Új hozzászólás Aktív témák
-
andy19770128
aktív tag
anno mikor megjelentak az első max q jelzéssel ellátott gpu-k 2017 nyarán rengeteg cikk foglalkozott ezzel. és egyértelmüen emlékszem rá hogy erről szólt hogya kevésbé sikerülteket max-q nak adják el. De nem értem hogy ez miért ekkora szivfájdalom neked. olvass te utánna ha érdekel. ha te nem értesz velm egyet miért én keresgéljek??? csináld te.
-
XuChi
addikt
Kutyát nem érdekli a chip gyári megnevezése. 2070 legyen 2070 teljesítményen a 2080 meg legyen 2080 teljesítményen. Ne nekem kelljen kutatni, hogy az egyik 2070 csak egy 2060 szintet megy a másik 2080 meg 2070 szintet megy játékokban. Mirt kell a egy szinttel feljebb elnevezni, ha nem tud annyit ??? Kb olyan mintha Mazda 6-ot 7-nak hívnám, mert kevesebbet fogyaszt. Holott a valódi Mazda 7 meg odaveri mint a francot, mert lehet hogy eszik 12L-t, de legalább megy is mint a rakéta! Részemről itt vége van, mert nem fogunk közös nevezőre jutni. Te és a többi MAX-q fanatikus meg vegyen azt és élvezzétek a kisebb teljesítményt kisebb fogyasztással, de magasabb elnevezéssel. Üdv.
-
XuChi
addikt
-
XuChi
addikt
Ez szép és jó, ... lenne, ha egy 2070 maxq nem egy 2060 szintet hozna. Egy 2080 maxq egy 2070 szintet hozza. Ez mi ha nem átbaszás ???
Természetesen a MAX-Q "technológiát" keményen megfizettetik velünk, holott köze nincs teljesítményben, a vele azonos névtanilag megnevezett verziókhoz!
-
andy19770128
aktív tag
Kissé félreértesz. Azt hiszem hogy egy olyan eszközről van szó amit nerm sikerült jól legyártani és igy süti el az nvidia. Egy baromira jól hangzó de megtévesztő névvel. Az üzlet ahol dolgozom használja az NVIDIA ajánlásait marketing szempontból. Ha csak direkt rá nem kérdez a vevő nem hozzuk szóba a MAX-Q jelentését. Mert a naiv hétköznapi ember számára a MAX-Q kifejezés többletet jelent. EZ annak az esete hogy nem lehetsz kurva és szent egyszerre. ha 2080 at akarsz laptopban akkor fogadd el a fizikai kényszerűséget hogy 5 kg lesz és 6 cm vastag.
A Burger King ben kapható a Rebell Whopper. kipróbáltam. Nem vettem észre hogy nem igazi húst eszek. Ez ugyan az a dolog mint a extrém lapos játékos laptop.
Ugy lázadni hogy közben megkapok mindent. Undorító tipikus 21 edik századi átbaszás. egyetek szart. hatvanmilliárd légy nem tévedhet
-
andy19770128
aktív tag
-
andy19770128
aktív tag
mikor 1 éve vettem egy "lapost" tesztelgettem hogy 2060 maq vagy 1660ti. a 1660ti-t választottam. árban ugyan az volt. pár hónapja agrafikus feleségmenke vettünk egy nagyobb teljesítményűt is. 17 colban ott volt alkalmam egy 2080 as max q-t tesztelgetni de végül a 2070 es teljesértékű lett a nyerő. azt is megmondom miért. Ahol KELL a teljesítmény munka vagy 4 k gaming oda inkább erősebb vga kell. egy maxq (ami ráadásul a nevével hamisan asszociál) egyszerüen nem elég. De persze itt előjön az a kérdés hogy egy FHD ra játékra kell e egyáltalán bármiféle 2070 vagy 2080 as??? mert szerintem nem. ha meg mégis akkor ne akarjanak már 1 cm be belepaszírozni egy 150 wattos hűtőrendszert a vékonyabb laposokba elfogadom hogy alacsonyabb teljesítményő vga kell de akkor miért kell a mxq? azonkívül hogy villoghatsz vele hogy odass: 2080 van benne. 43 éves vagyok ezt én már nem papizom meg.
-
Dr. Akula
félisten
Az mégjobb.
Én mondjuk inkább külön használnám, az eGPU házban lehet cserélni a VGA-t, rendes hűtés is ráfér, nagyobb mint egy notiban, és ha mobilitás kell, ott a "mag", de ez egyéni preferencia. Ha mindenképp egybe kell, akkor MaxQ, belefér kisebb, könnyebb házba. Szerintem ez a legnagyobb "találmány" (= racionális döntés) amit a notebook ipar meghozhatott. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Update 11.24. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én mondjuk inkább külön használnám, az eGPU házban lehet cserélni a VGA-t, rendes hűtés is ráfér, nagyobb mint egy notiban, és ha mobilitás kell, ott a "mag", de ez egyéni preferencia. Ha mindenképp egybe kell, akkor MaxQ, belefér kisebb, könnyebb házba. Szerintem ez a legnagyobb "találmány" (= racionális döntés) amit a notebook ipar meghozhatott.