Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
godside
tag
válasz
sing1ep1ayer #25 üzenetére
az nem ugyanaz.. otthon szerintem nem tudnad olyan olcson egetni a cuccot.. esetleg olyasmi koddal lehetne ellatni oket mint a UPC a cryptoworksos kartyait ... azt meg tudomasom szerint nem tortek fel... vagy minden jatekhoz kene regisztracio a neten + authenticator key amit beepitenenek a jatek araba, vagy ingyen kapnal a mobilodra, ha megadod a cd kulcsodat..
-
banhammer
veterán
Korrekt hardver, korrekt ár.
Mi kell még?
Ja a ROMok.Google a barátod!
-
azreon
tag
válasz
DoItYourself #19 üzenetére
Erre a lehetőségre én is kíváncsi lennék.
Esetleg más emulátoros kézi játékgépet ismer valaki? -
ZeUS2140
aktív tag
-
godside
tag
egyebkent meg felig off a temahoz... sose ertettem a nagy jatekgyartok szisztemajat hogy felnek a kalozkodastol: a regi catridge-s idoszkokban nem volt ilyen gond. szerintem a mai technikaval is tudnanak olyan olcso kis chipeket (flash vagy akarmilyen mas olcso gyors memoriat) gyartani amibe bele lehetne "egetni" a jatekokat es rogton megszunne a kalozkodas...
-
sagem
addikt
Nem rossz, nem rossz, de lényegében ezeket tudják a régebben piacra dobott hasonló masinák is, sőt, azok több emulátort is tudtak futtatni. 12 ezer HUF környékén mozog, én nem érzem "árbajnoknak", 10 ezer Ft alatti árral jó vétel lehetne, valszeg hamarosan csökken is az ár..
-
válasz
lumpen_stex #14 üzenetére
Ez zenére és filmre igaz csak, a szoftverekre nem.
-
Jó cucc, csak az a bajom, hogy a SNES, és Genesis anyagokat alapvetően tévéképernyőre méretezték. Ilyen kis kijelzőn inkább csak a GBA, Game Gear játékok élvezhetőek - legalábbis számomra.
Akkor inkább egy 10'-os netbook + mini gamepad kombó. -
baliii
senior tag
Nem rossz de ennyiből már PSP-t lehet venni használtan, amire van egy rakás emulátor, PSX és persze a PSP gamek is... Kicst jobban megéri
-
Ez most valami GP2X klón?
-
hemaka
nagyúr
Szórakozni bőven jó
-
Déta
tag
Mondom magamban, ha 50 euró alatt van, egyet veszek... És erre bumm!
-
godside
tag
ugy kb. 30GB emu-s cuccom van
tobb ev gyujtomunkaja
-
godside
tag
csodalatos kis keszulek... bar megvalva nem legalisan beszereztem az snes/megadrive/gameboy/gameboy color osszes romjat pc-re mert imadom oket... (rendes konzolok kozul mar csak az snes van meg
igaz nincs hozza AV kabelem igy az lcd tv-n mar nem tudok jatszani vele... ujjabbak kozul psp es x360 figyel meg itthon. Nincs valakinek megunt bazinagy joypad-ja rendes karral ami win7 alatt is megy es mar nem hasznalja?? olcsoert jol megvennem (MAME is van a gepen es azzal lenne az igazi)
-
Djuree
félisten
na ezt már most többre értékelem mint a psp-t meg a társait...
-
atike
nagyúr
Chinavasion...
Nem rossz. Legalább nem kell emulátorokkal bűvészkedni. Bár a bűvészkedés költséghatékonyabb...
-
gekkoXT
senior tag
Ez igen!
Egy ilyet szívesen elfogadnék!
Igazi retró hangulat lenne! -
Specter
tag
"aligha oldható meg legális forrásból, illetve ezek birtoklása is legalitással kapcsolatos kérdéseket vet fel."
Jó,de ha legálisan szerzi meg esetleg az illető a játékokat akkor még szenvednie kell,hogy kazettáról / egyéb adathordozóról átkerüljön PC-re amin meg felmásolod SD kártyára.
Ezt a procedúrát azért meg nem várhatja el szerintem senki sem azoktól akik ilyen cuccot vesznekMeg amúgy is...Hány embernek lehet meg még például az eredeti Mortal Kombat 2 SNES-re?
Szerintem nem soknak, főleg ha azt nézzük,hogy a játék 1994-es...(17 éves!)
Tehát persze,hogy mindenki felveszi a kis falábát és megy kalózkodni hozzá cuccokat. Mert máshogy nem igazán lehetne megszerezni a játékok java részét,csak netről letöltve.
-
hoffman_
nagyúr
Húú ez nagyon fassza cucc. Lenne. De sajnos az irányítás hiányos, a D-pad 8 helyett csak 4 irányú, ez olyan epic játékokmál, mint a Mortal Kombat bizony elég nagy hiba/hiányosság.
mod:
Androidon is toltam emulátorokkal(HTC-n), ott is a kezelés volt a baj, a tácsped akárhogy is szerettem volna, nem fért össze ezekkel, pláne nem akciójátékoknál, lásd Donkey Kong, Mortal Kombat, Mario ésatöbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph SNES, NES, Sega, és Game Boy, egyetlen hordozható eszközben.
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest