Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #38 üzenetére
Ezzel több gond is van:
Nincs bebetonozva semmi. Mindenki akkor lép és olyat amilyet akar.Aztán vagy követik vagy nem.
Az meg hogy az amd viszi az egész pc gaminget a hátán pff. LOL és ki kérte meg rá ? Vigye csak sok előnye eddig nem volt belőle. Mert láthatóan hiába a sok sok milliós next gen eladások továbbra sincsenek sehol.Felőlem fejleszthetnek 50 évre előre is.
Ők léptek ennyi semmi több. A többieknek láthatóan jó volt így minden de most nekik is lépni kell hát lépnek.Ezzel sincs gond.
És nem a fejlődés ellen ágálunk (ami nem is tudom mit jelent) hanem hogy túl van ajnározva az amd eleddig bizonyíték nélkül.
Akkor visszajövök majd ide és én is beállok az istenítők sorába ( ha már joggal tehetem ) ha látom hogy az nv semmire nem elég/csúnyább stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- BestBuy ruhás topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest