Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Amíg rá nem akadtam a LIDL-ben kapható aerocell elemekre ezzel nekem is sok gondom volt
olcsó és annyit bír mint a legerősebb energizer vagy duracell... Ajánlani tudom mindenkinek.
pl volt egy ismerősöm aki próbált meggyőzni, hogy a fényképezőgépe nem kapcsol be csak 3800MAH-os aksival vagy a legdrágább sony elemmel. Beleraktuk a lidl-s elemeket és voila lett nagy csodálkozás! -
Dr. Akula
félisten
Sztem telefonból se vegyél wirelesst!
kovsol:
Nem kifejezetten "gémer", a mostani PerformanceMX se annak van hirdetve, mégis teljesen jó erre (is). És van pl. gémernek hirdetett G700 is, de van aki azt is leszólja, mert túl sznob ahhoz hogy beismerje hogy meg lehet ezt oldani madzag nélkül is, lásd: [own]fate, vagy mi volt a nickje. Nem azt mondom hogy a madzagos nem jó, csak azt hogy a wireless se szarabb lagban (műszerrel biztos ki lehet hozni vmi 0.000000000000000001%-ot), a madzag hiánya meg kifejezetten hasznos, engem a nem tapasztalt lagnál sokkal jobban idegesített a madzag húzó (vagy rápakolt nehezék esetén visszatoló) hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő agyas egér, a Sensei most még harapósabban fest.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Háztartási gépek
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest