Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Kínai
Nem azt mondom hogy rossz vagy károsHanem hogy titkolózódás miatt én nem bízok benne, meg hogy nincsenek megfelelő adatok, mert oké hogy úgy néz ki hogy elég jó, de ugyan úgy lehetett volna rosszabb is az adatok hiánya miatt lutri volt, vagy lutri
Szerintem több kárt szenved a gazdaság a korlátozások a leállások miatt mint ami befolyik a vakcina árából, ami nem mellesleg nem is az államkaszába hanem egy céghez folyik be
És hogy abban a két országban diktatúra van egy rendelettel megtilthatnák hogy kivigyék, ez az itteni cégek estén nehezebben kivitelezhető főleg ha nemzetközi cég
Tehát továbbra se értem miért engedi mondjuk az orosz kormány hogy elvigyék tőlük, míg le nem oltottak mindenkit mert ott az oltást is kötelezővé tudják tenniEgy nagyon jó informatív videó a vakcinákról, hogy melyik milyen, mi hogy
Furcsa hogy még nem szántották be ezt a fórumot a górék
Amúgy egy kis derültség is legyen
Hát ez hatalmas úgy megnéznék itthoni verziót is
Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus Rog Ergo gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő