Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganzer
aktív tag
Remélem amoled panelt kap a cucc. Csak ez tartott vissza az s6 lite vásárlásától.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
t72killer #10 üzenetére
"Aláhúzza ugyanis, hogy megkapja egy vagy több kiszerelés a stylusszal összedolgozó digitalizáló technológiát, a csúcskiadás Snapdragon 750G chipje pedig lóerőből kínálhat kellő mennyiséget a felső-középkategóriában, ahova a Tab S7 Lite 5G-t tippeljük."
A széria csúcskiadása, ami szerintük felső-középkategória
-
Somatom
veterán
Közben utánaolvastam. Nem fogalmaztam pontosan, mert régebben a DeX függősége a vezetékes képkimenet volt. Nekem ez hiányzik a Lite verziókból. Telóról adapterrel van HDMI, VGA, USB, LAN, Jack kimenetem. Magát a DeX felületet nem használom, mert a Samsungnak még nem sikerült eljutnia a virtuális billentyűzet opcióig. Hiába jelenik meg már tapis kijelzőn is a DeX felület, szövegbevitel nincs fizikai billentyűzet nélkül. Ezért én inkább képernyőtükrözést használok, engedélyezett freeform multiwindow módban, Tálca alkalmazással. Szóval, nekem a vezetékes képkimenet hiányzik a Lite Samukból.
-
-
-
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Egyetértek veled.
-
-
" a csúcskiadás Snapdragon 750G chipje pedig lóerőből kínálhat kellő mennyiséget"
Hogy mi tetszik? Kb a 4évvel ezelőtti csúcskategória szintje.
-
janeszgol
félisten
Erre kivancsi vagyok. Vajon lesz Tab S6e/S7e?
A Tab S7 tetszik. De igazabol egy Tab S4-el is ellennek (nemregiben kerdezett errol egy forumozo). -
bollokcs80
Korrektor
Jó lenne már róla(-uk) valami konkrét(abb) specifikáció és ár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest