Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
- 

5h4rK tag Igen igen, tudom, hogy szinte senki nem piszkal bele a forrasba. En is programozo vagyok es szkripteken kivul nem sokmindent modositottam, de ahogy mondtam, mar az erzes is jol eso. Megeshet, hogy talalkozok egy programmal ami nagyon is megfelel de van benne egy idegesito dolog, akkor azt modosithatom/kiszedhetem stb ...  
- 

5h4rK tag válasz  Morden24

üzenetére Morden24

üzenetéreAki mar regota hasznal Linuxot az tudja, hogy mirol beszelek. Van egy kellemes erzesed, olyan mintha az egeszet te csinaltad volna es a tied lenne ( lehet, hogy egyesek ugyanigy ereznek a Windowsnal is, habar ketlem ). Ha nem vagy programozo akkor az, hogy "open source" nem sokat segit rajtad, kulonben pedig csak a gondolat mar joleso, hogy ugy formalod a rendszered ahogy akarod. 
- 

5h4rK tag "jobban alakítható"  Szoval szerinted ez is egyik elonye a Windowsnak? Az OS X -hez kepest lehet ( bar nem hasznaltam es nem ismerem ), de a Linuxhoz viszonyitva biztos nem beszelhetunk ilyen elonyrol. Elismerem, ahhoz hogy ugy alakitsd a Linuxot ahogy akarod nagyon kell erts hozza, de messzemenoleg tobb "opciod" van mint a Win eseten. Szoval szerinted ez is egyik elonye a Windowsnak? Az OS X -hez kepest lehet ( bar nem hasznaltam es nem ismerem ), de a Linuxhoz viszonyitva biztos nem beszelhetunk ilyen elonyrol. Elismerem, ahhoz hogy ugy alakitsd a Linuxot ahogy akarod nagyon kell erts hozza, de messzemenoleg tobb "opciod" van mint a Win eseten.
- 

5h4rK tag Sztem az MS meg a warezolt Windows telepitesenek is jobban orul mintha Linux maradna a gepen.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A szuleirol beszelt ..........................
 A szuleirol beszelt ..........................