Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ennek van.
Legalábbis ezt feltételezed. Ezért jó, ha nem ismered betéve az egész piacot 10 évre visszamenőleg. Akkor a mostani is tökéletes

3 (+1) Acer laptopom volt az elmult 3 evben, ez igy eleg lesz mester?
15 fölött jó vagy. Meg még vagy 100 másik típus is jöhet. Utána elég lesz

Csoda
Az van itt is

Igen, lathatoan te jobban tudod ezt, mint maga az Acer.
Ha már anno én láttam tucatjával a szétrepkedő szigetes billzetes próbálkozásukat és utána kellett rendelgetnek az alkatrészt, ja, jobban.
"Csak" 4,4mm? Ok. Az egesz laptop 14.6mm.
Az én kukim pedig.... ja nem, nem ez volt a kérdés. Mérd már meg a mélységét a billzetednek. Ez a kérdés. Aztán majd merengünk az eredeti kérdésen. Tudod, csak szépen, nyugodtan, nem szalmabábok és egyebek.
Igen, mert mindenki szervizes lesz ezzel a laptoppal, meg veletlenul sem azok az oltonyosok veszik akiknek szanjak igaz?
Ha nem érted meg, hogy miért írtam, akkor tényleg be kell fejezni. Ezen öltönyös emberek szoktak nagyon vicces telefonokat intézni, hogy neki csak xy dolog kéne, de nem megy. Hát akkor átalakítózzál, hordjál magaddal még adaptereket. A legszebb dolog amit az ipar elért a marketingben az a papírvékony gép. Én jól keresek, te is örülsz, nincs gond.
Beletapintottam valamibe vagy csak kevés a mintavételed? Valamelyik a kettő között lesz-
Bejött mind a 2. Tudok azért, na

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest