- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
"őőő",
én egy szóval sem mondtam hogy van szakértelem vagy bármilyen értelem a tescoban.Az eladó jobb esetben meg tudja mutatni hogy merre van a laptop.De ha otthon megnézed és értesz hozzá annyira hogy ki tudjad választani hogy te mit szeretnél akkor utána csak bemész és megveszed én csak erre gondoltam.A tescos (vagy bármilyen más hypermarketes) eladó tényleg nem tud segíteni szinte semmiben ez tény,főleg ha notebookról van szó (persze itt is lehet kivétel)"a másik: nem tudom milyen laptop bolltba voltál eddig, de valahogy nagyon mellémehettél
"Ezt mondtam is hogy tisztelet a kivételnek,tehát általában a laptop boltok amik kifejezetten ezzel foglalkoznak tényleg értenek hozzá,és jó áron is adják a gépeket.De én most arról beszélek hogyha mondjuk nincs az ember közelében ilyen Notebook bolt hanem csak egy
kis informatikai bolt,ott nem minden esetben tudnak segíteni .Persze Pesten nagyon sok kifejezetten Notebookal foglalkozó bolt van de vidéken nem olyan gyakori.
(tudom fel kell menni Pestre,vagy rendelni kell:-)Én nem azt mondom hogy nincs igazad,én is szívesebben vettem vola egy Dell-t vagy Hp-t esetleg Lenovot.Viszont amit Acerben megkaptam 99e-ért azt a nagyobb márkákban bőven a duplájába kerülne.Mérlegeltem hogy megéri e nekem a kockázatot ez a plusz pénz és azt mondtam hogy meg.Erre is van egy év garancia 12e-ért ki lehet két évre terjeszteni úgyhogy azért ha baja lesz itt sincs kizárva a garacia
És azért Egy FS-el nem venném egy kalap alá az Acert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"