Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
Atek1213 #20599 üzenetére
bendi007: Az igazat megvallva nincs ettől nagyobb igényem, mindösszesen memóriában!
2.3.4-es vanrajta, tehát akkor Rootolom, majd felteszem ezt, a "ROM"-ot? Tubon láttam, hogy valamit csinál, majd telefont kikapcs, nyom 2 gombot, telót usb-re végigfut valami dos-os cucc, majd kikapcs, majd valamit kiválaszt, és feltelepíti...gondolom az első a root, a második a ROM
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok ! Az ot 995-re mért nem tudom az élőháttér képet alkalmazni.
-
gyuszito
senior tag
Helló Srácok! Érdeklődnék, hogy jelen pillanatban mi a legjobb, legstabilabb, leg korrektebb változat?
Mármint: Szeretném root-olni a telefonomat, mert kegyetlenül idegesít, hogy ennyire le van szedve a memóriája. Néztem tubon vidiket, úgy érzem, hogy készen állok rá, csak nem merek látatlanba telepítgetni, mert ha jól láttam kell azt is. Amire szükségem lenne: Nem érdekel, ha nincs feltuningolva a procija 600.000 gigaherc-re, preferálom az alap órajelet, csak annyi az elvárásom, hogy ne legyen ennyire lebutítva a "telefonmemória". Régebben érdeklődtem, mindenképpen Root-olni kell a készüléket, hogy használni tudjam a Link To SD-t, amivel már megelégednék, csak a root-nál tartok jelenleg. Volt vita régen, hogy nem lehet visszahozni, meg garancia így-úgy, ez már nem érdekel, azon már túl vagyok. (Április-ig van rajta..)
Némi instrukciót is elfogadnék, esetleg linkelve egy régebbi hozzászólást, de időhiány miatt nem kerestem rá, ezt bevallom, röstellem, szégyenlem magam!
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv.:gyuszito -
bendi007
tag
nagyon jó,csak nem talál cimet
Pécs
-
bendi007
tag
Üdv!
Tudja vki,hogy hol vannak vidéki szervizek? -
szoszo1973
aktív tag
válasz
0xmilan #20590 üzenetére
Én nekem is így rémlik.
Szerintem az lehet, hogy sokan azt hiszik, hogy 1év gari van a telefonra.
A garilevélben az van, hogy 1+1 év a garancia. Ezt általában kimagyarázzák a szolgáltatók, de nekem is szó nélkül javították és túl voltam az egy éven.Telenor OneTouch 2 év garancia!
-
0xmilan
addikt
válasz
szoszo1973 #20589 üzenetére
2 évnél idősebb nem lehet, mert tavaly előtt, szeptemberben került a piacra (Magyarországon).
-
lacix76
őstag
válasz
Undertakeeer #20583 üzenetére
Az a biztos ha ujra feldobod rá.
Nem sokáig tart. -
venturahu
csendes tag
válasz
szoszo1973 #20585 üzenetére
Mennyiért cserélik? Csak mert már nem garis
-
venturahu
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a hátsó hangszórót kicserélik szervízben? Történt ugyanis, hogy leesett a hátsó hangszóróvédő rács és összeszedte a munkahelyemen a hangszóró a finom fémport. Ezek után max hangerőn is recsegősen, halkan szól.
Ha valaki tudna valami megoldást, jól jönne. -
Undertakeeer
csendes tag
válasz
lacix76 #20582 üzenetére
Az mondjuk nincs, de szerencsére(?) van a családban még egy ilyen kiváló készülék
-tehát megoldható lesz (alvás nélkül nehezebb gondolkodni..
).
De biztosan újra kell tenni a recoveryt? Mert az működik, és Qltsar a blogjában ezt írja: "Abban az esetben, ha már v1.6 vagy magasabb verziójú ROM fel volt telepítve a készülékre, ez a lépés kihagyható." -nekem 1.7 volt. -
lacix76
őstag
válasz
Undertakeeer #20581 üzenetére
Feldobod memóriakártyára mondjuk kártyaolvasóval,és onnan telepíted,recoveryből :-)
-
lacix76
őstag
válasz
Undertakeeer #20579 üzenetére
Először qltsar módosított recoveryjét rakd fel,utánna a romot.
-
Undertakeeer
csendes tag
Üdv skacok! Voltam olyan nokedli, hogy ROM frissítés előtt, a recovery kombója után nem nyomtam rá a plusz bekapcs gombot időben, így végigment a kis csík a droid logo alatt. Ez elvileg egy FR (?), de nekem a végtelenségig bootol..
Azóta behoztam a recoveryt, hátha feltelepül az 1.9, de fail-t dob. Tanács?Tökéletesen elvoltam az QME 1.7-tel..de pár napja nem ismeri fel az SD-t a win7, csak tölt a teló.. gondoltam hátha megoldja a rom csere.
-
Smylei30
tag
Sry lejart a szerkesztesi ido :S ujrainstalaltam es ugynezem roxul tudtam :S az etc/init.d itt talalom :S ehh
-
Smylei30
tag
Hmm. Az tortent hogy gulyuk CWM evel csinaltam backupot a QME romrol,namarmost visszaalittotta az egesz rendszert rendessen midnent ugy ahogy volt elotte, csak 1 valamit nemtalalok. Eltunt az init.d mappa a systembol ott kell h legyen igaz? Mert a setcpu mar megint visszall ondemandra grrr. tortent amr ilyen valakivel?
-
imi0424
senior tag
ejj...
Visszasírom még azt az időt, mikor még ilyen telefonom volt...
Látok gulyuk nagyon odatette magát az utóbi időkben... -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Batistuta7 #20574 üzenetére
Sima CM7-et használom.
Proximity screen off progit a play-ról töltöttem le, ingyenes progi.
A beállítása le volt írva nem olyan rég, keress vissza. -
Batistuta7
tag
válasz
szoszo1973 #20573 üzenetére
"proximity screen progi"
melyiket tetted fel és hogy telepítetted és állítottad be hogy jó legyen?
illetve a sima cm7-hez raktad fel a kernel 4-et vagy a miui-hoz? -
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Ma egész nap nyúztam a telefont és nagyon jól teljesített. Nincsenek akadások, nagyon gyors.
Az akksi is meglepően jól bírja. A proximity screen progi is hiba nélkül működik.
Eddig nem produkált fc-t vagy bármi más hibát.
Teljesen olyan érzés mintha egy másik telefonom lenne.
Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Remélem így marad.Próbáljátok ki nyugodtan.
-
Joci93
senior tag
Köszi
Egy másik kérdés: MIUI Rom alatt miért szedi szét az smseket?
X írt egy SMS-t, arra válaszoltam és ugye QME alatt szépen megjelentek az üzenetek egymás alatt.
MIUI alatt pedig 2 külön ablakba bontja le... szóval nem lehet átlátni, hogy ki mire írt/ mire válaszolt.. -
Smylei30
tag
válasz
Joci93 #20567 üzenetére
Masik forumon olvastam ,hogy ha minden igaz akkor a kovetkezot kell beirni meg a build.prop ba az engine ki illetve bekapcsolasahoz..MIUI rol van szo
ro.service.swiqi.supported=true
persist.service.swiqi.enable=1ha pedig ki akarod kapcsolni akkor true atirod false az 1est pedig 0 ra.
-
Joci93
senior tag
válasz
szoszo1973 #20569 üzenetére
A proximity screen off nem rontja el a telefont?
Valahol olvastam (asszem a storeos oldalán), hogy a srác ki akarta próbálni, de miután beállította a programot nem tudta bekapcsolni a telóját...
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
eneszi #20560 üzenetére
Felraktam a kernel4-el. Minden működik (kivétel az fm rádió). A Proximity screen off progi is teszi a dolgát rendesen.
Egyenlőre gyors, akksi nem merül. Programok futnak rendesen.
No fc.
Holnaptól elkezdődik a rendes tesztelés, majd meglátjuk mit bír.
(Mindíg menet közben jönnek elő az esetleges hibák.)Jó éjt mindenkinek.
-
Joci93
senior tag
válasz
Batistuta7 #20565 üzenetére
Én most tettem fel, de semmi különbséget nem látok
Lehet, hogy valahol be kellene kapcsolni?
-
Joci93
senior tag
válasz
Batistuta7 #20563 üzenetére
-
Smylei30
tag
Valaki probalta mar? QME-n megy ez? Mert MIUI meg CM7 en fut
Bravia Engineez pedig magarol a progirol[link]
-
eneszi
csendes tag
válasz
szoszo1973 #20559 üzenetére
Oks! Várom!
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
eneszi #20558 üzenetére
Nemsokára rakom fel újból csak várom hogy feltöltődjön az akksi.
Egyébként üzemidőben nagyon jó, és egyszer sem fc-zett.
Nagyon tetszik a CM7, nagyon jól testreszabható, rengeteg plusz funkció, sok-sok beállítási lehetőség.
profilok, proci szabályozás, hangerő állítgatás, power menüben van screenshot, search gombot lehet programozni, emelkedő csengetési hang, és még rengeteg olyan funkció amitől jobb kedvünk lesz.
Ja és most már az mx player gond nélkül viszi az avi és flv filmeket.Hamarosan beszámolok a fejleményekről.
-
eneszi
csendes tag
válasz
szoszo1973 #20550 üzenetére
Várom az infót, mire jutottál az említett programmal. Ha használható, érdekelne engem is. Azt olvastam a CyanogenMod-ról, egész jó üzemideje van, és van még pár dolog, ami miatt szívesen kipróbálnám.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
monalala #20552 üzenetére
Az enyém működik, 1 hete még azt használtam, nekem le van mentve a laptopra. Ha nagyon nem jutsz előrébb akkor feltöltöm valahova. De látom lacix kolléga már összerakott neked egyet.
Itt egy QME1,9 + newker2 egyberakva.
http://www.mediafire.com/?nsebr215y35i6kk
én ezt használtam + az ICS témát nekem működött rendesen. -
monalala
aktív tag
válasz
szoszo1973 #20550 üzenetére
köszi szépen, szedtem le Qlstar által ajánlott zipet is, de felraktam recoveryből és semmi változás ugy mint a többinél.
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
monalala #20545 üzenetére
http://ot-990.blogspot.hu/2012/03/ics-theme-for-alcatel-ot-990a.html
innen letöltöd a QME verziót és recoveryből telepíted.
Így nem kell mindent újratelepíteni.
Bocs most nézem, hogy már nem működik a link.
SorryEneszi: Én már próbálgatom a CM7-et, elég jó lesz ha kész lesz teljesen. Nálam a kernel4-el egész jól megy de a kernel5-el sokszor lefagy és újraindul.
Bugok: még nincs benne fm rádió és nem működik a közelítésérzékelő. Nekem azt csinálja, hogy telefonálás közben ha elemelem a telót a fülemtől akkor megszakad a vonal.
De van egy progi amivel beállítható majd most fogom kipróbálni. -
törölt tag
Az ICS témát a QME 2.0-ra melyik recoveryvel (CWM) kell felrakni? A qltsar által módosítottal vagy a simával?
-
Joci93
senior tag
A CM 7 vagy a MIUI a jobb?
-
monalala
aktív tag
Szeretnék ICS témát varázsolni a telómra. Qme 1.9 van fenn+ newker2. Leszedtem már három verziót, amit direkt 1.9 hez ajánlottak, de semmi, Recovery-ből flash-elem a zippet de semmi változás. Mit rontok el, nem értem. Úgy megy végbe mint ha sikerült volna.
Köszi.
-
borshow
csendes tag
-
eneszi
csendes tag
Sziasztok! CM 7-tel kapcsolatban van már valakinek valami tapasztalata?
-
0xmilan
addikt
-
0xmilan
addikt
válasz
egyedije #20535 üzenetére
Ha csak a patch4-et raktad fel, akkor a többit is telepítsd sorrendben, de minimum a patch1-et, mert abban van egy javítás a bejövő hívásokra.
Itt van 21-től 24-ig a távolságérzékelő beállítása.@gallzsolt Próbáld meg egyből a legközelebbi TeleMax-hoz vinni. Ha garis, akkor szerintem ingyen meg kell csinálniuk.
@monalala Írd felül a ROM-ban található recovery.img-t azzal, ami a recovery.zip-ben van.
-
monalala
aktív tag
sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy a qme1.9 re hogy kell felrakni a newker1- et? Csak a 2- t tudom feltenni recoweryböl. Vagy esetleg nincs meg valakinek egy 1,9+ newker1 egybecsomagolva? -
gallzsolt
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
A probléma a következő:
A töltő resznél ahova be dugom a töltőt az ki tört. Mit lehet ilyenkor tenni?
Már be vittem a Telenor hoz hogy meg csinálják de 27000Ft ennyiért meg veszek egy újat
Most mit tegyek?
Vegyek egy másik rosz telot és egy telo szakival kicseréltessem? Vagy vegyek olyan töltőt ami csak az aksit tölti?
Vagy mit csináljak?? PLS... HELP... -
egyedije
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.Felraktam a V2-es MIUI rom-ot a 4 patch-el együtt.
Tetszik a rom nagyon de van egy gondom vele.Amikor hívnak nem kapcsolja be a képernyőt.így nem tudom felvenni a telefont.
A távolságérzékelő miatt gondolom.Fent van hozzá a program,de nem tudom hogyan kell beállítani ,hogy rendesen működjön.Üdv.
Egyedije -
0xmilan
addikt
válasz
nosuka2013 #20532 üzenetére
Igen, 1-től 4-ig szám szerinti sorrendben.
-
Smylei30
tag
valaki probalta mar gulyuk LewaOs et? OTA letolti nekem az update 1.0.1.zip et de mikor recoveribol instalalni akarnam akkor valami nemj bad v mi a fene. valaki esetleg instalalta mar? ha neki mukodott esetleg feltudna valahova tolteni a zipet h megprobaljam ugy? koszi elore is
-
0xmilan
addikt
válasz
nosuka2013 #20529 üzenetére
Szia!
Még nincs semmilyen nyelv importálva a gyári angolon és kínain kívül. Filip azt mondta, ha meglesz minden teljesítmény optimalizáció, akkor kezdi el belepakolni a nyelveket.
Itt tudod letölteni a legfrissebb verziókat. A patch4 flash támogatást ad, ami még nem tökéletes, de elvileg talált egy jobban működő verziót, amit hamarosan közzé tesz.
Ha frissen telepíted a ROM-ot, akkor kell egy boot mielőtt elkezdenéd flashelni a patcheket. -
Joci93
senior tag
válasz
szoszo1973 #20528 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni...
-
nosuka2013
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tudja h a miui v2 -ben van e màr magyar nyelv? köszi
-
Joci93
senior tag
válasz
szoszo1973 #20524 üzenetére
Szívesen
-
Joci93
senior tag
válasz
szoszo1973 #20522 üzenetére
-
szoszo1973
aktív tag
Felraktam a CM7-et. Egyenlőre tetszik. Egy gondom van, hogy nincs rajta play áruház és ha telepítek rá egyet az meg nem indul el.
Valakinek van valami ötlete, hogy mit kell rajta varázsolni, hogy legyen play? -
Szokenesz
senior tag
A mai napon én is elhagyom a topikot, meg van az Alcatelem utódja, tovább jó szórakozást a romokkal.
De azért olvasom továbbra is, hogy mi történik itt.. -
szoszo1973
aktív tag
Sajnos a QME1.9 is fc-zik. Ahogy rádugom a fülhallgatót DSP manager váratlanul leáll.
Ma reggel megnyitom a QuickPic képnézegetőt, ahogy rányomok egy képre váratlanul leáll.
Az újraindítás megoldja a problémát, de egy kicsit idegesítő. Még majd kipróbálom a cm7-et hátha az jó. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
Batistuta7 #20510 üzenetére
És a kernel 4-el vagy a kernel 5-el használod?
-
Smylei30
tag
válasz
eneszi #20514 üzenetére
Talaltam 1et ezzel mukodik de ez csak flip to silence.Flip to silence
-
Smylei30
tag
Valaki esetleg tud olyan alkalmazast, hogy amikor pl a telefonom leteszem az asztalra es valaki hiv elkezd csorogni, es ha megforditom a telefonomat kepernyovel lefele akkor elnemiti a csengohangot. Valakinel lattam ilyet de mar nememlekszem h ez telefonfuggo vagy 1 egyszeru alkalmazas.
-
Batistuta7
tag
válasz
szoszo1973 #20509 üzenetére
a gps igen használom is, a radio sajnos nem
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Batistuta7 #20502 üzenetére
És a tiédben működik a GPS és a Rádió?
-
dinin
tag
válasz
Joci93 #20505 üzenetére
ez konkrétan az ics themed qme-ben van benne, de bármelyik ram cleaner alkalmazás megteszi.Itt egy csomó alternatíva: https://play.google.com/store/search?q=one+click+ram&c=apps
-
Batistuta7
tag
válasz
szoszo1973 #20500 üzenetére
igen van benne magyar nyelv.azt a cm7-et használom ami ewra oldalán is fent van.
-
Smylei30
tag
Sziasztok. Valaki feltudna tolteni nekem valahova a QME 2.0 bol az android polyci jart . szeretnem azt a lockscreent hasznalni, mert 1.9 em van fenn es nemakarnam az egesz romot letolteni.. koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest