Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz Beri #81 üzenetére

Közvetve vagy közvetlenül de felelőssé tehető. A Windows=számítógép elvet már általános iskolában tanítják, nem véletlenül. Tudom, mert én is tanultam, igaz akkor még csak a 98, illetve az XP létezett, de szó sem esett másról. Sőt gimnáziumban, túlzás nélkül mondhatom, már szinonimaként használták a Windows és az operációs rendszer szavakat a tanáraink (sajnáltam is, hogy nem lehet Linux alapú rendszerekről is tanulni.. egyébként említeni se lehetett ilyet informatika órán, de még fakultáción is Windows only volt minden, az én tanárom hozzá se tudott szólni, nem is kérdeztem egy idő után semmit már - és még engem néztek hülyének, hogy olyat kérdezek, amire a tanár nem tudja a választ, a saját területén).
    Magyarul közvetve mindenképp felelőssé tehető, hogy beidegződött az emberekbe, hogy a számítógép az a nagy doboz a monitorral, amin Windows fut, illetve emiatt nem tudnak sokan eltekinteni attól az apróságtól, hogy ma már megismételhető a számítógép az ember kezénél kisebb nagyságban. És erre utaltam az első hsz-emben, hogy jókora hézagok vannak a szabályaikban (valószínűleg a mieinkben is), amiket ideje lenne befoltozni.

És hogy szerintem beleszól-e a Microsoft a politikába? Annyi pénzel bőven meg tudja tenni, mért ne tenné meg? Kisebb cégek is beleszólnak.

Új hozzászólás Aktív témák