Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Rickazoid #80 üzenetére
"egy tablet Windows-zal semmivel se tud többet, mint egy tablet Androiddal"
hátömm, izé, ezt azért gondoljuk át mégegyszer."az Android 3.0-nak direkt tabletre optimalizált változata is készül, innentől fogva főleg nincs értelme telefonos OS-ekről beszélni"
lehet, nem volt világos. nem "telefonos OS" meghatározásról van szó (én talán így használtam, de nem ez a lényeg), hanem a gép felhasználási területéről. egy tableten nem fogsz olyan műveleteket végezni, mint egy PC-n, általában nem használod kreatív munkára, csak fogyasztásra. és itt a nagy különbség. -
Beri
addikt
válasz
Rickazoid #82 üzenetére
Közvetve vagy közvetlenül de felelőssé tehető. A Windows=számítógép elvet már általános iskolában tanítják
Ha az emberek tájékozatlanok, attól még nem a csúnyagonoszmájkroszoft a hülye.És hogy szerintem beleszól-e a Microsoft a politikába? Annyi pénzel bőven meg tudja tenni, mért ne tenné meg? Kisebb cégek is beleszólnak.
Te meg le tudnád szúrni a szomszédot. Fizikailag képes vagy rá, kés is van otthon. Mért ne tennéd meg?A cikk tanulsága az, hogy a döntéshozók hülyék. A májkroszoftot (esetleg apple-t, google-t, sony-t, vagy bármelyik nagyvállalatot szituációtól függően) szidni mindenért viszont népbetegség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- XPS 13 9380 13.3" FHD IPS i5-8365U 8GB 256GB magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MSI Vector GP78HX 17" QHD+ IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest