- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyszerre fedi le a jövőt és a múltat az új Arc meghajtó
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.sasa.87
csendes tag
-
rene85
aktív tag
-
Alex91
félisten
-
CharlieDrop
veterán
hogy egészen pontos legyek:
"Szavatossági szolgáltatás igénybe vétele
Igényyek bejelentésére és a szavatossági szolgáltatás igénybevételére, kérem, hivatkozzon a szavatossági kártyán feltüntetett kapcsolatformációra, vagy látogasson el a support.acer-euro.com weboldalra"a lap hátulján van egy központi telefonszám: 555-5200
plusz megtaláltam a passport könyvecskét de az original fóliázott géphez kaott könyv mellett van, szóval nem valószínű hogy le van pöcsételve. nah de kibontottam töküres... -
gorlin
őstag
Az Acer hivatalos garanciajegye sorszámozott, zöld-fekete tintával nyomva, A4 méretű kemény papir félbehajtva,
tartalmazza a garanciális feltételeket, a szerviz elérhetőségeit.
Az érvényes gar.jegy tartalmazza a gép adatait, vásárlásának dátumát illetve a disztributori pecsétet.Én csak kis füzetet kaptam mellé

lehet hogy kellett volna adniuk ,akinek van ilyen milyen garancialevelet kapott?Amúgy akkor ez van :ha hozzzájuk tartozik akkor fizetned kell a bővítésért.
Kiváncsi vagyok más országban is megcsinálják ezt?
-
gorlin
őstag
Ez sajnos nem Acer garancia,az egy kis füzetecske a tetéjére rá van írva hogy PASSPORT 1 Year Limited.Az első oldalon kell lepecsételniük.
Ha ramot akarsz bővíteni akkor majdnem a duplájába fog kerülni,a processzor bővítésről ne beszéljünk mert olyat nem fognak vállalni
Én a helyedben utánanéznék a garanciakiterjesztésnek kb 12e forint és hogyha ezután közvetlenül a központi szervízbe küldheted akkor megéré szerintem
amúgy az apofátlanság,hogy ha bármi baja van a gépednek akkor a nagyker fogja elküldeni a gépedet a Cseheknek,és nem ők javítják(mivel miért is javítanák ha csak felhívják az acert kijön a futár és megjavítva visszahozza
De ha nem tennének rá pecsétet akkor hogy kérnének el 10e forintot egy 5e forintos cserére?
...nem szeretem ha matricázzák a gépemet

Én felhívnám az Acert és megkérdezném hogy hogy is van ez ,mert te bővíteni akarsz és nem akarod szervízbe vinni.Hátha tud valamit mondani -
gorlin
őstag
Ha nekem most kellene ramot venem akkor 800-as kingmaxot vennék.5700ft/db az aquaban.
Mivel később ebbe a gépbe nagyon sokféle processzor tehető santa rose 100% pl T7xxx ami már 800as Fsb és kihasználná a 800-as ramot,de a legutolsó bios-ban már azt írják hogy a hozzáadták a Penryn Cpu-k támogatását.Tehát elképzelhető hogy az is bele fog menni ami nem lenne rossz
Én nagyon meg vagyok elégedve a kingmax-al,igaz csak 667-es mert nem gondoltam át rendesen amikor vettem a ramot
De van Corsair is ,esetleg kingstone (pcx.hu) de a kingmax is jó.Mivel én nem próbáltam 800-as ramokat,ezért azt mondom ha ilyet veszel legyen meg a csere lehetősége 667-esekre de szinte biztos hogy menniük kell ,mégha jelenleg nem is használod ki.
Amúgy ha van lehetőséges szerintem próbálj beletenni egy 2 gigás modult a jelenlegi mellé(persze csak akkor ha nem működik visszaveszik,mert azért nem biztos hogy menni fog).Mivel a 965-ösök már támogatnak 4 gigát és már vannak 2gigás ramok(11körül),és ezért a 2 slot nem akadály. -
gorlin
őstag
Milyen szervízt fogsz felhívni?Külön szervízt adtak meg?Elvileg az acernek csak 1 központi szervize van mégpedig a Cseheknél.
Én részemről levenném a matricát mert ez a gép nagyon jól bővíthető kis jószág.
De persze te tudod.A lényeg hogy az én gépemen nem volt ilyen és szerintem ezért a Cseheknél nem is nézik,de ha az EW-hez viszed vissza ott biztosan megnézik .De mindek vinnéd oda?ha a központi szervíz egyszerűbb(futárral megy)
Az utazógarancia az a kis könyv ami le van pescételve!!(persze ott pecsételik ahol veszed a géped) -
gorlin
őstag
Árulja már el valaki milyen ragasztás van rajta
Ha nem acer hanem electropont akkor azonnal le lehet tépni (legalább is én letépném ) mivel a garanciához fel kell hívnod az Acert küldenek egy futárt elviszi a Csehekhez ,tehát nincs közvetlen kapcsolatod az elektropontal.
Persze ehhez kell a lepecsételt utazógarancia -
gorlin
őstag
akkor ott valami furcsa dolog lehetett.Mivel EREDETI ACER plombás laptopon(az enyém is ilyen volt) nem volt rajta matrica ,(amúgy acer matrica?,vagy elektropontos)
Vagy lehet hogy az 1gigás lematricázzák de ez hülyeség.Én az elektropontban vettem és nem volt rajta matrica(ha lett volna sem érdekelne mert bővítettem volna úgy is )elvből utálom a matricás konfigokat.Mindezt csak azért hogy a kedves szervíz 20e -et számoljon fel a memória bővítésért aminek az anyagára 8e de persze a régi ramot elrakják maguknak

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyelőre nem hibernálok...