Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #38 üzenetére
Ezzel több gond is van:
Nincs bebetonozva semmi. Mindenki akkor lép és olyat amilyet akar.Aztán vagy követik vagy nem.
Az meg hogy az amd viszi az egész pc gaminget a hátán pff. LOL és ki kérte meg rá ? Vigye csak sok előnye eddig nem volt belőle. Mert láthatóan hiába a sok sok milliós next gen eladások továbbra sincsenek sehol.Felőlem fejleszthetnek 50 évre előre is.
Ők léptek ennyi semmi több. A többieknek láthatóan jó volt így minden de most nekik is lépni kell hát lépnek.Ezzel sincs gond.
És nem a fejlődés ellen ágálunk (ami nem is tudom mit jelent) hanem hogy túl van ajnározva az amd eleddig bizonyíték nélkül.
Akkor visszajövök majd ide és én is beállok az istenítők sorába ( ha már joggal tehetem ) ha látom hogy az nv semmire nem elég/csúnyább stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest