- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
Gratu a gyönyörű hardverhez. Igazi különlegesség, nem gondoltam, hogy láthatok még K6-III+, DC super 7-es és 2MB cache-sel rendelkező super -7es alaplapot működés közben, nem pedig a vitrinben. Minden elismerésem : )
-
SS7 DC- ről én sem hallottam, most már ezt is tudjuk.Hasznos írás.Csak a Doom miatt szomorkodtam hogy nem profitált belőle.Bár videokártyafüggő is, de gondolom mindegyik lapba ugyanaz került.A lapok meg nagyon tetszenek, főképp az ALi. A G5 meg a nagy cache miatt, nekem csak C2- őm van, de már az is ütős.
Az ALi5- el régebben gondjaim voltak, de már megfelelő driverekkel, jól beállítva, gyors és stabil. -
Jo kis teszt.
Hiaba a dual RAM, ha a processzor busz limital, de kicsit azert igy is segit Az is jol lathato, hogy applikaciotol fuggo, hogy mekkora javulast jelent.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Köszönjük az eredmények prezentálását, mindig érdekeltek az ilyen extrém rendszerek.
Pontosan milyen procival lett elkövetve a teszt, K6-III+?Szerk.: Közben eszembe jutott a képeken csekkolni.
K6-III+ 550 ACR
-
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
De miért is várnánk a dupla teljesítményt attól, hogy egy pici részén javítunk a rendszernek?
Ha 100MHz-en 400MB/s az átviteli sebesség maximuma a chipset és a processzor között, akkor a single channelben mért 317MB/s 79,25%-os kihasználtságot jelent. Ebből sehogy sem lehet 160%-ot csinálni. Szerintem nagyon is szép eredmény a 355MB/s-mal elért 88,75%.
-
törölt tag
Ahogy nézem a 2MiB L3 cache többet jelentett, mint a DC RAM.
"folyásolják be" Ezt viszont ki kellene javítani befolyásolják-ra. Különben szembe fogunk sülni egy újabb problémával.
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy a remalmaimban e gyujjon elo se a ali se a sis abbul az idobul. brrr, meg ahideg is kirazott:- )))
udv
neduddki
-
Kár, h a Dual hajtás végülis nem ad dupla "teljesítményt" a Singlehez képest, de hát ezt már láthattunk sok tesztben anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest