Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gorlin

őstag

válasz MEKK #192 üzenetére

Ha nekem most kellene ramot venem akkor 800-as kingmaxot vennék.5700ft/db az aquaban.
    Mivel később ebbe a gépbe nagyon sokféle processzor tehető santa rose 100% pl T7xxx ami már 800as Fsb és kihasználná a 800-as ramot,de a legutolsó bios-ban már azt írják hogy a hozzáadták a Penryn Cpu-k támogatását.Tehát elképzelhető hogy az is bele fog menni ami nem lenne rossz:)
    Én nagyon meg vagyok elégedve a kingmax-al,igaz csak 667-es mert nem gondoltam át rendesen amikor vettem a ramot:( De van Corsair is ,esetleg kingstone (pcx.hu) de a kingmax is jó.

Mivel én nem próbáltam 800-as ramokat,ezért azt mondom ha ilyet veszel legyen meg a csere lehetősége 667-esekre de szinte biztos hogy menniük kell ,mégha jelenleg nem is használod ki.
    Amúgy ha van lehetőséges szerintem próbálj beletenni egy 2 gigás modult a jelenlegi mellé(persze csak akkor ha nem működik visszaveszik,mert azért nem biztos hogy menni fog).Mivel a 965-ösök már támogatnak 4 gigát és már vannak 2gigás ramok(11körül),és ezért a 2 slot nem akadály.

Új hozzászólás Aktív témák