Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atomgeszi

nagyúr

válasz btprg #108 üzenetére

Az értelmesen módon való közlekedés nálad kimeríti az óra 60-70-et síkegyenes főúton(ami GPS szerint 51-61)?

És nem, nem előzgetek barom módjára, mint írtam, az autóm nem is ilyen beállítottságú.. Csupán felfogni sem vagyok képes, hogy mi késztet valakit(és nem a ladásokról, trabantosokról beszélek, hanem azokról, akiknek mehetne is akár az autója, ha szeretné) erre. Mert nem műszaki probléma az fix..
    Egy bátyámat már elvesztettem autóbalesetben(igaz, nem ő vezetett, csak hátul ült - tehát abszolút nem tudta befolyásolni a körülményeket), szóval 100x is meggondolok egy-egy manővert.. Attól függetlenül, ha elmegyek itthonról reggel, és utazok 1,5 órát összesen, akkor azt dinamikusan szeretném tenni, mindig a biztonságos közlekedést(nem gyorshajtva) figyelembevéve, és nem tudom felfogni, hogy egy két embernél mi indokolja a lassú araszolást km-eken keresztül a nagy puszta semmi közepén száraz napos időben, teljesen jól belátható útszakaszon. Ugyanígy a 80-nal közlekedőkre is haragszom, mert akkor már miért nem megy óra 90-nel(ami még mindig 81 valós), mikor semmi nem indokolja, hogy ne tartson fel 1 ember 15 másikat. Főleg, ha nekem esélyem sincs a biztonságos előzésre, erőtartalék híján(nyilván ez az én problémám, néztem is új autót, de a 2010 körüli 1-1,5 milliós példányokról ne beszéljünk megbízhatóság és konstrukciós dolgokról, mert sajnos 3 misi alatt nem találni(számomra) megfelelőt)

Új hozzászólás Aktív témák