán javítják, nem te vagy hülye. Biztosan a szervizfutárra gondol, de ez akkor is szezon és fazon, főleg, ha szolgáltató függő a készülék.
Van samum, igaz nem SII, de az alkát használom, és higyjétek el, nem vagyok egy önkínzó tipus. Nekem egyszer indult újra töltőre dugáskor, de azt hiszem ennyit kibírok. Ha lesz még vele gondom,
SZERVIZBE VISZEM, B@ZDMEG, ÉS NEM FLÉMELEK HETEKEN KERESZTÜL EGY FÓRUMON!
Most lehet a modkerbe rohanni, bocs a kirohanásért. De aki egy SII- höz hasonlítja az OT995-öt, és ahelyett hogy megnézetné, mi baja ( neki, vagy a telefonjának ), no komment... Igaza van qltsar-nak. -
gusthy
veterán
válasz
Badboys #5189 üzenetére
Mit javítanak a lakásomon?????
Láttál te már telefonszervizt? Úgy kezdik, hogy még kinyitatlanul antisztatikus zacsiba teszik. Onnantól egy elég komoly technológiai folyamaton megy keresztül.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a Samu kitelepit hozzám egy komplett üzemet, ha aplapcserére van szükség a telómban.
És nem, nem szoftver hibákról beszélünk, az itteni fórumon elhagyott esetekben a szervizbe vitt telefonok jó részén alaplapot cseréltek.
Persze én vagyok a hülye, hogy felhúzom magam.
Be is fejezem. Reménytelen. -
Badboys
őstag
Ki beszél itt hardver hibáról? Ne keverd már megint.Ennek sem hardveres gondja van a bugok mióta hardver hibák ? Ja és a Samunál otthon a lakásodon javítják bocs,ha már kötözködni akarsz.Kb. 2 hónap alatt annál tized annyi hiba volt mint ennél ez az 1 hónap alatt.Annyi volt a gond,hogy a Tnél GB re tolták az ICS t és tiszta telepítés kellett volna,de estére az is megoldódott. Mindegy hagyjuk,semmi értelme ezen vitatkozni. Neked ez megfelel nekem nem ez most miért akkora gond még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Meg nyugtatásként mondom,hogy minden használati tárgyammal ilyen kritikus vagyok.
Jó éjszakát!
-
Szoke1982
senior tag
válasz
-Mosquito- #5184 üzenetére
Már jó de nem értem mért linkelted..
-
Szoke1982
senior tag
Nézem a t-nél a lista áron 57190 FT És alatta is van egy ár 86000ft Most akkor mivan?Más infót nem látok..Jah igy független a készülék?
-
pepe10.10
tag
hello!
szerintetek megéri lecserélni az Xperia RAY telefonomat egy Alcatel 995-re ? ti mit gondoltok? légyszi részletesen írjátok e a véleményeteket ! -
Badboys
őstag
válasz
->Raizen<- #5176 üzenetére
Legyen szerencséd és adjanak 1 vacsi újat. Mondjuk engem az ébresztés nem érdekel 11 re járok melózni.
ORCA:
Nekem nagyon bejött nem volt gondom vele. A feleségem sem panaszkodik,hogy cserben hagyta. Abban igazat adok bárkinek,hogy mindegy mit veszel mert úgyis van hiba mindbe.Tehát bele lehet kötni.Csak az a nem mindegy, hogy tudom otthon orvosolni vagy heteket nélkülözni kell.Vagy mennyi a hiba 1-2 vagy jóval több.
-
->Raizen<-
veterán
Én a galaxy s plusz helyett választottam az alcatelt. Haveromnak s plusz van és van amikor ébreszti rendesen a teló van amikor nem és még van 1-2 idegesítő baja. Örülök annak hogy az alca legalább mindig ébresztett ha másnak nem is egyelőre. Holnap megyek a remélhetőleg vadonás új telóért.
-
ORCA58
addikt
válasz
Badboys #5173 üzenetére
Korábban egy SAMUNG telót terveztem venni, de a fórumában annyi panaszt olvastam, hogy lemondtam róla. Most persze nem bánom. Nem hiszem, hogy találsz olyan fórumot, ahol csak dicsérik az adott terméket.
Azt is tudom, mindegy mit veszel 30 Millás kocsit vagy 300 Ft-os zseblámpát, ha jó darabot fogsz ki dicséred, ha hibásat, és nem is javítják meg, akkor szidod. -
mjani1172
addikt
Urak!
A One Touch Upgrade Q 1.9.8 ezt érdemes letölteni? Mire jó? Nem elég ha a mostani FW frissitést megcsináltam? Vagy ez más?
-
tuningtomi
aktív tag
Ma használni akartam a telót naviként
Szomorúan tapasztaltam ma hogy folyamatosan eldobálta a GPS jelet, először ment 10-15 percig gond nélkül aztán a végén már csak pár percig látta és kiírta hogy GPS jel keresése, onnan pedig csak akkor talált jelet ha ki be kapcsoltam, de akkor is csak pár percig.
Tegnap frissítettem a telót, előtte mióta kihoztam a szervizből nem volt vele ilyen gond.
Valakinek hasonló jelenség nem fordult elő? -
junkpod
veterán
válasz
Badboys #5129 üzenetére
szerintem az a gaz, hogy mindenki kesz tényként kezeli egy forumtars ketertelmuen fogalmazott ìràsàt, amit egy baràtjàtòl hallott, aki olvasott egy angol nyelvu levelezést. sem a kìnaiak, sem a franciàk nem tudnak angolul...
en meg azt hallottam, hogy akik panaszkodnak a prohardveren azok nem kapnak tobb frissìtést, akik dicsérik a telòt azok meg mar JB- kapnak. Szerdàn.
-
törölt tag
most frissítem de nekem valami 26mb töltött le
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Winchester95 #5145 üzenetére
A 2x elég bajos teló a gyári romjai nagyon rosszak.
-
Milo629
aktív tag
Erik Kulcsar
Hát, a ph-s közösségre nézve én eléggé távolságtartó lettem az OT-995-öt illetőleg, pedig lehetne egy normális közösséget alkotni, de katasztrófa ami ott van. Inkább segítek nektek itt amit tudok, mert unalmas / szánalmas ami ott megy, úgyhogy maradok itt és a külföldi oldalaknál (XDA).
(Facebook - Alcatel OneTouch Magyarország)+1
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok! Nem tudok dönteni LG P970 vegyek használtan vagy ALCATELT 995 ? Mondjuk tutira tudnám az a ALCATEL OT986 de mikor jön hozzánk ha mostanában akkor érdemes várni?
-
tpeti78
senior tag
Frissítést ír a Superuser-re a Market. De úgy emlékszem Blade-nél volt gond, ha az ember frissítette. Így nem merem.
Valaki frissítette, mi a tapasztalat? -
gusthy
veterán
válasz
Badboys #5137 üzenetére
Értem főnix idegességét, ugyanaz tárgyszerűbbenAz, hogy a jelek szerint becsúszott hozzánk egy hibás széria, az pech, de nem a support hibája. Ellenben arról beszélni, hogy sz.r a support, amikor ki se próbáltad, egyszerű hisztériakeltés.
Ha valami korrekt, akkor nem jó lefikázni. -
fonix232
aktív tag
válasz
Badboys #5137 üzenetére
Szóval problémázol azon hogy sz*r amit vettél, de annyit nem bírsz megtenni hogy visszaviszed az egyébként INGYENES javításra, és ezért sz*r az Alcatel supportja? Már bocsi, de ez az egyik legnagyobb baromság, és mellesleg a legidiótább hozzáállás amit itt a fórumon tapasztaltam...
-
Badboys
őstag
válasz
lacix76 #5132 üzenetére
Igen ez valóban így van csak a gyereknek nem Én vettem. Az enyém jelenleg a feleségemnél van.Ő augusztus végén jön vissza addig próbálok egyensúlyozni ezzel. Egyébként már megfordult a fejemben,ha normálisan működne akkor inkább venném ezt mert a Samu eladásra kerül . Pont ma kérdezte milyen készüléket hozzon? A feleségem nem ilyen kritikusan kezeli mint Én. Rossz hiba tudom,de Én ilyen vagyok.
Más:
Nem voltam szervizbe mert mindennap kell a teló. Nem szeretem a kölcsön dolgokat a belakott a jó. Várom azok hozzászólását akik meg járják a javítási procedúrát mit változik a telefon használhatóság szempontjából.
fonix232:
Köszönjük a meg nyugtató választ.
-
fonix232
aktív tag
Emberek, NEM kell problémázni, nem lesz variálás. Akinek 01001-en maradt az IMEI SV-je, az azért történt, mert a frissítés nem tudta patchelni az AMSS-t (a telefon RADIO szoftvere, lényegében minden wireless kapcsolatot az kezel, pl wifi, bt, gps, telefon adat és hanghívás, stb). Ez azt jelenti, hogy OTA-n keresztül nem fogja látni az ICS update-et, de ha rádugja OTU-ra, az, mivel nem az IMEI SV-t hanem az AMSS szoftververziót küldi fel, le fogja húzni az update-et, és felrakja rendesen. Senki sem fog kimaradni az ICS-ből, és amúgy is, addigra lesz talán egy rendes CM9 vagy akár CM10 is
-
prisz
senior tag
válasz
tpeti78 #5131 üzenetére
Elég ideges lettem, ezért nagy nehezen elértünk egy alcatel-es srácot. Először nem is értette miről beszélünk, aztán rávágta, "egy baromság az egész". Tényleg nem kell így parázni, én már lenyugodtam.
Valaki még rákérdezhetne a kintiekről, mert a köcsög informátoromat nem tudtam elérni.
Amúgy imádom ezt a készüléket, nálam eddig minden pöpec, semmi hiba nem jött elő.
Azért azt máig nem értem, hogy valaki miért kapja meg csak hetekkel később a frissítéseket... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Badboys #5129 üzenetére
Kezdem azt hinni hogy téged itt fizetnek azért hogy folyamatosan a teló problémáit sorold.
Basszus éreztem hogy a teló megjött a szervízbe! De nem mentem mert elakartam érni a 2:40-es buszt. Vidékre elég ritkán jár. Nemrég jött az sms hogy mehetek érte miután hazaértem. -
tpeti78
senior tag
válasz
Badboys #5129 üzenetére
Nyugi-nyugi.
Ha lesz ICS., akkor azt vagy így, vagy úgy mindenki elérheti majd. Másrészt, azért mert valaki " beböfögött " egy ki tudja honnan származó fél információt, nem kell még besz@rni. Nem bántani akarom a hír hozóját, de azért ezt nem tekinthetjük hivatalos infónak.
Te meg, ha még nem tetted, vidd már el szervizbe a telefonodat....
-
Badboys
őstag
válasz
vampire17 #5124 üzenetére
Szerinted mi ebben a feszültség keltés? Ez support? Eleve ennyi buggal nem kellett volna ki adni hanem kicsit még fésülgetni azt a szoftvert. Mondjuk van akinek sokat javított van akinek nem. Akkor szerinted ez korrekt eljárás mert neked piros biciklid van nekem égszinkék bordó akkor nekem nem jár hozzá pedál. Sajnos adott egy készülék és számok alapján eldöntjük mit kap és mit nem,holott dettó ua. mindkettő. Ha két nem azonos nevű és hardverű készülékről beszélünk akkor megértem a logikát,de így nem. Nem ez az első és nem az utolsó androidos készülékem,de ennyi problémával egyik sem küzdött. Menet közben igaz lettek változások + irányban. Sajnos nem értem a logikát egyes emberek gondolkodásában. Miért istenítünk valamit,ha nem 100 as. Jó egyik sem az,de azért úgy érzem van némi igazam amikor jelzem,hogy ez a gondom vagy az.
Van itt olyan aki pár napja azt ajánlotta a neki válaszolóknak ,hogy nyasgem és most itt kéri a tanácsokat és kapja neki senki nem jegyezte meg,hogy nem itt kéne trollkodni.
Legalább egy elnézést illett volna mormolni.Sajnálom Én olyan vagyok aki le írja a gondjait ezzel mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van.
Sajnálom,de Én senkit nem bántottam meg nem írtam semmi olyant ami nem fedte a valóságot.Amennyiben mégis akkor elnézést kérek nyilvánosan.
-
Winchester95
őstag
Hulyeséget beszél.
04 es es kijott ra a frissites... -
Szoke1982
senior tag
Facen rájuk kérdeztem mi a helyzet?(ICS) Most össze zavarodtam akkor mindenkinek lessz ics e?
-
vampire17
addikt
válasz
Badboys #5120 üzenetére
Nos, azt mondod rossz a support. Durvan ket honapja jelent meg a telefon, eddig ket javitas is volt, el kell ismerni, mind a ketto javitotta a keszulek stabilitasat.
a gariztatott tulajok arrol szamolnak be, hogy javitas utan szuperul megy a keszulekuk.
Kerdem en: akkor hol itt a rossz support?!
Vagy most komolyan, te tenyleg csak a feszultseget jarsz ide kelteni?
-
butyek
senior tag
Mondjuk én ebben túl sok logikát nem látok. Biztos, hogy nem volt fordítási hiba abban a levélben?
-
Badboys
őstag
Köszönöm,de szerintem fölösleges mert a levél úgysem old meg semmit. Én voltam vagyok a fekete bárány mert ezt sajnos le írtam a kezdetek kezdetén.A supporton látszik a telefon jövője. Ami biztos,hogy kínait soha többet.Ami jó köröket futott az egyedül a Blade volt azóta sem volt olyan kínai ami olyan jól futott. Egyébként kár érte mert többet érdemelt volna. Lehet az Alcatel név betett neki. Az elképzelhető,hogy a romolók majd faragnak valamit,de nem tartom valószínűnek. Na mindegy.
Elnézést kérek mindenkitől.
-
Szoke1982
senior tag
Az igen most akarom megvenni tescoba akkor milyen jô is?Megnézetem az imeit és csak akkor veszem meg ha jó...
-
Milo629
aktív tag
válasz
GhanBuri Ghan #5116 üzenetére
"Ami biztos, lesz ICS, de elméletileg nem minden telóra."
Engem csak ez a része zavar.Szerk.:
@ANDROID: Tárcsázóban *#06#. -
butyek
senior tag
Most akkor az kap elméletileg ics-t, aminek sv 01001, vagy aminek sv 01004?
-
Milo629
aktív tag
Azért az érdekelne, hogy ez mi alapján lett kiosztva...
-
prisz
senior tag
Utána szaglásztam a dolgoknak.
Nos jó, vagy rossz hír, nem tudom. Ami biztos, lesz ICS, de elméletileg nem minden telóra. IMEI szám alapján kapjuk. Ne kérdezzétek miért, fingom sincs.
Akinek IMEI SV 01001 maradt, az nem kap már több frissítést, a következő az ICS
A többit nem tudom. Gondolom mókoltan lesz mindegyikre rom. -
Milo629
aktív tag
válasz
D.Maradona #5103 üzenetére
Ettől sokan félnek, pedig milliószor egyszerűbb mint amilyennek gondolják.
Telefonon:
Menü->Beállítások->Alkalmazások->Ismeretlen források [pipa]
Menü->Beállítások->Alkalmazások->Fejlesztés->USB hibaelhárítás [pipa]
Számítógép:
Letöltöd, kicsomagolod, elindítod (SuperOneClick.exe)
[Donate later] gomb
Jobb felső sarok, az Exploit alatt a legördülő menüben az [Auto]-t átállítod [alcapwn]-re.
Rádugod a telefont a gépre, ha nem tudja felrakni a drivereket, akkor betallózod neki a SuperOneClick/Drivers mappát, megvárod amíg felteszi.
Bal felső sarokban [Root] gomb, és vársz amíg ki nem írja, hogy le akarod-e tesztelni, itt mindegy melyikre mész és ennyi.Szerk.:
Itt egy teszt CrystalDiskMark-kal Verbatim 16Gb-os class10-es microSDHC-val: [link]
Telefonban volt a kártya, nem kártyaolvasóban, gyártó 10Mb/sec-es írás/olvasást garantál, ahhoz képest... -
Milo629
aktív tag
válasz
D.Maradona #5101 üzenetére
Ha nem akarja felrakni, akkor próbáld meg EZT PlayStore-ból, ez szinte ugyan az, a régiót tudod pontosabban belőni vele, csak ebben nem biztos, hogy van Magyarország.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Facebook és Messenger
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged