- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Én maximálisan megértem az eltérő igényekre eltérő célhardver fogalmát (ezt szoktam felhozni ellenérvként apple fikázó topicokban), a gamer laptopok esetében viszont az igény nem teljesen világos.
Erősen kompromisszumos gépek minden szempontból: hordozhatóság limitált, aksiidő limitált, teljesítmény limitált, de legalább zajos és drága.
Repülőn a 17" gamer laptopot sem tudod előkapni, mert már a kézipoggyász méretből is kilóg, de minek is vennéd elő arra a kb. 1 órára, amíg bírja az aksija. Innentől viszont semmi értelme a laptop kategóriát erőltetni.
Ha csak annak kell gép, aki sokat utazik, és nem akar lemondani a lehető legjobb teljesítményről, ellenben nem használná menet közben, csak irodai környezetben, szállodában, stb. annak valami "táska számítógépet" kellene fejleszteni, amolyan military-design stílusban: kinyitod a bőröndöt és ott a 24" UHD monitor + a fullextrás pc rendes hűtéssel. -
Pocok256
veterán
válasz
üzenetére
Minden egyes gamer noti tesztnél el van ez játszva, hogy fele ennyiért dupla ilyen erős asztalit veszek mindenki suta csak én vagyok helikopter. Aztán mikor megkéri az ember, hogy csináljon már egy videot ahogy minden nap elviszi melóhelyére buszon meg vissza akkor nem akarodzanak jönni ezek a tartalmak

-
rudi
nagyúr
válasz
üzenetére
Mert BF1-et az a három ember játszik, aki itt a fórumban állandóan kéregeti a multis tesztjét. Nem is értem, hogy jöttök ti össze a szerveren 16-an

Viccet félretéve. Nem konzisztens a BF1 multi terhelése. Igen, nagyon látványos meg minden, de ha kijön egy szerencsétlen körben, hogy az Asus gépén 50%-ot droppol az Aceren meg 20%-ot, akkor onnantól kezdve minden fórumtémában erre a nem kellően pontos adatra lesz alapozva az összes vita. Mindenesetre átgondoljuk, mit lehet ezzel kezdeni.
-
UnknownNoob
tag
válasz
üzenetére
Minőség ellenőrzés címén húznak egy határt, hogy mi az elfogadható stabilitású processzor. Alatta kuka, felette megy a boltokba. Feszültséget a legvacakabbra állítják be, mert nem fogják egyenként kalibrálni. Vagy nyersz a szilikon lottón vagy beszoptad, mert a te példányod, épp, hogy nem kuka.
Szóval nem, azért nem így működik, hogy megveszed leviszed a feszültséget, oszt' 40 fokon megy terhelés alatt.
-
Pocok256
veterán
válasz
üzenetére
Mi a gond ? Az, hogy gamer pisti aki megveszi, nem fogja az intel Xtrem tuningot feltenni, és guide ot olvasni, hogy miért esik be 50 alá az fps random Bf1 multiba 10 perc játék után, hanem fogja és kidobja a kukába és soha többet nem vesz acert. Vagy a helyében én visszaküldeném gyártónak addig amíg ezt nem fixálják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Csere-Beszámítás! Akció! Playstation VR 2! Újszerű állapot.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest