Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ott kemények voltak, nem voltak restek milliós városokat körbezárni ha kellet
Vagy városos részeket hogy megállítsákHa lehet hinni annak az oldalnak amit linkeltem [link]
158 Aktív fertőzött van számontartva
(1,439,323,776 lakosságból, bár hiszi a pisszi)
Mondjuk az tuti hogy boldog boldogtalant tesztelnekAmúgy itt volt egy poénosabb eset
Mezőgazdasági cég, olyan 20-30alkalmazottal (földművelés a profil)
Irodások megkapták
Alkalmazottak vitatkoztak a tesztről hogy ki akar ki nem
Főnök hozott egy olyan döntést hogy mindenkinek kötelező(aki nem az mehet persze ezt nem mondta ki)
És mi a poén
Mindenkinek negatív lett csak a neki a főnöknek lett pozitív így mehetett karanténba -
bul07
nagyúr
Kínai
Nem azt mondom hogy rossz vagy károsHanem hogy titkolózódás miatt én nem bízok benne, meg hogy nincsenek megfelelő adatok, mert oké hogy úgy néz ki hogy elég jó, de ugyan úgy lehetett volna rosszabb is az adatok hiánya miatt lutri volt, vagy lutri
Szerintem több kárt szenved a gazdaság a korlátozások a leállások miatt mint ami befolyik a vakcina árából, ami nem mellesleg nem is az államkaszába hanem egy céghez folyik be
És hogy abban a két országban diktatúra van egy rendelettel megtilthatnák hogy kivigyék, ez az itteni cégek estén nehezebben kivitelezhető főleg ha nemzetközi cég
Tehát továbbra se értem miért engedi mondjuk az orosz kormány hogy elvigyék tőlük, míg le nem oltottak mindenkit mert ott az oltást is kötelezővé tudják tenniEgy nagyon jó informatív videó a vakcinákról, hogy melyik milyen, mi hogy
Furcsa hogy még nem szántották be ezt a fórumot a górék
Amúgy egy kis derültség is legyen
Hát ez hatalmas úgy megnéznék itthoni verziót is -
bul07
nagyúr
Lehet pont az oltás segített abban hogy nem súlyosabb lefolyású
Amúgy én a Kínait nem fogadtam volna el, és nem azért mert Kínai, vagyis mégis van köze
Fő ok a titkolózódás, nem megfelelő tesztek és tanulmányok,Na meg van még egy olyan felvetésem a Orosz meg Kínaival
Hogy miért adják el és nem oltják be a saját lakosaikat?
Pont ez a két ország ahol diktatúra van ha akarnák egy darabot se engednének ki az országból amíg a saját lakosságuk nincs beoltva,
Oroszban tombol a járvány(Erre is hivatkoznak mikkor szétverik a tüntetéseket),
Bár Kínában most nem sok fertőzött van adatok szerint, bár a valós számot ki tudja -
bul07
nagyúr
Édesapám Pfizer/BioNTech
Nem panaszkodott semmi tünet, még a második után seÉdesanyám Kínai
Csak a helye fájt pár napig, mint a szokásos influenza elleni után is szokottÉn Oxford/AstraZeneca
Helye pár napig fájt mint a szokásos influenza elleni után is szokott
Viszont első éjszaka nem telt jól nyughatatlan voltam meg néha fáztam aztán melegem volt, és volt fázós izzadás is, fáztam a takaró alatt de izzadtam is
Viszont lehet hogy a tüneteket fokozta az akkor nagyot változó időjárás, mostanában érzékenyebb lettem a frontra. Pár hónapja is volt az a nagy széllel betörő front akkor is minden bajom volt.
De másnap estére elmúlt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest