Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorlin

őstag

válasz polip #95 üzenetére

"őőő",
    én egy szóval sem mondtam hogy van szakértelem vagy bármilyen értelem a tescoban.Az eladó jobb esetben meg tudja mutatni hogy merre van a laptop.De ha otthon megnézed és értesz hozzá annyira hogy ki tudjad választani hogy te mit szeretnél akkor utána csak bemész és megveszed én csak erre gondoltam.A tescos (vagy bármilyen más hypermarketes) eladó tényleg nem tud segíteni szinte semmiben ez tény,főleg ha notebookról van szó (persze itt is lehet kivétel)

"a másik: nem tudom milyen laptop bolltba voltál eddig, de valahogy nagyon mellémehettél :D"

Ezt mondtam is hogy tisztelet a kivételnek,tehát általában a laptop boltok amik kifejezetten ezzel foglalkoznak tényleg értenek hozzá,és jó áron is adják a gépeket.De én most arról beszélek hogyha mondjuk nincs az ember közelében ilyen Notebook bolt hanem csak egy
    kis informatikai bolt,ott nem minden esetben tudnak segíteni .Persze Pesten nagyon sok kifejezetten Notebookal foglalkozó bolt van de vidéken nem olyan gyakori.
    (tudom fel kell menni Pestre,vagy rendelni kell:-)

Én nem azt mondom hogy nincs igazad,én is szívesebben vettem vola egy Dell-t vagy Hp-t esetleg Lenovot.Viszont amit Acerben megkaptam 99e-ért azt a nagyobb márkákban bőven a duplájába kerülne.Mérlegeltem hogy megéri e nekem a kockázatot ez a plusz pénz és azt mondtam hogy meg.Erre is van egy év garancia 12e-ért ki lehet két évre terjeszteni úgyhogy azért ha baja lesz itt sincs kizárva a garacia
    És azért Egy FS-el nem venném egy kalap alá az Acert.

Új hozzászólás Aktív témák