- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Powerbank topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
0st0r0s
csendes tag
Nekem bejön, látok benne fantáziát. Mondjuk meg kéne néznem élőben is, h eldöntsem mennyire is kéne nekem...
-
törölt tag
válasz
superecneB #24 üzenetére
Jó is, csak általában ott rontják el, hogy felül a csatlakozóknál nincs elég hely, ha valaki egy merev kábelt használ, vagy átalakítót, akkor a felső fedél fel se megy.
-
Egzee
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Hát nekem pl a delux bömbi háza sem tetszik. Hogy őszinte legyek sztem az autó a pc-ben dolgot eléggé kimeríti az asus lambo laptopjai azzal, hogy kaptak egy jelet meg kis dizájnt...
-
Ősember
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
ha jól értem akkor a topik már csak egy lépésre van attól, hogy valaki megfújja a vérpistike gamer kürtöt
-
superecneB
őstag
A " nem szokványos alaplap elrendezés" nekem nagyon tetszik jó lenne ha divatba jönne.
-
Motion_Blur
félisten
Elég csúnya lett szerintem is. Főleg a teteje.
-
Ősember
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #18 üzenetére
igen, felfele száll, de szerintem ez maximum passzív rendszereknél kellene, hogy szempont legyen, mivel a vga-k hűtése zárt térben van megoldva, a procihűtő lamellái elforgatva ugyan úgy állnak és a szélcsatorna amúgy is kiviszi a meleget
-
Donvit078
tag
hát ez mint a zetor eleje... rusnya
-
Hát ettöl nem lettem boldogabb,Ronda drága,és nem praktikus
-
Milka 78
nagyúr
Érdekes elgondolás,de valamiért nem látom nagy értelmét.Ráadásul még ronda is
-
Izzadság szagú.
-
osztraksajt
őstag
Érdekes koncepció, esetleg főldbe rakott kábelcsatornák esetén komoly fantázia lehet benne.
-
Xaels
félisten
Nem tetszik, pedig van egy néha elég extrém ízlésvilágom(állítólag), de ez ronda.
-
bteebi
veterán
Elég egyedi, és amúgy racionális kialakítás. Nem rossz, de nekem nem tetszik. Meg elég nehezen tudom azt is elképzelni, hogy az eddig oldalt lévő csatlakozók (SATA, PATA, 20-24 pines táp) alulra kerüljenek... Persze ingyen elfogadnám
.
-
Ősember
őstag
miért is jobb az, ha el van forgatva a lap 90°?
az egyetlen pozitívum amire gondolni tudok az az, hogy a bővítőkártyák nem tudnak meghajolni, de ezen kívül semmi értelmét nem látom, hogy a ház alól szívjon levegőt és hátul a kivezetésekkel külön kelljen foglalkozni, ami miatt feleslegesen magas is lesz a ház. plusz még a táp is nyilván oldalra fújja ki a levegőt
-
Probber
őstag
Az elődei sem voltak túl szépek és ez sem lett az. Mindenesetre a 01 és 02-nek ennél azért fantáziadúsabb volt a belső elrendezésük.
-
zed1983
őstag
Az első valahogy jobban tetszett
-
bartucc
addikt
Érdekes kocepció, de a felül lévő I/O panel, és kivezetések miatt asztal alá, asztalba elég nehéz a behelyezés.
-
XuChi
addikt
Minél újabb revízió annál rondább
Az első volt a legszebb és legjobb.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon crisis- ufó ra hasonlít az eleje. Nem tudom mért ugrott be elsőnek ez.
Nem rossz, de nekem túl "csicsás". -
Воланд
titán
Az első jobban néz ki. Ennek egy kicsit "gagyinak" tűnik az eleje.
-
JoolsNOS
veterán
Érdekes, még nem is láttam ilyet. Kábelek nem törnek meg felfelé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat újabb, nem szokványos alaplap elrendezést kínáló Raven házzal bővítette kínálatát.
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest