- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Akinek gondja van az 576 akcióval, az nézzen be PS Store-ba. Summer Sale alatt 5490Ft a sima taken king, és 8990 a legendary edition.
-
lorcsi
veterán
érkezett már valakinek visszaigazolás az átvételhez ?
kicsit aggódom, hogy nem lesz ebből semmi
az extra kiadást választottam..ezt pedig más boltból vagy központból kell hozniuk -
ldave
félisten
válasz
pulyka jocó #25 üzenetére
Aha, csak a Taken King-gel lehet a max szintre fejlődni.
-
ldave
félisten
válasz
pulyka jocó #23 üzenetére
Nem igazán. Nagyon rosszul oldották meg a kiegészítő nélküli játékot, konkrétan a végén folyton olyan cuccok estek, amiket nem tudott felvenni a karakterem, mert nem tudta meglépni a szükséges szinteket.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok!
Az alapjátékban van elég tartalom, megéri megvenni?
(Nekem elég az alap)
Ps3-ra venném -
Beri78
őstag
válasz
Adam_Shepard #13 üzenetére
Az oldalon ezt írják rá:
A Legendary Vanguard Edition Tartalma:Destiny alapjáték
The Dark Below és House of Wolves DLC-k
The Taken King kiegészítő
Vanguard játékon belüli fegyverek, ruhárÉn bezsákoltam egy darabot, remélem hogy az lesz benne, amit itt írnak,.....
-
<Lacy85>
addikt
1-2 hónapja a playstation store-ban is akciós volt. Mondjuk ott nem volt rá ekkora kedvezmény, de ha jól rémlik bőven 10 alatt árulták. nem bántam meg, hogy megvettem.
-
Bogyi007
veterán
Az egyik üzletük dolgozóival jóba vagyok így 2 példány be van zsákolva az XOne verzióból...
-
lorcsi
veterán
válasz
Adam_Shepard #13 üzenetére
persze, direkt ezért lőttem inkább ezt
-
GeryFlash
veterán
Szánalmas, lementek az Auchan 4 FT a zsemle,> elfogyott szintjére...
-
Bunyec
tag
Köszi az infót, le is csaptam egyre: DESTINY: THE TAKEN KING PS4 LEGENDARY VANGUARD EDITION
-
kovsol
titán
DESTINY: THE TAKEN KING PS4 -t gondoltam megveszem, erre már nincs raktáron.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sokat pletykálták, hogy egyszer jön majd PC-re, de jelenleg én 3 verziót tudok elképzelni.
1. Kijön az összes DLC amit terveztek, aztán egyben kiadják PC-re jövőre.
2. Az első rész konzol exkluzív marad, a 2. rész jön majd PC-re is.
3. Konzol exkluzív marad véglegesen a játék.Ebből az utolsóra van a legkisebb esély, de azért kíváncsi lennék én is, hogy Bungie/Activision milyen jövőt tervez a játékkal.
-
Kár, hogy PC-re nem jelent meg (ha már mindkét X-re kijött), ennyiért simán vinném.
-
lorcsi
veterán
érdekes, hogy az 576 oldalán x360-ra nem a 1999 ár szerepelmásodik nekifutásra már adja az akciós árat
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha esetleg valakinek kimaradt volna a Bungie játéka eddig, most elég jó áron vásárolhatja meg azt.
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Ps5 slim
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest