Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Amíg rá nem akadtam a LIDL-ben kapható aerocell elemekre ezzel nekem is sok gondom volt
olcsó és annyit bír mint a legerősebb energizer vagy duracell... Ajánlani tudom mindenkinek.
pl volt egy ismerősöm aki próbált meggyőzni, hogy a fényképezőgépe nem kapcsol be csak 3800MAH-os aksival vagy a legdrágább sony elemmel. Beleraktuk a lidl-s elemeket és voila lett nagy csodálkozás! -
Dr. Akula
félisten
Sztem telefonból se vegyél wirelesst!
kovsol:
Nem kifejezetten "gémer", a mostani PerformanceMX se annak van hirdetve, mégis teljesen jó erre (is). És van pl. gémernek hirdetett G700 is, de van aki azt is leszólja, mert túl sznob ahhoz hogy beismerje hogy meg lehet ezt oldani madzag nélkül is, lásd: [own]fate, vagy mi volt a nickje. Nem azt mondom hogy a madzagos nem jó, csak azt hogy a wireless se szarabb lagban (műszerrel biztos ki lehet hozni vmi 0.000000000000000001%-ot), a madzag hiánya meg kifejezetten hasznos, engem a nem tapasztalt lagnál sokkal jobban idegesített a madzag húzó (vagy rápakolt nehezék esetén visszatoló) hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest