Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Asztali" (valójában asztal alatti) gépek zajszintje elég jól kordában tartható, ha aki összerakja az odafigyelt (és ez felőlem akár lehet a HP/Dell is, de hát az megint zsákbamacska), meg persze ha nem valami überbrutál szörnyetegről van szó. Egy mai 2-3GHz dual core-t simán elbír akár fix alacsony fordulatszámon egy nagyobb borda. Ház ventilátor is maradhat egy alig hallható fixen (legalábbis ha 12 cm-es). Meg valami olyan tápot kell venni, amit csendesebbnek mondanak. Ha nincs a képletben valami burtál videókártya, és programozóknál ált. nincs, akkor nem igazán tudod felprögetni semmivel sem.
-
attila9988
őstag
Filmet tévén nézek...
Nekem meg nincs is tévém, csak egy nagyon öreg, pici vacak a polcon.. praktikusabb gépen nézni, és rengeteg előnye is van.
Egyre kevésbé praktikus az asztali gép.
Nekem meg hatalmas érvágás lenne ha nem lenne asztali gépem..... kivéve persze ha lenne helyette egy eszméletlen drága laptopom dokkolóval, 4 maggal, meg minden földi jóval mint moonman -nek.... de még akkor sem biztos hogy nem tartanék külön asztalit a komolyabb munkákhoz. Így viszont, ez a lehető legpraktikusabb és leginkább költséghatékony megoldás. (nekem ez is számít. Nem dohányzom, nem iszom.. számítógépezem.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest