Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
született egy döntés, amelyik a piac egyetlen szereplőjét pozitívan diszkriminálja, a microsoftot, a többit meg jól fenékbe alázza. emögé elég nehéz lenne pl. a google lobbitevékenységét vizionálni... oké, lehet, hogy igazad van, brunya klári tevékenységét kellett volna mögé vizionálni...
#83: ha az emberek simán csak tájékozatlanok, az nem az ms bűne, ezt elfogadom. ha az emberek azért tájékozatlanok, mert az egyik oldal marketing költségvetésének méreteit kihasználva gyakorlatilag egyedül van jelen a tájékoztatás frontján, az már határeset, viszont ha valaki nem legális módszerekkel direkt arra hegyezi ki minden tevékenységét, hogy monopol helyzetbe jusson és abban is maradjon, az bizony az illető cég hibája.
-
Rickazoid
addikt
Közvetve vagy közvetlenül de felelőssé tehető. A Windows=számítógép elvet már általános iskolában tanítják, nem véletlenül. Tudom, mert én is tanultam, igaz akkor még csak a 98, illetve az XP létezett, de szó sem esett másról. Sőt gimnáziumban, túlzás nélkül mondhatom, már szinonimaként használták a Windows és az operációs rendszer szavakat a tanáraink (sajnáltam is, hogy nem lehet Linux alapú rendszerekről is tanulni.. egyébként említeni se lehetett ilyet informatika órán, de még fakultáción is Windows only volt minden, az én tanárom hozzá se tudott szólni, nem is kérdeztem egy idő után semmit már - és még engem néztek hülyének, hogy olyat kérdezek, amire a tanár nem tudja a választ, a saját területén).
Magyarul közvetve mindenképp felelőssé tehető, hogy beidegződött az emberekbe, hogy a számítógép az a nagy doboz a monitorral, amin Windows fut, illetve emiatt nem tudnak sokan eltekinteni attól az apróságtól, hogy ma már megismételhető a számítógép az ember kezénél kisebb nagyságban. És erre utaltam az első hsz-emben, hogy jókora hézagok vannak a szabályaikban (valószínűleg a mieinkben is), amiket ideje lenne befoltozni.És hogy szerintem beleszól-e a Microsoft a politikába? Annyi pénzel bőven meg tudja tenni, mért ne tenné meg? Kisebb cégek is beleszólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA gyári billentyyűzet és kitámasztós tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest