Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaki97
csendes tag
Még valami.Régen volt egy Huawei u8110 es telefonom azon egy COCO Cyanogenmode os rom volt rajta ott valamit csináltam a memóriakártyámmal vagyis a 2GB os memóriakártyámbol csináltam egy 1.33GB os memókártyát valami appal ami benne volt a romba.Valahogy nem lehetne visszaállítani a 2GB ot a memókarira??
-
Csaki97
csendes tag
Amúgy valaki nem tudná megmondani,hogy miért recseg a hangszorója a telefonomnak néha amikor teljes hangerőn hallgatok egy zenét?? És,hogy attól nem lesz baja a telonak/aksinak ha töltön van szinte egésznap?
-
monalala
aktív tag
válasz
blade4 #21591 üzenetére
Ha nem frissited 2.3- ra akkor nem is fog menni. Letöltöd az Alca. oldaláról az update progit, installálod a .gépre. ha meg van, telo kikapcs, akksi ki. Rádugod a telot usb-n és inditod a progit. Az eszközkezelő megnyitva lehet, akkor látod hogy a driverek megfelelően fenn vannak a gépen. Elég sokáig tart, net legyen folyamatos.
-
blade4
aktív tag
Az a baj hogy nem tudom frissíteni az android 2.2-őt 2.3-ra.
Az OTU nekem nem megy ki ír valamit, vagyis lehet hogy nem tudom hogyan kell vele.
-
pity02
tag
válasz
blade4 #21585 üzenetére
Nekem azóta ilyen a telcsi, mióta először felraktam a v5h6-mod-ot. Azóta a qme romok közül egyetlen működött, azt hiszem, az 1.5 (ami gépről telepíthető), de azt sem tudtam frissíteni már a következőre sem.
Nálam a megoldás az volt, hogy lemondtam a qme romokról, pedig tetszettek.
Legutóbb pár hónapja próbáltam, még a 2.2-t is visszatettem előtte és onnan frissítettem, hátha, de nem.
Jól elvagyok a cm7-tel. -
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a telómra a Qltsar Minimal Edition-t a legelső fastbootos verziót is, és a legújabbat is.
És mindíg újra indul a logonál a teló akármit csinálok!
Mit tudok kezdeni vele?
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok.Vettem a fiam telefonjába egy 4GB-os SD kártyát de hiába formázom meg nem látja a telefon.Van esetleg tippetek mi lehet a hiba,vagy van valami app erre?
Üdv.
-
pity02
tag
Team Win Recovery Project (egy másfajta recovery)
Aki esetleg nem akar regisztrálni a 4pda-ra, az innen is letöltheti. -
PACSA75
őstag
A CM7 el a lányom telója elég sürün kifagy (aksi ki-be). Másnál is elöfordul? Ez természetes? Vagy létezik valami amivel ezt orvosolni lehet?
-
ViktorHUN79
aktív tag
CM7 20130527 változat!Csak annyi a különbség hogy integráltam bele a google szolgáltatásokat(gapps).A közelság érzékelő(perfomix boot) javítását,és az automata fényerő leállítás javítását(BrandyParts)!
Magyarul ezeket nemkell külön telepíteni mert beleépítettem a rom-ba!Ha valakinek kell:
[cm-7-20130527+integrated] -
Joci93
senior tag
CM9 elméletileg működő kamerával
Egyiket sem próbáltam!
Mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki a Romokat.
-
havert
csendes tag
válasz
monalala #21573 üzenetére
Csak sárga kérdőjeles van, azt kitörlöm, de legközelebb ugyan az van az eszközkezelőben.
Otu semmilyen program nincsen telepítve, csak az usb csatlakozáskor a szokásos drájvert telepíti, amit mostan nem csinál meg, mert nem talál drájvert.A linken one-touch-upgrade-q-1-9-4-setup.exe ezt találtam, de én nem akarom frissebre cserélni a rendszert, mert a jelenlegi jól működik.
Nekem csak az usb drájver kell. -
monalala
aktív tag
válasz
havert #21572 üzenetére
Amikor rádugod a telót töröld a felkiálltójeles cuccot, azután otu uninstall, gép ujraindít, otu install. Így meg kell találja a hozzávaló drivert. Vagy esetleg másik portot használj.
(#21571) norbichek@ [link] A driverek legyenek fenn, ne legyen felkiálltójel az eszközkezelőben.
-
havert
csendes tag
A gyári 2.2 telenor 990, USB kábelen számítógéphez csatlakoztatva, eltűnnek a memóriakártyára másolt, vagy létrehozott új médiák, egyedül a régebbiek maradnak meg.
Eddig minden jól működött, csak kb. mióta egy belső tárhelyes telefon drájvereit telepítette, az USB tárhelyhez azóta csinálja ezt, előtte jól működött.
Eszközkezelőben ezt írja qualcomm hsusb device sárgán kérdőjeles, és nem tudja telepíteni a drájver, nem talál sehol, internetes keresést nem enged.Mi lehet a probléma?
Honnan telepítsem a qualcomm hsusb device drájvert, letöltési linket tudnátok-e adni.Köszönöm.
-
norbichek
tag
Sziasztok.
Működik a fastboot meg minden csak nem kapcsol be a teló.
eszközkezelöben nem ismeri fel az istennek se.
Az otu t felraktam be hiába semmi.... ötlet?
Köszi. -
MMt#k#D
tag
Sziasztok!
Lenne egy ismim aki ma a kezembe nyomta az Ő ot990-ét azzal a problémával,hogy nem kapcsol be.mármint reagál a bekapcsoló gomb nyomására,de se kép se hang azután.próbáltam már a master reset kombót de semmi.leszedtem az alcateles upgrade progit, de tudnom kéne hogyan tovább...valammi segítséget tudtok?
előre is köszi -
-
pity02
tag
válasz
monalala #21561 üzenetére
Ezt csinálja:
delete("/custpack/app/GenieWidget.apk",
"/custpack/app/GoogleBackupTransport.apk",
"/custpack/app/GoogleCalendarSyncAdapter.apk",
"/custpack/app/GoogleContactsSyncAdapter.apk",
"/custpack/app/GoogleFeedback.apk",
"/custpack/app/GooglePartnerSetup.apk",
"/custpack/app/GoogleQuickSearchBox.apk",
"/custpack/app/GoogleServicesFramework.apk",
"/custpack/app/MarketUpdater.apk",
"/custpack/app/MediaUploader.apk",
"/custpack/app/NetworkLocation.apk",
"/custpack/app/OneTimeInitializer.apk",
"/custpack/app/SetupWizard.apk",
"/custpack/app/Talk.apk",
"/custpack/app/Vending.apk",
"/system/etc/permissions/com.google.android.maps.xml",
"/system/etc/permissions/features.xml",
"/system/framework/com.google.android.maps.jar");Vagyis eltávolítja a google apps-t.
Valószínűleg nincs rá szükséged. -
Bence.95
csendes tag
Nekem olyan problémám van hogy sehogy sem tudom elindítani a recovery menüt..
mindig csak egy droid és felette egy felkiáltójel egy háromszögben :SS
-
pity02
tag
CyanogenMod PerfoMix 2013.07.25
Újabb végleges változat.
A google fordító szerint:Hozzáadott új stílusú lock képernyő
Az új stílus a bejövő hívás képernyő támogatja a hívás elutasítása által küldött SMS
Szerkessze a szöveget a gyors választ, hogy elutasítja a hívást SMS-ben a "Settings - Calls"
Új stílus beállítások
néhány javítás
a végleges változat -
hzqsg
csendes tag
Sziasztok! AOKP Milestone #6-ot használok (4.0), és ma lemerült a telefonom annyira,hogy kikapcsolt. Feldugom töltőre, és folyamatosan újra indul.(próbáltam mással töltővel is) Mi lehet a baj? Töltőre rádugom, bebootol, aztán látszik,hogy Töltés(0%), aztán újraindul. Így recovery-t se tudok használni, mert le van merülve. Mit tudok tenni? Fontos lenne.. :/
Üdv. -
PACSA75
őstag
válasz
pity02 #21550 üzenetére
Ha valami hatalmas valtozast lattok ebben a final verzioban, szoljatok. Hetvegen raktam fel az elozo verziot, szegeny lanyom mar unja ujra rakosgatni a programjait
. Ha nincs igazan erdembeli valtozas ezt mar nem tennem fel. De azert hatalmas koszonet a cyanogenes fiuknak, gyonyoru munkat vegeztek!!!!
-
pity02
tag
-
skynet001
csendes tag
Ez a PerfoMix 20130710 nagyon király rom
, a két éves telóm simán kihúzza 2 napig (ha nagyon muszáj akár 3-ig is). Az igaz, hogy 60%-ig gyorsan merül, de 60 és 30 között jól bírja a terhelést. Az előző verzióknál nálam volt egy-két random kikapcsolás.
-
PACSA75
őstag
Alapbol eleg nudli jatekok mennek ezen a telon
. Lehet valahol talalni speciel erre a telora optimalizalt jatekokat? Pl GTA, stb...?
-
-
halkow
őstag
(B)(B)üdv szerintetek lehet még valamit csinálni one touch -ommal rootolni probáltam de valami balul sült el egy háromszögben lévö ! jel mutat és azóta nem kapcsol be csak a logó jön be és több semmi bevittem telenorba csávo azt mondta hogy meghalt rajta a flash akkor most mi van?
-
monalala
aktív tag
válasz
laci2110 #21540 üzenetére
[link]
Már ne is haragudj, de amit küldtem priviben annál jobban ezt nem lehet leírni és nincs is egyszerübb megoldás rá, hiszen csak egy zippet kell flash-elni az sd-ről. Ettől csak bonyolultabbak vannak. Vagy a telód sz@r vagy te rontassz el valamit, de nagyon. Nincs valami ismerősöd aki jártasabb a témában, mert ezt már minden oldalról kiveséztük. A leírás az csak leírás marad, ha nem azt csinálod ami oda van írva. -
laci2110
csendes tag
Hali!
Lehet régebben már leírtátok, de én nem találtam meg, ezért kérlek segítsetek nekem!
Már lassan 2 éve meglesz ez a telefonom de még mindig nem sikerült rootolom. Ha alaki lenne olyan kedves és érthetően, részletesen leírná nekem azt nagyon szépen megköszönném.
Előre is köszi -
Black$taR
tag
Sziasztok.
Búcsúzom a topic-ból. Egy Lumia 620 tulajdonosa lettem. További jó rom főzöcskélést kívánok
Köszönet minden eddigi segítségetekért -
pity02
tag
válasz
PACSA75 #21530 üzenetére
Nekem a 4pda fórumon sikerült kapcsolatba lépni vele priviben (bár én azt hittem, hogy válaszolok a hozzászólására
, a PerfoMix linkje odavezet.
Nagyon rendes volt, tulajdonképpen csak az én kedvemért fordította bele a magyar nyelvet a romba.
Google fordítón át beszélgettünk, legalábbis én azt használtam az íráshoz.Más: CWM 5.0.2.8 fix a fix azt jelenti, hogy nem indul újra a telefon, ha kihúzod az USB kábelt, amennyire emlékszem.
Ha kell valakinek, innen is letöltheti.
Felrakható akár a nemrég linkelt Flash Gordon progival is, vagy régebbi CWM-ből. -
yuti80
csendes tag
-
PACSA75
őstag
válasz
pity02 #21527 üzenetére
Fent vagyok az adott model fórumán, itt Romániában, tettem is fel egy romot, de ez egy másik teló romja ami kompatibilis az én telómmal. Mivel ez egy új model (áprilisban jelent meg) eddig ez az egyetlen megoldás volt a rootolásra. Nagyon várok már egy jó kis custom romot hozzá, azért kérdeztem hogy hogyan lehet felvenni a kapcsolatot ezzel az ügyes Gulyuk fiùval. Köszi a választ.
-
pity02
tag
válasz
pity02 #21527 üzenetére
Mutatok nektek egy alkalmazást:
Flash Gordon a neve, alkalmas zip-ek flash-elésére recovery nélkül és persze számítógép nélkül.
így jó lehet pl. recovery felrakására útközben. -
pity02
tag
válasz
yuti80 #21526 üzenetére
Szerintem vagy azt, hogy nem tettél fel recovery-t, vagy azt, hogy nem olvastál vissza, mondjuk huszon egy-két üzenetet.
PACSA75: a helyedben én keresnék olyan fórumot, ahol az adott modellel foglalkoznak, hátha van ott valaki, aki készít rá romot. Nem hiszem, hogy valaki a nevét adná olyanhoz, amit nem tud kipróbálni.
Bár ebből kiindulva az is megoldás lehet, ha odaadod a telcsit pl. Gulyuk-nak, szerintem a kihívás öröméért lehet, hogy megcsinálná. -
yuti80
csendes tag
Sziasztok!
Mit csinálok rosszul?
A recovery menüben eme hibát produkálja a gép: E: can't mount
és természetesen a romot sem tudom telepíteni, uis 7 hibával kiáll!Segítségeteket előre is köszi!
-
PACSA75
őstag
Hali.
Lehet hogy nem ide kellene írnom, de eddig is olyan segítökészek voltatok. Szóval szerintetek más modellre (allview a4all) lehetséges szerintetek kérni orosz barátainkat hogy csináljanak egy ilyen jó ki custom romot mint erre a telóra? Vagy hogy müködik ez? Hova lehetne egy ilyen kérést megfogalmazni? -
mano59
csendes tag
válasz
pity02 #21518 üzenetére
Letöltöttem a recoveryt. A telót hang-le, bekapcs.. háttér.vil nincs, a kapacitív világít. Csatlakoztatom PC-re-
indítom az "instal.bat-ot, a ping-nél elveszett csomag és nem történik semmi. Ha másként indítom a telót
akkor a rajtalévő CWM indul a szokásos hiba sorokkal. köszi -
pity02
tag
válasz
PACSA75 #21521 üzenetére
Jobb? Nem tudom, de a google fordító szerint ebben más:
Minden az új konfiguráció állapotsor költözött a "Beállítások - CyanogenMod beállítások - Interface - gombokat az értesítési sávban"
Hozzáadott csúszkát fényerejének Skót
Hozzáadott egy "widget" link sebességű vezeték nélküli hálózatok
Ha el szeretné rejteni az ikonok az állapotsorban a JB közzétételi függöny
Tisztítás értesítések rázással (az ötlet slavvva)
Rögzített figyelmeztetés az alacsony akkumulátor
Fixed kisebb hiba
Módosítások Taos a sejtmagban -
Aucor
senior tag
Valakinek nincs meg a CM7 alapú MIUI? Nagyon nincs most kedvem portolgatni...
-
pity02
tag
CyanogenMod PerfoMix 2013.07.10
Egyelőre csak angolul és oroszul tud, de hamarosan kapunk bele magyar nyelvet is.
(Gulyuk azt hitte, mi már nem használjuk a romját, ezért hagyta ki.) -
Mana86
tag
Sziasztok!
Valakit nem érdekelne a telefonom? Alcatel OT990 nyilván. Van rajta karc (NEM a kijelzőn), de amúgy hibátlan a telefon. Fűl hallgató mindig csak második bedugásra működik rendesen, de ezen kívül nincs baja. Akksi normális üzem ideig bírja, stb...
Ha innen senkit nem érdekel, akkor mit gondoltok, mennyiért lehetne eladni? Igazából ha 5000ft-ot kapok érte már akkor sem a polcon porosodik.
-
mano59
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni? Me 1.9 van a telon. Szeretnék ujabb ROM-ot rá, de már a recovery indításánál
7 sor hibát ír ki.-Ean't mount /cache/recovery/log - E
an't open/cache/recovery/log -
E:failed to find "cache"parition to mount at / "cache" Stb. Mit tudok ilyenkor tenni??? köszi -
dinin
tag
Hali!
Valaki el tudná küldeni a /data/misc/wifi mappából a wpa_supplicant.conf fájlt? -
borshow
csendes tag
Sziasztok
Nemrég szert tettem egy jó fülesre (sennheiser cx 175) és valahogy nem szól igazán jól. Túl halk.Valami tanács hogy jobban szóljon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest