Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #76 üzenetére
Fail, ugyanis pont hogy logikus. Csak egy picit kell utánanézni(2 perc kb), és mindennek meg van a helye. Nem úgy mint az idióta wines rendszerben ahol minden 500 felé szanaszét hever, és vagy nincs helye valaminek, vagy 8 helye van.
Én is wint szoktam meg, 10 év win után láttam először linuxot (persze nem úgy kezdtem hozzá mint a sok majom, hogy egy linux nevű wint fogok kapni, hanem egy másik oprendszert, nem is anyáztam, hanem 2 perc alatt utánanéztem a dolgoknak, pár óra után már forráskódból telepítettem programokat (ma már ha akarnék sem tudnék mert nincs már semmi szükség rá, minden megvan enélkül)), és bizony gyorsan rájöttem mennyire rendezetten és szépen van felépítve. Itt már nem vagyok rászorulva saját rendezésre mint win alatt(pff program filesba telepíteni minden fost pff na az a rémség, 0 elkülönítés semmi rendszer összevissza), itt már jó az alap is, mert már az is logikus.Attól hogy te megszoktál valamit, nem lesz logikus...
-
válasz
VaniliásRönk #76 üzenetére
Nem kell félni az ismeretlentől, meg kell ismerni azt. Persze, hogy szokatlan a szerkezete a Linux alapú operációs rendszereknek, ha egyszer Windows-on nőtt fel az ember. Biztosan idegesítő még az is, hogy ugyan ezekben a mappákban kutakodhatsz, de csak megfelelő jogosultságokkal vagy képes változtatni bármin is. Gyakorlat kell ehhez is, ahhoz meg idő. Attól, hogy az ember feltesz egy disztrót megnézni, hogy milyen, meg hogy egyáltalán megy-e normálisan, attól még nem lesz meg a rutin a használatához. Mikor majd már annyit használtad, meg annyi mindent csináltál vele mint a Windows-ban, na azután ítélkezhetsz, hogy mégis melyik a logikusabb felépítésű, működésű. De inkább csak az lenne jó jelző rá, hogy "más".
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest