- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
"őőő",
én egy szóval sem mondtam hogy van szakértelem vagy bármilyen értelem a tescoban.Az eladó jobb esetben meg tudja mutatni hogy merre van a laptop.De ha otthon megnézed és értesz hozzá annyira hogy ki tudjad választani hogy te mit szeretnél akkor utána csak bemész és megveszed én csak erre gondoltam.A tescos (vagy bármilyen más hypermarketes) eladó tényleg nem tud segíteni szinte semmiben ez tény,főleg ha notebookról van szó (persze itt is lehet kivétel)"a másik: nem tudom milyen laptop bolltba voltál eddig, de valahogy nagyon mellémehettél
"
Ezt mondtam is hogy tisztelet a kivételnek,tehát általában a laptop boltok amik kifejezetten ezzel foglalkoznak tényleg értenek hozzá,és jó áron is adják a gépeket.De én most arról beszélek hogyha mondjuk nincs az ember közelében ilyen Notebook bolt hanem csak egy
kis informatikai bolt,ott nem minden esetben tudnak segíteni .Persze Pesten nagyon sok kifejezetten Notebookal foglalkozó bolt van de vidéken nem olyan gyakori.
(tudom fel kell menni Pestre,vagy rendelni kell:-)Én nem azt mondom hogy nincs igazad,én is szívesebben vettem vola egy Dell-t vagy Hp-t esetleg Lenovot.Viszont amit Acerben megkaptam 99e-ért azt a nagyobb márkákban bőven a duplájába kerülne.Mérlegeltem hogy megéri e nekem a kockázatot ez a plusz pénz és azt mondtam hogy meg.Erre is van egy év garancia 12e-ért ki lehet két évre terjeszteni úgyhogy azért ha baja lesz itt sincs kizárva a garacia
És azért Egy FS-el nem venném egy kalap alá az Acert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest