Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
"#97 moonman: Logikus egy... nem folytatom. Szivesen megrugdosnám annak a majomnak a hátsóját aki kitalálta."
az van, hogy nem egy majomét kéne rugdosnod, hanem sorba kéne állítanod kb. 3000 embert és elmesélni nekik, hogy neked nem tetszik. 4 éven át alakították, míg elkészült, gondolhatod, hogy nem egy ember találta ki hasraütésre.
-
válasz
Hallanod kellett volna, hogy milyen cifrát és hosszút káromkodtam, amikor megláttam a 3dsMAX 2010-ben is a ribbon menüt...
Aztán 2 óra alatt megszoktam, és azóta semmi pénzért nem cserélném vissza.
Az Office2007-et párszor láttam, annyi idő alatt nekem sem nyerte el a tetszésemet, de nem is nagyon értettem soha az Ofiszhoz. -
dajkopali
addikt
válasz
van ilyen kiegészítő (pénzes, de lehet találni rá megoldást
)
én annyira nem javasolnám, kipróbáltam, mert a ribbon tényleg nem rossz, csak szokni kell, amellett ez a konverter lassítja a programot
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest