Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enxtheone
tag
"Aki úgy igazán szereti az új filmeket, ők úgy is a moziban nézik meg, mert a 3-4 hónapos bluray-ig lespoilereznék."
UPC-nél elvileg van (régebben biztos hogy volt) egy ilyen mozival egy időben szolgáltatása, azzal otthon is lehet nézni azonnal.
Gondolom akkor a többi szolgáltató is könnyedén megoldhatná (de lehet hogy már ott is van hasonló, de csak a szakadozó UPC csodával van tapasztalatom) -
ddekany
veterán
Ha hozza a Netflix, mondjuk egy 2G-s 1080p x264 minőségét, akkor aki ilyen értelemben vágyik jobb minőségre, az tippre nagyok kicsi piac lehet. Én átlaghoz képes biztos háklis vagyok, zavar ha rángat, zavar ha hibásan beállítva a monitor, stb., de e fölé részemről már nincs sok értelme menni, egyszerűen nem tudok annyi részletet "befogadni", hacsak nem jobbra balra tekergetem már a nyakam, akkor szöget foglal el a kép. (Kivéve, hogy a 60 fps-t az értékelném a rángatás helyett, de ez meg egy megosztó dolog.) Filmekkel nekem leginkább az a bajom, hogy olyan kiábrándítóan ostobák, meg klisések, stb., nincs amit nagyon megnéznék még ingyen sem, nem hogy úgy, hogy elmenjek moziba, amit le is kell organizálni (munka/család mellett nem egyszerű).
-
Aki úgy igazán szereti az új filmeket, ők úgy is a moziban nézik meg, mert a 3-4 hónapos bluray-ig lespoilereznék. Nem mellesleg teljesen jó kikapcsolódás elmenni moziba a haverokkal, bár otthon is lehet közösségi mozit, de szerintem nem sokan engedhetik meg azt a technikát ami tudná hozni a szintet.
Saját mozis "élményeim" így hirtelen, ami eszembe jut:
-Warcraft filmre kb. 5 perc késéssel (már megy a film) ér be fazon, fején kalap, leül, mögötte ülő megkéri, hogy vegye már le, és még ő áll neki hőbörögni.
-Ülünk a moziban, elkezd egyszer csak az elöttünk lévő sor alján egy "stroboszkóp" villogni. Hamar felismertem, hogy ez egy iPhone, amely ugye így jelzi lehalkítva a hívást (miért is szeretem vajon a sima értesítő LED-et az androidos telefonokon, na mindegy...). Már éppen szólni akarok a fazonnak, hogy kapcsolja már ki a diszkófényt, amire végre magától is észreveszi. Majd visszarakja a földre (kabátjába?) a telefont, de hát aki keresi, az nagyon akarja, mert a film alatt még kétszer visszahívja...
-Kellemes, mikor a közeledbe megszólal valakinek a telefonja. Vagy olyan is van, hogy a T. delikvens még fel is veszi, és beleszól, hogy bocsi, moziban vagyok, majd visszahívlak. Lehet kellenének újra a filmek előtti figyelmeztetések arra, hogy kapcsold ki a telefonod?
-Innen üzenem a Cinema City-nek, hogy oltári nagy b@romság volt a Tacos bevezetése a büfében. A pattogatott kukorica is tud idegesíteni, de általában az első 10-15 percben elfogy, és utána végre nem zörögnek vele. A Tacos viszont nem csak zajos, de ráadásul a különféle szószoknak átható szaga (v. illata, izlés kérdése) is van. Külön öröm, amikor a mellettem ülő tini borítja rám a film közepén a megmaradt szószt.
Ez most ami csak úgy hirtelen jött. Sajnos a párom szeret(ne) többet moziba menni, de mozi után ő is prüszköl, hogy hát mennyi b*nkó embert kell elviselni...
Szóval én igazán szeretem a filmeket, de inkább megvárom, hogy otthon, nyugodt körülmények között nézzem meg a házimozirendszeremen. Ezerszer jobb élmény, mint moziba menni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég mindenki másnál többet költ tartalomgyártásra idén, és tovább önti a filmeket, sorozatokat.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest