- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
"netán megtetszett neki a repo-ból való egyszerű program installálás"
Miért egyszerűbb webes keresőszolgáltatás helyett pl. a Synapticban keresni? Arra meg végképp kíváncsi vagyok, hogy miért hatékonyabb, hiszen a Synaptic csak a megadott repositorykban keres.
Pl. épp ma gondoltam egyet, és feldobtam a Thunderbird 3 Beta 4-et a 2-esre, szépen önállóan elvégzett mindent amit kell, elég volt a "Next, Next, Finish" (ergó nem rabolta feleslegesen az időmet), ezzel szemben egy linuxos csomagkezelővel még a legfrissebb stabil verziót is csak akkor érem el, ha bekerül a hivatalos repositoryba (de akkor is csak bugfix release-re számíthatok, új főverzióra nem), ami mellesleg egy rakás dolgot nem tartalmaz, mp3 codecet sem, és az Ubuntu már nem is kínálja fel automatikusan a mulitverse repositoryt. Innentől kezdve meg szerintem semmi köze a linuxos csomagkezelésnek az egyszerűséghez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest