- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #245 üzenetére
sztem a vista lesz a megoldás mivel a legtöbb driver is arra iródott. azzal biztos jól működne de nem tudom feltoljam-e.
1 gb ram, 530 1.73as proci -
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #244 üzenetére
nah
eddig a legújabb ubuntu linuxszal próbálkozom, kevés siker, még fel sem ébred a gép...
no meg a wifit sem tudom életre lehelni... -
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #232 üzenetére
Hali.
Nem segitett a bios frissités sem ugyan ugy túlmelegszik ha készenlétből hozom vissza.... -
Matt23
tag
válasz
CharlieDrop #236 üzenetére
1 gigával is tökéletes a vista, én home premiumot használok
-
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #234 üzenetére
Nem tudom.2 giga rammal szépen elfutott,szerintem 1 gigával sem lenne akkora gond.
-
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #230 üzenetére
még nem teszteltem és ideje sem volt készenlétre tenni magát
holnap megmondom -
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #221 üzenetére
webcim mi?
-
MEKK
aktív tag
válasz
CharlieDrop #214 üzenetére
Nekem is CHS-es de azt nézd hogy a szerviz neve mi hogy melyik cég végzi.
-
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #214 üzenetére
Az jó
felhívtam a boltot és azt mondták még nem kaptak garancia jegyet
Nem értem hogy hogy nem lehet kapni
(gondolom a géppel együtt kellene) Majd még érdeklődjek.És amikor lepcsételtettem a kis füzetet senki nem szólt hogy azzal elmehetek a fenébe.Simán lepecsételték és mondták hogy minden rendben van.
Mondjuk most már nyugodt vagyok ,mert eddig azért féltem hogy a bővítés miatt elveszíthetem a garanciát de ezek szerint nem is volt -
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #201 üzenetére
Nekem is csak ez van és a számla.innentől kezdve te tudod.De szerintem nem lesz vele gond(bár biztosat nem tudok mondani ,mert az enyémen ugye nem volt matrica,hála az égnek)
-
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #198 üzenetére
Lepecsételték a garanciafüzetet(Az eredeti kis acer füzetecskét)?
-
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #173 üzenetére
Még webkamera sincs rajta?
Ha lepecsételték az eredeti acer garanciát akkor szerintem nem gond ha elszakad a matrica egy bővítés során
mivel külföldön van az Acer szervíz és ott nem fogják nézni a matricát mivel gyárilag nincs lematricázva -
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #159 üzenetére
Celeron M530,80Gb,és 512 ram(ami azóta 2 gigabytra változott 9e forintért
)
Ezek szerint te is ilyet vettél ,megkérdezhetem te mennyiért vetted és mi volt benne?
Ahol én vettem(elektopont) ott is volt 120e-ért az annyiban tudott többet hogy nagyobb volt a merevlemez és 1 giga volt benne,de ebben sem volt még oprendszer. -
AMD Power
titán
válasz
CharlieDrop #154 üzenetére
Döntsétek már el. Egy ember azt mondja ,hogy az Asus-nak nem jó a garanciális ügyintézése a másik az Acer.. Most meg már a HP se jó.
-
polip
addikt
válasz
CharlieDrop #137 üzenetére
mit csinál az Asus?
a HP még gagyibb?
-
gorlin
őstag
válasz
CharlieDrop #63 üzenetére
Gép bekapcsolás.
Biosba belépés
Hdd Mode
AHCI helyett IDE
kb 20 másodperc és működik is -
Sperafico
aktív tag
válasz
CharlieDrop #48 üzenetére
Változó...gameltam vele akkor majdnem 2 órát kihúzott 10 perc híján, ha netelek, meg excelezek 2 óra 45 perc a csúcs eddig. 4 cellás aksi van benne.
-
Sperafico
aktív tag
válasz
CharlieDrop #46 üzenetére
Köszönöm...megint okosabb lettem!
Még jó hogy sempronost vettem akkor és celeronost. -
BluEyes
őstag
válasz
CharlieDrop #40 üzenetére
Az Everest 4.0 és a 4.2 kábé ugyanazt mutatja. Én is néztem, hogy valami nem frankó az eredményekkel, ezeknél egy m410 cerka is többet produkál. Mondjuk az Everest elég háklis mostanában a különböző konfigokra. Acer vs. HP noti, tök egyforma csippszet, proci, memória. 30% eltérés volt a két gép teljesítménye között szerinte. Összes többi tesztprogi szerint egyformák. Azé ez nem fasza!
-
Sperafico
aktív tag
válasz
CharlieDrop #42 üzenetére
Bocsánat régi az everestem, most töltöm a 4.20-ast, azért volt ilyen magas gondolom.
-
Sperafico
aktív tag
válasz
CharlieDrop #38 üzenetére
Hello!
Olvasom az eredményeket, én is megnéztem a gépem mit dob ki everesbenMem olvasás: 4366
Mem írás: 4600Ez hogy lehet??? Jobban ír mint olvas?
Egy 3055-ös 3600+ sempron 1,5gb rammal 14" 100k volt. -
Renwick
őstag
válasz
CharlieDrop #38 üzenetére
Nem mindegy, hogy mennyi a gépben a memóra, milyen OS-t használsz és melyik Everesttel tesztelsz. Szerintem ezek közül valamelyiknél lehet a kutya elásva. A Photoworxx tesztre egyébként biztosan hatással van a memóriaméret, a többit elvileg nem kéne befolyásolnia. Már egyazon verziójú benchmark modulnál.
üdv
R.
-
Renwick
őstag
válasz
CharlieDrop #31 üzenetére
...nem M440-es procit akartatok írni, legalább is az intl.com oldalon az M530 a legnagyobb cerka,...
Nem, határozottan M540. Eléggé új modell, elvileg szeptemberben került forgalomba, talán ezért nincs még fent az Intel oldalán...
üdv
R.
Új hozzászólás Aktív témák
- gyakorlatilag ÚJ Apple Macbook Pro M4 Pro Chip 512/24 Space Black 1OO% ! még 18 Hó Jótállás
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest