- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
hackeeeee #49 üzenetére
Van rá egy tippem hogy ez se egy 17 éves vérpistike. Ilyenhez már kell némi tudás.
Mondjuk kicsit meredek hogy saját tápáromkört épített a kártyáknak.
Mondjuk már nekem is megfordult a fejemben hogy valami vga-n memóriát kéne cserélni csak hogy kicsit jobban felpörgessük. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Isee
senior tag
ehh.....
nah ez lesz a durva kártya. meg az ára -
hackeeeee
Jómunkásember
Csak ne legyen olyan mint más gyártóktól a különböző GTX280 Super Oc széria, hogy sorra mentek vissza gariban, mert a gyári "superOC" órajelen úgy hibázott a kari mint az állat, és sajna szinte minden gyártóé, több embertől is hallottam ezt, és bármilyen hűtéssel.. :\
Mondjuk kétlem, hogy ezzel ilyen gond lenne..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Pedig sok értelme van a karinak. Ilyen Radeon árak mellett már a kelet is a vörös oldalt választja. Az ottani piacon honos gyártók azonban messze nem erre számítottak, így sok GPU-t rendeltek az NV-től, amit most valamilyen módon el kellene adni. Például szarrá tuningolt kártya formájában.
-
Ez tényleg nagyon brutálisra sikerült
-
Móci
addikt
Emberes tuning, végre nem a szokásos +10MHz. Szép!
-
waverider
senior tag
syC: nem kell aggódni, csak Kinában
-
syC
addikt
Tök jó. De minek?
-
DroneZ
aktív tag
zotacból ezt nem néztem volna ki... meglátjuk milyen lesz majd ha kijön.
-
Ste
addikt
Agyon van feszelve
A legjobb: "Ilyen mértékű tuningot még egy gyártótól sem láthattunk, ám a vállalatnak még ez sem volt elég, ugyanis ez az órajel komolyabb hűtés mellett még tovább emelhető." - és gyárilag a 3 ventis Ac hűtéssel jön ki
Itt már csak valami folyékony jöhet szóba, mint komolyabb hűtés
-
darkarthur
senior tag
Ez brutálisan néz ki!!!
-
P00By
nagyúr
Jól sikerült. Remélem más kártyán is viszont fogunk látni ilyet
-
Sonja
nagyúr
Hmm... 200$ nem is drága egy ilyenért.
-
Devid_81
félisten
Ez de brutál
-
Peti78
őstag
Eszem f @szom komolyan. Ez aztán a tuning. Zotakék nem sz@roznak, ezt szeretem bennük
-
Ez már tuning!
-
Overlocker
veterán
Végre egy normálisan megtervezett kártya. Az ára is korrekt. Grat a Zotac-nak!
-
szuper-t
őstag
jééézusom ez zabálhat is rendesen
ha valaki kinyír 1 et vállalom a javítását -
M107
addikt
Szépnek szép jónak jó de személy szerint maradok egy gyári kártyánál tuning nélkül 1.5 év utána meg úgy is csere.
bár már 1.8 hónapja van meg a 9600 gt (nvidia) s még fájna a szívem ha megkellene válnom tőle.Ritkán játszom akkor is csak ami engem érdekel
-
^Clown
addikt
Eddig is szimpatikus volt a Zotac
Szép munka
-
zse-
csendes tag
Hát azért egy HD4890 mégis többet ér.Ott sima léghűtéssel meg van az 1000mhz, de ez az órajel is nAGYON KOMOLY
-
mephi666
nagyúr
-
Azért kiváncsi vagyok egy ilyen kártya élettartamára.
-
Atis707
tag
Előbb is kihozhatták volna, sőt több ilyet a sok hulladék 1-2 mhz emelés meg olcsó nyák-osok helyett...A kártya nagyon tetszik, egyértelmű ez nvidiából jó vétel szvsz, de radeonból is jöhetne ilyesmi...pl. aranyozott csatlakozó odatesz
-
Cyberpunk
félisten
Ja ja a procihoz csak 12 fázis tartozik, de még van külön az NB-nek meg a ramoknak is
Én arra vagyok kíváncsi hogy a "sima" GTX260-on hány VRM-van most ezért nem fogom szétszedni az enyémet hogy kiderüljön
De ez a 800MHz az elég impozáns az enyém csak 710-ig bírja aztán előjönnek a hibák, de szerintem ez is menne 1000-et. De oda már azt gyanítom hogy nem lenne elég a sima léghűtés -
Daniel Alves
őstag
N1ce
-
Silentfrog
veterán
Kiváncsian várjuk a tesztekek!
-
tzsolesz
nagyúr
Nem semmi, 15 fázisú tápellátás. Még alaplapon is sok. Olyan X58 fellingem van kicsit.
Ezzel már elérhető lesz az 1Ghz-es álomhatár is remélhetőleg. Ne hogy mán egy g-Force nem tudjon 200Mhz-es túlhajtást.
-
Azt a k...a, 15 fázisú tápellátás
Mit meg nem ehet egy ilyen valami? Még meg sem jelent, de már minek hozzák egyáltalán ki?
Ez senem zöld, senem modern. Igaz megvan. Így hozzák be a lemaradást a DX11-hez képest játékokban. Akkor megyek is máris venni nyár végén
Abu megint kitettél magadért. -
dbius
veterán
Egy ilyen kártyára beneveznék. Szép munka
-
mephi666
nagyúr
"kicsit" módosítottak a kártyán... brutális lett így számok alapján... kíváncsi vagyok 1-2octeam mit szól hozzá
előbb jött nekik a mikulás?
-
juliabrilke
veterán
Szép a kicsike nagyon. Nem spóroltak ki belőle semmi.
-
bacsis
Közösségépítő
Ez már akkor simán behozza a GTX285ös testvérét neeem?
-
zed1983
őstag
Ez igen, ez szép
-
Zé_Mester
őstag
végre egy normálisan megtervezett kártya.
ennyit számít egy "nem referencia" leolcsósított VRM.extrém hűtéssel sztem nagyon oda fog vágni a kártya
-
brumesz
aktív tag
végre olyan gyári tuning aminek van értelme. nem csak pár mhz. ez már párszáz
-
bartucc
addikt
Ez már nem kicsi tuning.... Zotac megcsinálta rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GeForce GTX 260 modellre épülő megoldás 800 MHz-es magórajelen ketyeg.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Túra és kirándulás topic
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest