- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
conqver
aktív tag
válasz Németh Péter #15 üzenetére
Köszönöm😉Az új firmware-t honnan lehet letölteni?
Csak Win 8 -hoz van.[ Szerkesztve ]
Shadow&Dust.....
-
őstag
Itthon nem tudom ki csinál ilyet, de jó lenne tudni... Mondjuk még megvárom, hogy mennyire válik be az új firmware. 165Hz-en használva a monitort nekem nem jelentkezik ez a dolog, szóval ráérek várni.
Ahol vettem a monitort, ott bekalibrálták nekem, meg adtak ilyen színprofilt is. Pár ezer forintba került.
-
conqver
aktív tag
válasz Németh Péter #13 üzenetére
Ezt láttam én is a monitoron de azt hittem, hogy más miatt van.Itthon ki csinálja?Te milyen szín beállításokkal használod?
Shadow&Dust.....
-
őstag
Monitor firmware update-et jelentett be az Acer. Akinél jelentkezik a kép eltolódás probléma, amikor egy középső kb.10 pixel széles kép a szélen jelenik meg, annak jó hír, hogy rá patch. A rossz hír, hogy csak egy szervizben lehet ezt megcsinálni. 165Hz-en használva nem jelentkezik a probléma nálam, 144Hz-en igen.
Acer-Blayn
Acer Technician
Re: Line down the middle, overlapping image
21m agoLet me start by saying thank you for all of your patience while we worked to get a resolution for you. A new firmware is now available for this model that can be applied at your nearest service center to resolve this issue. We recommend contacting the customer service team in your region to have a repair order created so we can get your monitor updated. Using the monitor with the current firmware will not cause any long term damage to your monitor, so you can schedule the service at your convenience. I strongly recommend contacting your local support team if you have questions on how the process of getting the unit into the local repair facility will take place. Due to regional differences, I'm unable to address specific questions. I understand sending the monitor in for a firmware update is not the resolution users are looking for; we apologize for the inconvenience of the solution, however, it is necessary to correct the behavior. We have informed our contact and repair centers in each region so that they are better prepared to assist in this process.
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
A pontos beállításokat megosztanátok?
KöszönömShadow&Dust.....
-
őstag
-
DigitXT
nagyúr
Monitortuning... Várom már, hogy mikor lehet 27"-ról 32"-ra tuningolni.
Persze az ember majd úgyis alapon használja, hogy kímélje a technikát.ON: a talpa borzalmas. Vmi VESA szabvány, falra szerelhető megoldást
nem támogatnak ezek? (Na nem mintha rohannék venni, csak érdekel...)[ Szerkesztve ]
-
gmaci78
tag
Tetszetős darab, csak miért ilyen bumszli vastag, sőt talppal együtt tuti van vagy 20cm mély minimum.
Lassan retro feelingem lesz visszagondolván a régi crt-s időszakta, amikor a 60cm mély asztalról kilógott a monitor hátulja, hogy eléférjen a billentyűzet.Geri
-
hugi0
őstag
En jokepu vagyok. - a lanyok szeretnek is. . . . nem a monitoromert.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
őstag
-
kroy83
tag
Szerintem az a "predator" felirat borzalmasan mutat, a talpak úgyszintén. Persze élőben lehet más benyomást keltene. Egyébként nagyon rendben van.
I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!
-
FID
őstag
Mindegy mennyi és, hogy mit tud csak Acer Predator legyen Bár én elég fanatikus vagyok
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
Most készülök venni egy ilyet, kíváncsi vagyok hogy teljesít a gyakorlatban!
-
htc07
addikt
Két dolgot hiányolok a cikkből:
1, a monitor mérete ( )
2, valami specifikációs link (tudom, gugli).amúgy bejövős, csak az ára nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mesterséges intelligencia topik
- Automobilista 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest