- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen scannert vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEKK
aktív tag
az érdekes hogy nem volt a géppel együtt garancia. biztos nem tudták melyik cég válalja majd. vagy nem tudom mit gondoltak...valószinű ok sem tudták mit pecsételnek le sok olyan ember van az ilyen áruházakban aki nem odavaló lenne sajnos
Megvolt a BIOS frissités de az epower nem működik felrakotm és asszondja 1.1es framework kell vagy mi nekem meg 2.0as van már fent
-
MEKK
aktív tag
értekeztem a magyar kirendletséggel.
"A bővitéssel kapcsolatban kérem keresse meg a budapesti EC-CO Kft-t.
Elérhetőségeiket a www.ec-co.hu honlapon találja.Az NEM ACER garancia jegy, hanem ahogy irja C-szerviz Kft. garanciajegy.
Semelyik "kis acer passport" füzet sincs kitöltve, mert egyáltalán nem is kell azt.
Az külföldiek számára készült, vagy magyar állampolgárnak külföldre, amennyiben igénybe kell venni az ITW garanciát.Az Acer hivatalos garanciajegye sorszámozott, zöld-fekete tintával nyomva, A4 méretű kemény papir félbehajtva,
tartalmazza a garanciális feltételeket, a szerviz elérhetőségeit.
Az érvényes gar.jegy tartalmazza a gép adatait, vásárlásának dátumát illetve a disztributori pecsétet.A készülék megbontása garanciavesztéssel jár.
Kizárólag a szakszerviz bonthatja meg a készüléket garanciavesztés nélkül.Ezt a választ kaptam.
-
MEKK
aktív tag
Valószinű hogy az lesz de még telefonszámot nem találtam a magyar kirendeltséghez. CSehekkel meg lehet nem értenék szót.
Megvan nekem is az a kis könyvecske de nincs kitöltve. A kiterjesztett gari nem rossz ötlet ésha jól tudom akkor az még plusz egy évet is jelent. Csak aza kérdés hogy igy ulag meglehet-e oldani.
A ramot mindenképpen megveszem hiszen ez már olcsóbb tuti nem lesz egy év mulva meg olyan ára lesz mint most a ddr1-nek....
a szekrényen meg eláll. -
MEKK
aktív tag
végignéztem a gari jegyet egy CHS budaörsi szerviz KFT-s garancia és a jótálás is ugy szól hogy ezáltal a céf által történő 1 éves szerviz garancia. De ez sztem nem acer mert a magyarországi kirendeltség nem ezen a cimen van
De még egy telefonszám sincs rajjta amin ráujk lehet csörögni...Megkeretme a céget hát nem tudom ilyen árak vannak
Bővítési díj (vásárlás után 30 nappal) 1 500 Ft +áfa
Munkaóra díj 7 000 Ft +áfaennyiért bakaphatják

-
MEKK
aktív tag
Melco (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM)
Memória időzítések
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)ismered ezt a ram-ot miféle-ez ilyen van a gépbe
de most akarok venni 2x1GB-ot valami nevesebbet. sajna csak ennyit kezel a gép -
MEKK
aktív tag
nem tudom olyan baromság van rajta hogy ha eltávoolitom akkor megszűnik a gari, de sztem ez elektroword-ös hülyeség.
van valami passportos kiskönyv hülyeségem vagy melyik az az utazó garancia??
mert ha megvan asszem szedem is a a matricát de előtte rácsörgök a a szervizre ha tudnátok egy számot mondani. -
polip
addikt
tényleg hagyjuk, részemről végleg vége...nem szídtam sehol a travelmate-eket, mindössze annyit írtam, hogy az acernek sikerült ledegradálnia a TM nevet jópár éve, és aki emléxik rá mi volt, az tökéletesen egyet is ért velem....
nos én léptem ajándékozni, akit megbántottam volna, attól elnézést kérek...
aki akarja el tudja olvasni a tesztem egy filléres acerről, amit a különösen ajánélott kategóriába tettem AKKOR, 3 hónapja, az megteheti a neten, fennvan sok helyen....
azóta az embernek gyűlnek tapasztalatai és ennyit változott a véleményem...akit ez bánt, annak úgy kell...aki megfogadja a tanácsot, az meg úgyis megteszi...
mindegy. tényleg elnézést ha megbántottam volna bárkit, nekem az már öröm, ha egy ember megértette mit akartam leírni...
boldog ünnepet
-
polip
addikt
látom hírek terén is szelektálsz, hisz elkerülte a figyelmed az X3000 architektúráról kiadott egyéb inteles közlemény is...
érdemes elgondolkodni, pl miért nincs a mai napig dx10 támogatás benne, pedig ez volt az első olyan egységes shader architektúrával rendelkező cucc, ami tudta VOLNA!!...az nvidia megjelenése előtt már!!
javaslom olvasgasd az intel híreit....
-
polip
addikt
miért egyeznénk meg?

ilyen acert is lehet venni 115-ért is, mégis a 99-eshez ragaszkodsz
de tökmindegyjobb a videovezérlő ez kétségtelen, de az is hogy játszani ezzel sem lehet, így tehát tökmindegy...az hogy a 950GMA 4 FPS-el jelenít meg valamit ez meg 9FPS-el, szeintem lényegtelen
régebbi chipset? na és? de atomstabil, bizonyított már párszor....te miben használod ki a santa rosa előnyeit?
eddigi életed során hány ramot írtál? nekem eddig az összes asztali íróm tudott ramot írni, de minek?
-
polip
addikt
....."Igazad van inkább menjek be egy boltba ahol nagy esély van rá hogy kurvára nem ért hozzá az eladó (tisztelet a kivételnek mert vannak azért jó notebook boltok)de rátszi az életkorát az árra és a végén 30%-al drágább lesz mint a kolbászok mellett".............
őőő

hát két dolog:
az így gondolkodó embereknek szoktam azt kívánni, hogy olyan ember végezze a bypass műtétjét, minta amennyire a teszkós eladó ért a notikhoz

a másik: nem tudom milyen laptop bolltba voltál eddig, de valahogy nagyon mellémehettél

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Macbook Pro 13" 2019 i5/8/128 181 Ciklus 94% Akku + UAG tok
- Macbook Pro 13" A1278 2011 eleje
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

igaz kaptam ajándékba egy táskát... bazi sok helyen körülnéztem, de az elektropont kimaradt