Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nekem is ez a problémám.Miért nem tudnak ki találni valami olyan Syncet ami NVIDIA, AMD Intel igp-vel is kompatibilis.Így kiperkálod a drága Free vagy Gsync árát és ha épp a másik oldalnak vannak jobb videokártyái akkor is kénytelen vagy a jelenlegi márkádnál maradni.Vagy pedig lesz egy fogyi monitorod és nem csak a Syncről kell lemondanod de még a hertzet is lejjebb kell venned,mert a konkurens kártyával az sem működik maxon.Meg ha már kifizettem a felárat a technológiáért még akkor sem lennék boldog ha csak arról ellene lemondanom és egyébként működne rendesen a monitor.Kezd már sok lenni ezekből az egyedi technológiákból, miért nem lehet szabványosítani?Nem szeretem a márkahűséget,főleg ha kényszerből jön.
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Azért az elég rossz, hogy mostmár nem elég eldönteni, hogy milyen vga gyártotól választasz (AMD, Nvidia), de mostmár a monitort is e szerint a választás szerint kell venni.
-
Kékes525
félisten
Az ívelt monitorok nem tetszenek. A 21:9-es méret sem...
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
-FLY->
őstag
Várható esetleg valami normális monitor is tőlük? FHD-IPS/VA-24"? Nehéz felfogni, hogy miért csak az Eizo fedi ezt a részt, évek óta csak a Foris van, jah meg a Foris.
-
Peak
addikt
XB271HU need!
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest