- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amphenol
csendes tag
válasz
abteam2008 #22183 üzenetére
Ilyen hibám nekem is volt , kétszer szervíz , majd csere .... azóta örülök ... szerettem a 995-t , de jelenleg egy LG sokkal -sokkal -sokkal megbízhatóbb .. nincsenek egyéni csengőhang keveredések , atomstabil a
GPS ( mindennel ) nincsenek meglepetésszerű akksilefogyások .... viszont a fülest azt sajnálom mert az tényleg nagyon jó volt ... LG eléggé egyszerűt ad ...Eleinte küzdöttem mindenféle segéd progival ami a GPS-t életben tartotta , majd GPS conf file javítás ami fél évig jó volt majd végleg vége a GPS-nek .... ha garis akkor SZERVIZ ...
Egyébként ha itt a fórum keresőbe beírod GPS akkor megtalálod , hogy sok usernek rossz lett a GPS-e ICS frissítés után , Alcáék facebookon egy darabig ígérgettek frissítést , majd miután kijött a frissítés ( ami nem segített ) pár héttel megszüntették a fórumot az oldalukon ... így nem tudom hányan reklamáltak , de előtte
jópáran ....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest