Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A saját hsz-ed Win8 topikból. Ez übergigamega ROTFLOL!!!
-
törölt tag
"amúgy kíváncsi lennék, hogy neked mi érdeked fűződik ahhoz, hogy bebizonyítsd, hogy a Win8 nem jó meg nem lesz sikeres meg hasonlók?"
Visszakérdeznék. Neked mi érdeked fűződik a minden kritikát elutasító ajnározáshoz?
De hol írtam, hogy nem jó?
A dolog úgy indult - itt is, máshol is -, hogy használtam, nem tetszett, és nem a kinézete miatt, hanem mert csomó funkció van, ami pl. nincs, emiatt az a véleményem: a csempe kretén a desktopra (nyugodtan keresd vissza, amiket írtam). Erre föl jöttök ti, hogy de márpedig ez jó, hibátlan, igenis tökéletes a desktopra is. Mert az MS ezobioökopszicho szakemberek véleményével megtámogatva így döntött, és kuss. És ti ezt teljes mellszélességgel kiállva támogatjátok, mert adjuk meg a lehetőséget az újdonságnak. Légből kapott számokkal dobálóztok, hogy ennyit meg annyit adtak el, ilyen meg olyan sokan próbálták ki, és sikeresebb az indulása, mint a 7-é. Holott pont a számodra nem releváns számok mutatják, hogy a közelmúltban ötöd annyira nem volt népszerű, mint a 7-es. Mitől lenne népszerűbb megjelenés után? Erre meg a Win tabletekről szóló elemzésben az elemzők mondják, hogy coki: a konkurensekhez képest drága, és semmi plusz nincs, amiért érdemes lenne megvenni. Ha lenne ilyen plusz, a WP7 is sokkal népszerűbb lenne, az már bizonyíthatott volna. Jelenleg egyetlen vonzereje van: kurvára olcsón lehet megvenni.
De én meg fenntartom magamnak a jogot, hogy amíg nem unom meg, addig rákérdezzek, cáfoló adatokat hozzak, stb. Nyílt fórumok. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest