Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gorlin

őstag

válasz polip #112 üzenetére

Rendben:) csak azért írtam 130-at mert 126 és 140 között van,de akkor az acer legyen 99 és 115 között.

-A vga-val kapcsolatban én örülök hogy újabb mert jóval gördülékenyebb vista alatt az Aero,bár 950-es is elmegy de azért később még számíthat az a kis plussz.
    idézet a hwsw-ről:
    "
    Az új chipsettel alapjaiban új grafikus chip is érkezik, a GMA X3100, mely egy új, DX9-es architektúrára épül, és a vállalat állítása szerint elődjénél jóval nagyobb teljesítményt ér el, miközben hatékonyabban gazdálkodik az energiával. A chip hardveresen gyorsítja az MPEG-2 és WMV9 (VC-1) videofolyamok kitömörítését is, akár a HD-változatokat is, így elméletileg ezek lejátszása kevésbé terheli le a rendszert, ami kisebb fogyasztást is jelent, megörvendeztetve a mobilitást igénylő felhasználókat, akik az akkumulátoridő érdekében többnyire mellőzik a multimédiát. Az új grafikus chip érdekessége, hogy képes alacsonyabb frissítésű, váltottsoros megjelenítésre kapcsolni a kijelzőt, ha úgy ítéli meg, nincs gyors mozgás. Csak ezzel a technikával közel fél wattot lehet spórolni.
    "

-Ramot én gyakran írok:) úgyhogy nagyon örültem neki.

-Ha mondjuk fejleszteni akarsz processzort pár év múlva szinte már csak santa rose-t fogsz kapni.
    A legújabb "gagyi" Acer biosban pedig már támogatja a penryn-es cpu-kat.Elviekben 965-ös lapokban menniük kell.Úgyhogy ez sem mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák