- LG LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eGPU tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz Dr. Akula #119 üzenetére
Van rá precedens. Tavaly egy Asus P6T-t, egy i7-960-ast, meg egy RTX 2070-est vittem repülőn LANpartyra, kézipoggyászként. Igaz h kiszedtek a sorból, igaz hogy, mindenféle bűbájos eszközzel végig simizték a konfigot, de átengedték. A rendészsrác pedig kiröhögött, h öreg a konfigom.
Volt hogy DTR-t, meg xbox X-et vittem egyszerre a nyaralásra hátizsákban, miközben három alsógatyának, két pólónak, meg egy kapucnis pulcsinak jutott már csak hely. Kinek mi a prio...Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Tikakukac
titán
válasz Dr. Akula #112 üzenetére
Hát azért repkednek itt olyan MaxQ dolgok, amiket azért elég szépen le lehet hűteni, csak ugye a teliárat elkérik ezért is akkor meg mit strapálja magát a gyártó. RGB-t bele azt' cső.
De ezt régen is csinálták, akkor sem nagyon rakták az emberek orra alá, hogy egyes GPU-ra milyen RAM került. Így lehetett az, hogy 2 azonos belsős gép között volt 20% diffi az ügyfél meg agyalt, hogy mi a tököm van. Sőt, voltak itt GPU átnevezős sztorik is meg... áh, szóval nem sajnálom én a gyártókat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Csandi
őstag
válasz Dr. Akula #105 üzenetére
Épp erről beszélek, hogy egy asztalit nem tudsz olyan könnyen magaddal vinni utazásra, attól, hogy pár centivel vastagabb meg pár kilóval nehezebb egy normális gamer laptop még befér egy bőröndbe/táskába és a ha megérkezett az ember, tud játszani rajta. Asztalit egérrel, billel, monitorral mikor viszel fel repülőre?
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz Dr. Akula #102 üzenetére
Asztalit nehezebben viszed el mondjuk egy utazásra, viszont ha megérkezett az ember ás lerakta asztalra a lapost akkor azért jól jöhet az a + teljesítmény, táskában meg bőröndben meg szinte mindegy, hogy milyen nehéz a gép, aki meg menet közbe akar játszani annak egészségére, ahogy korábban is említettem
-
KISDUCK
addikt
válasz Dr. Akula #64 üzenetére
Nyílván, erre a legjobb példa a szörny FX cpu amit az amd 200w fölé pumpált 5GHz-ért. De hát most komolyan ezt a skálázódást is leírta valaki már ide, lehet hogy pont te, meg ilyet már nem is mernék fejtegetni olyannak akinek az eddigi threadből csak az jött le hogy a 80 wattos chipre nem jó a 150 wattos hűtőrendszer.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Dr. Akula #20 üzenetére
"A MaxQ a legjobb dolog ami egy mobil videokártyával történhet." -- Ezzel egyetértek, ez így van. Nem tudom a többiek milyen VGA-t szeretnének a laposokba? A CPU is rendben van, szerintem.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
KISDUCK
addikt
válasz Dr. Akula #25 üzenetére
Elvileg lehet egpu-t úgy használni hogy a laptop kijelzőt hajtja meg a vga. Olyat olvastam most hogy optimus kódkészletes nvidia kell hozzá, de teljesítménycsökkenés mellett működik. Youtubeon is van pár videó, ahol a laptop kijelzőt használják egpu-val. Én inkább dvga-s laptopra költenék mint egpu-s szórakozásra, még is csak mobilisabb.
-
XuChi
addikt
válasz Dr. Akula #20 üzenetére
"A MaxQ a legjobb dolog ami egy mobil videokártyával történhet"
Ok, akkor Te fizesd ki a normál 2070 árát, de használd a maxq által nyújtott 20-35% teljesítmény csökkenést
Tényleg szuper dolog, kifizetni egy Teljes értékű kártya árát, ami csökkentett sebességgel megy csak
A másik meg hogy ki veszi ölbe ezeket a képeket ??? Az összes szellőző nyílást letakarva ezzel!
Ezek Gaming gépek, asztalra valóak, nem buszon, vonaton kell vele játszani. Oda a Switch való nem a notebook.
Kár hogy ezeket a vékonyított fing gépeket eröltetik, a DTR gépek helyett.
Aki meg bohóckodni akar a maxq-val meg a U-s CPU-val, az vegyen 1kg-os ajtótámasztéknak való gépet. (Razer Steelth pl. 1650 MAXQ, hová tudták még jobban nyirbálni azt az amúgy is talicska f@s GPU-t ??? )
A másik, hogy nagyon szépen el is hallgatják ezeket az infókat a gyártók, sehol nem jelzik, hogy a gépben MAXQ fosadék van, és a sok hozzá nem értőt úgy átverik mint sz@rt a palánkon.
Tényleg a MAXQ a legjobb dolog ami a laptopokkal történhetett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest