Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
"#97 moonman: Logikus egy... nem folytatom. Szivesen megrugdosnám annak a majomnak a hátsóját aki kitalálta."
az van, hogy nem egy majomét kéne rugdosnod, hanem sorba kéne állítanod kb. 3000 embert és elmesélni nekik, hogy neked nem tetszik. 4 éven át alakították, míg elkészült, gondolhatod, hogy nem egy ember találta ki hasraütésre.
-
válasz
Hallanod kellett volna, hogy milyen cifrát és hosszút káromkodtam, amikor megláttam a 3dsMAX 2010-ben is a ribbon menüt...
Aztán 2 óra alatt megszoktam, és azóta semmi pénzért nem cserélném vissza.
Az Office2007-et párszor láttam, annyi idő alatt nekem sem nyerte el a tetszésemet, de nem is nagyon értettem soha az Ofiszhoz. -
dajkopali
addikt
válasz
van ilyen kiegészítő (pénzes, de lehet találni rá megoldást
)
én annyira nem javasolnám, kipróbáltam, mert a ribbon tényleg nem rossz, csak szokni kell, amellett ez a konverter lassítja a programot
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest