Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki úgy igazán szereti az új filmeket, ők úgy is a moziban nézik meg, mert a 3-4 hónapos bluray-ig lespoilereznék. Nem mellesleg teljesen jó kikapcsolódás elmenni moziba a haverokkal, bár otthon is lehet közösségi mozit, de szerintem nem sokan engedhetik meg azt a technikát ami tudná hozni a szintet.
Saját mozis "élményeim" így hirtelen, ami eszembe jut:
-Warcraft filmre kb. 5 perc késéssel (már megy a film) ér be fazon, fején kalap, leül, mögötte ülő megkéri, hogy vegye már le, és még ő áll neki hőbörögni.
-Ülünk a moziban, elkezd egyszer csak az elöttünk lévő sor alján egy "stroboszkóp" villogni. Hamar felismertem, hogy ez egy iPhone, amely ugye így jelzi lehalkítva a hívást (miért is szeretem vajon a sima értesítő LED-et az androidos telefonokon, na mindegy...). Már éppen szólni akarok a fazonnak, hogy kapcsolja már ki a diszkófényt, amire végre magától is észreveszi. Majd visszarakja a földre (kabátjába?) a telefont, de hát aki keresi, az nagyon akarja, mert a film alatt még kétszer visszahívja...
-Kellemes, mikor a közeledbe megszólal valakinek a telefonja. Vagy olyan is van, hogy a T. delikvens még fel is veszi, és beleszól, hogy bocsi, moziban vagyok, majd visszahívlak. Lehet kellenének újra a filmek előtti figyelmeztetések arra, hogy kapcsold ki a telefonod?
-Innen üzenem a Cinema City-nek, hogy oltári nagy b@romság volt a Tacos bevezetése a büfében. A pattogatott kukorica is tud idegesíteni, de általában az első 10-15 percben elfogy, és utána végre nem zörögnek vele. A Tacos viszont nem csak zajos, de ráadásul a különféle szószoknak átható szaga (v. illata, izlés kérdése) is van. Külön öröm, amikor a mellettem ülő tini borítja rám a film közepén a megmaradt szószt.
Ez most ami csak úgy hirtelen jött. Sajnos a párom szeret(ne) többet moziba menni, de mozi után ő is prüszköl, hogy hát mennyi b*nkó embert kell elviselni...
Szóval én igazán szeretem a filmeket, de inkább megvárom, hogy otthon, nyugodt körülmények között nézzem meg a házimozirendszeremen. Ezerszer jobb élmény, mint moziba menni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest