Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
huskydog17 #17 üzenetére
Ez komoly? Játszottál te az előző SW-al? Az új rész annak a meggyalázása lett...
-
cyberkind
félisten
válasz
davidsone #71 üzenetére
Érdekes, a feldarabolt Aftermath vége ott van, amival zárni akarták az egészet, úgyhogy nincs kifogás, a M$ útjára léptek és szarnak mindenbe bele.
Bár jobb hogy nincs semmi az egészből, mert Gabe kiadta a parancsot hogy minden évben kell egy HL, na most elég szomorú lett volna látni ezt a sorozatot elkorcsosulni, így is elég szar az évente kidobott CoD, AC meg a többi. -
cyberkind
félisten
Az nulla is hogy egy nagy, kb anno a legjobb játékgyártóból csak egy nagyvállalattá váltak, és szarnak mindenki képébe, ráadásul ilyen befejezéssel mint amik az episode-okban vannak, már ott látszottak a jelek hogy ez biza már nem az mint volt, és egyébként semmi mást nem kéne csinálniuk, csak egy rohadt 3. részt ami lezárja Freeman kalandjait, és kiderül mindenre a válasz.
-
schwartz
addikt
Az a nagy nulla teljesitmeny kb. 5 Mrd dolcsit er (hasrautesre de nem hiszem, hogy nagyon melle lottem) Szerinted kell GN-ek a penz a jogokert?
Nem forditanak ra energiat mert jelenleg sokkal tobbet keresnek a Steam-el meg a mikrotranzakcios szarsagokkal. A masik dolog, hogy iszonyatosan nagy az elvaras a jatekkal szemben. Ha nem lesz "perfekt" oriasi hate aradat zudulhat a nyakukba.(magas a riziko)
-
Secunda
csendes tag
Csinálhatnának már egy nagyon fain, XXI. szàzadi HL3at,ami igazán ütne . . . lehetne pl. egy online sandbox mmo, mass effect/old republic alapon, gordon mehetne a csillagok között utazgatva. Vagy esetleg egy flashes játék, mint a farmville, amit örökké lehet jàtszani, mindig van napi küldi meg ilyenek. De szvsz konvencionàlis játékra már aligha gondolhatnak ma már. Vagy ilyen second life szerű vr univerzum vr sisakkal, online játéknak. A valve pénzével be lehetne tenni az umiverzumot valamelyik szuperhősös vilàgba is, gordon jól megférne hulk, vasember vagy batman mellett is, bàr a marvelnek már van doktor karaktere, szóval inkàbb a dcbe illene. Természetesen reboot keretében, normàlisan beleillesztve az egészet. A lényeg, hogy vége, mint olyan, egyàltalàn ne legyen, de mondjuk campaign / történet se feltétlen kell.
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #62 üzenetére
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #60 üzenetére
Szerintem kicsit túl liheged ezt az egészet...
...engedd el -
szupermacs
veterán
Half Life 3 infót vártam, vagy valamit ami kötődik magához a franchise-hoz, de nem azt kaptam. Érdekelne, hogy mi lesz a sorsa, ha már a kövér fickó nem lépi meg amire várnak. De nem az lett. Ha pedig a HL már egy asszociációs játék alapján csak HL3 lehet, akkor igazad van. Legalább ezzel is fent tartják a cím körüli hype-ot amivel majd még több pénzt ki lehet facsarni mindenkiből. A kövér fickó erre vár.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szupermacs #58 üzenetére
akkor nem twitterben kereste volna meg gabe-t hanem felhívta volna telefonon, vagy odament volna hozzá egy konferencián, hogy egyeztessenek a lehetőségekről meg az árakról.
ez a twit nyilván nem gabe-nek szólt elsősorban, hanem a közönségnek, és mivel a közönség a half-life szókapcsolatra reflex-szerűen a háflájfháom refrénnel válaszol, logikus, életszerű és valószínűsíthető módon ezt a tematikát akarta borzolni a ND is.
levezetve ennyire egyszerű az, amit itt rajtad kívül mindenki elfogadott, mi szerint a HL3-ról vagy a HL2EP3-ról van szó. bár szerintem ezt te is érted, csak unatkozol.
-
törölt tag
válasz
Dilikutya #39 üzenetére
Sehol nem irtam forradalmat, nem azt jelenti a jatekmenet-kozpontusag, hogy kotelezoen forradalmasit is valamit - noha a fizika belekeverese a jatekmenetbe akar forradalminak is nevezhetjuk, legyen szo gravity gunrol vagy az kornyezeti puzzlekrol.
Egyebkent meg nincs kedvem vegigmenni mi mindent csinalt a HL2, mar ugyis leirtak itt paran elottem (lasd pl DeFranco) - joforman minden egyes fejezete tartalmazott sajatos jatekmechanikai megoldast, ertsd ezt osszetettseg alatt, harom masik jatekra elegendo otlet volt benne. Emellett a sztorin es a tortenetmeselesen kivul minden a tokeletesseg kozelebe volt benne polirozva. -
DeFranco
nagyúr
válasz
szupermacs #55 üzenetére
nem, igazad van, valószínűleg headcrab alakú ülőpárnákat akarnak forgalmazni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #53 üzenetére
"Sehol a poszt közelében nem látok HL3 utalást."
Ott a posztban a Valve, Half-Life licence, akkor ez szerinted mi ha nem utalás?
Látom nem igazán érted a bejegyzés lényegét, szóval szerintem hagyjuk a dolgot.
És nem megtévesztő a hír, de erről nyugodtan személyesen is rákérdezhetsz a Twitter bejegyzés írójától, holott teljesen egyértelmű a dolog. Itt is mindenki megértette, más oldalon is, legyen szó külföldi vagy magyar site-ról.
Az egész bejegyzés csak egy vicces hozzászóláson szól, aminek szereplői a Valve a HL, meg a Naughty Dog. Semmi mást nem kell beleképzelni.
-
szupermacs
veterán
"Úgy tűnik"
Nekem nem úgy tűnik. Nem látok bele semmit, csak egy poszt. Viccesen kérik szépen a licencet és kész. És a címben is ezt látom, hogy ,,A Naughty Dog esete a Half-Life 3-mal". Sehol a poszt közelében nem látok HL3 utalást.
Nem megtévesztő egy kicsit? Értem én, hogy te vársz rá, de nem az történt amire te gondolsz. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #51 üzenetére
No offense, de hol olvastad azt, hogy a Twitter postban van ez?
"Úgy tűnik, hogy nem csak a hétköznapi játékosok, hanem komolyabb fejlesztők is úgy érzik, ideje lenne már valamit mutatni a Half-Life széria 3. epizódjából. "
Vagyis nem csak a hétköznapi játékosok (te-én-Mari nénin két Assassin's Creed játék között) várják már nagyon a játékot, hanem a híresebb fejlesztők is. Emiatt jött létre viccesen a bemutatott Twitter post. Hogy inkább átvennék az egészet, mert akkor biztosan megjelenik.
"És számomra felfoghatatlan, hogy bárki várja még a HL3-at. Nekem a 2. rész sem tetszett, nem tudtam végigtolni, mert unalomba fulladt."
Jó hát innentől neked lehet meglepő, de iszonyatosan sokan várják a cuccot. Neked nem jön be, másnak igen. Ízlések és pofonok.
-
szupermacs
veterán
,,úgy érzik, ideje lenne már valamit mutatni a Half-Life széria 3. epizódjából"
Ezt hol olvastad a Twitter posztból?
Én sehol.
És számomra felfoghatatlan, hogy bárki várja még a HL3-at. Nekem a 2. rész sem tetszett, nem tudtam végigtolni, mert unalomba fulladt.
-
Dilikutya
félisten
Az egy átverés. A demóban dínókkal kellett küzdeni, mondjuk nem is állt össze semennyire se a sztori, hogy is van ez az űr-konföderációs polgárháborús dizájn, meg a halott generális. Aztán végignyomtam a teljeset, ott már voltak idegenek is, emberek is, kissé katyvasz szerintem. 1-2 éve nagy meglepetésemre a Media Markt-ban a lomos kosárból kikukáztam egy aranykeretes Sierra kiadást 500 Ft-ért. A vicc az, hogy a Steam elfogadja a kódot, azt hiszem, HL1-et ad az összes kiegészítővel, meg pár HL1 motoros vacakkal. Elpazarolt kód volt végülis, mert a HL1 már meg volt véve a Steam-re. Érdekes módon, amikor valaki az éjjeli buszon hagyott egy bontatlan HL1-et és egy Medal of Honort, annak a kódjára a Steam azt írta, hogy már felhasználták.
-
Ciccuka
veterán
Gunman: Chronicles mennyire jött nektek be?
-
Dilikutya
félisten
válasz
davidsone #46 üzenetére
A HL Complete megvan véve, a Black Mesa nincs.
Amúgy nem vágom, a Steam-es mitől több az ingyenesnél, az árán kívül, ugyanúgy nem a teljes egyik se. A HL1-el nem is nagyon játszottam, a HL: Source van feltelepítve, de már az elején se jutok ki a laborból a robbanás után. -
Dilikutya
félisten
válasz
davidsone #44 üzenetére
Élvezetesebb a Doom 3-nál, azt azóta se játszottam végig, a Far Cry-t se, de a HL2-nek is kellett pár év. Még 2004-ben elkezdtem, aztán feltettem pár év múlva ismét, végül akkor fejeztem be, amikor jókorát fejlesztettem és kidobtam itthonról a 2004-2006 körüli technikát.
Lassan neki kéne kezdeni az EP1-2-őt is lecsalogatni a Steam-ről. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
davidsone #40 üzenetére
Az engine minősége nem áll összefüggésben azzal, milyen történetet írtak a Valve emberei, jó engine-t fejleszthet más is. Egyébként a Source valóban egy jó motor, megjelenéskor is szépen, magas beállításokkal ment egy nem annyira új gépen a Half-Life 2, és ahhoz képest látványban is felért a két másik 2004-es nagy dobáshoz, a Far Cry-hoz és a Doom-hoz. Maga a játék összességében szerintem szebb is a Doom-nál, abban a szörnyek baromi jól néztek ki, de a környezet elég középszerű a maszatos textúrák miatt. Azt még a BFG Edition-re se sikerült kipofozni. A Far Cry nagyon szép, részletes, de valahogy túl steril, a HL2 tele volt szanaszét dobált üvegekkel, ládákkal, fadarabokkal, szeméttel, egész életszerű a környezet. Grafikailag soha nem vitattam, mennyire nagyszerű munkát végeztek vele.
Nem azt mondom, hogy nem szórakoztatott, arra gondoltam, hogy ahhoz nem kell forradalom a játékmenetben -nem is volt- hogy valami lekössön. Amúgy hiába a nyitott terek, az átverés, továbbjutni úgyis azon az egy ajtón, nyíláson, hídon stb. lehet csak. De ez nem hátrány, egy sztori-orientált FPS nagyon nem tud más lenni, kivéve, ha döntések színesítik, bár az meg érdekes kérdéseket vet fel egy esetleges folytatás kapcsán, melyik befejezést vegyük figyelembe. A sandbox szerintem nem annyira működik sztorinál, nagyon jónak tartom a Far Cry 3-at, de a sztori kicsit szétesik, hogy a térképen lévő fő- és mellékküldetéseket akkor csinálom, amikor akarom. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Dilikutya #39 üzenetére
Szerintem inkább a tartalmas a jó szó, nem az összetett.
Sem a játékmenet nem volt forradalmian új, (kivéve a gravity gun-t) sem a sztori, sem a látvány, sem a világ, sem a hangok, de ezek közül mind nagyon szépen, érzéssel, stílusosan lett kidolgozva nagyon jóra. Nem forradalmira, csak nagyon jóra.
Ez állt össze egy nagyon tartalmas, maradandó egésszé egy kiváló rendezéssel, emiatt éreztük azt, hogy magával ragad a játék, bevonz, és végig fenntartja az érdeklődést, együtt élünk a történésekkel, akkor is, amikor csak a leszakadt híd peremén billeg egy autó, amikor meghalljuk a striderek jellegzetes bőgését, vagy amikor először felkapjuk a fűrészlapot és belevágjuk egy gránáttal rohanó zombine-ba.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
#08052480 #37 üzenetére
Magyarázd akkor meg az összetett játékmenetet! A gravitációs fegyver igaz, akartam is említeni, még az elején eszemben volt, az valóban újszerű, nem tudom, korábban volt-e már máshol hasonló. De itt is csak soká jelenik meg. Amúgy nyilvánvalóan a fegyverektől nem kell sokat várni, ha földiről van szó, adva van, hogy mik vannak, max. turbózni lehet azokat, ez nem akkora probléma. Egy macska a csőre, és kész is a hangtompító.
Viszont tényleg nem fedeztem fel semmi forradalmit a játékmenetben a 2. részben. Egyébként pokolba a forradalommal, én szórakozni akarok. Egy Tarantino film sem az újszerű megközelítéstől, egyedi történettől és karakterektől nagyszerű, mert azokat konkrétan a 60-as és 70-es évek trash és exploitation filmjeiből ollózta össze. -
törölt tag
válasz
Dilikutya #33 üzenetére
a fegyverek a szokásos kategóriákból kerülnek ki
Gravity gun?
Egyebkent meg Shing nyilvanvaloan nem a sztorira meg valami nem letezo dontes-kovetkezmeny rendszerre gondolt osszetettseg alatt, amit valamiert probalsz a szajaba adni. A HL2 jatekmechanikailag villogott, amit az ND jatekairol nem igazan lehet elmondani mostansag - nagyszeru jatekaik vannak, de nem ilyen szempontbol.
-
Cathulhu
addikt
válasz
RepeatSector #35 üzenetére
kövesd a nyilat és ne térj le az útról fps
Pedig pont a Valve indult el ebbe az iranyba a masodik resszel. Elso reszben game over felirattal szinte csak halal eseten talalkozhattal (jo, tizenvalahany vegigjatszas utan mar talaltam 1-2 mission critical objektumot) addig a masodik resz uton utfelen tele volt ilyennel, ha veletlenul nem ugy mentel vegig a palyan, ahogy a designer megalmodta. Most nem akarok belemenni reszletes 1vs 2 elemzesbe, csak arra akarok kilyukadni, hogy a HL3-at mar a valve kezeben sem erzem biztonsagban
-
RepeatSector
senior tag
Hát nem tudom, hogy most sírja e vagy nevessek? Remélem marad a valve kezében a dolog és ha el is készül valaha nem lesz egy ilyen tucat kövesd a nyilat és ne térj le az útról fps.
-
Dilikutya
félisten
Erre csak a Star Wars-t tudom felhozni. Milyen jó is volt, hogy az előzménytrilógiát az a George Lucas írta és rendezte, aki a legendás Csillagok háborúját is 1977-ben. Mennyivel jobb volt A birodalom visszavág, pedig abban jóval kevésbé vett részt.
Persze értem, mire gondolsz, de egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazok készítenék a Valve-nál az esetleges HL3-at, akik a korábbi részeken is dolgoztak.
-
Dilikutya
félisten
Olyan nagyon összetett a Half-Life 2 sem volt. Konkrétan lineáris az egész, döntések nélkül, és mindent csak egyféleképpen lehetett megoldani. A sztori megköti a játékos kezét, a fegyverek a szokásos kategóriákból kerülnek ki, a járműhasználat egyszerűbb nem is lehetne. Csak mész és lősz, néha jön egy karakter, aki elmond neked valamit, és összeáll, miért mész és lősz, kb. ennyi a nagy összetettség. Sőt még ennyi se, mert tudod, hogy invázió van, és amiatt lősz.
Mindezekkel nincs semmi baj, minden sztori FPS ilyen, de a Half-Life egy picit túl van misztifikálva. -
Sinesol
veterán
válasz
silentzsolt #31 üzenetére
Persze csinálhatnának ők egy nagyon jó játékot, de én egy igazi Half Life 3-at akarok, ha érthető mire gondolok
Jó munkái vannak a stúdiónak, de mivel nem ők nem voltak benne az előzmények készítésében, így bármi is születne, nem lenne igazán a Half Life sorozat utódja.Olyan ez mintha pl folytatni akarnád a Gyűrűk Urát, biztos találnál nagyon tehetséges, nagyszerű írókat és tudnának valami jót írni, de bármilyen jó is lenne, annak már nem lenne semmi köze az eredeti műhöz, hiszen nem az ő fejükben született meg az a világ.
-
-
Ciccuka
veterán
Half-Life 3. lesz vagy sem
-
Scholes9
nagyúr
Vagy a Valve vagy senki. Szerintem
-
huskydog17
addikt
Nem, hanem a stúdió eddigi munkássága és a játékosokhoz való hozzáállása, illetve supportjuk alapján. Mindhárom kiváló, ilyet a nagy stúdióknál nagyítóval sem találsz.
Amúgy a 2013-as Shadow Warrior az elmúlt évek egyik legjobb FPS-e, egy igazi gyöngyszem a mai elk*rvult konzolos sz*rok mellett, amiket FPS-eknek hívnak. Nem csak a SW, hanem a csapat előző projektje is zseniális alkotás lett, ők eddig még nem hibáztak, eddig csak kiváló FPS-eket tettek le az asztalra. -
törölt tag
Kossz, inkabb ne
Az Unchartednel okes, de nem kell mindenhova a szinematik ixpiriensz, HL-nel maradjon kozpontban a jatekmenet. -
cyberkind
félisten
válasz
huskydog17 #13 üzenetére
Botrány lenne, és ez az egyik cím aminek nem szabad exkluzívnak lennie, de a ND csak a Sony-nak melózik, nemhiába ilyen jók a címeik, eszméletlen amit művelnek.
-
ldave
félisten
válasz
huskydog17 #13 üzenetére
Ezt a közepes Shadow Warrior alapján szűrted le?
-
huskydog17
addikt
Ha egy esetleges új HL epizód konzol exkluzívként jelenne meg, abból minden idők legnagyobb játékbotránya lenne, szerintem nincs az az épeszű ember, aki meg akar kockáztatni egy ilyen méretű lincselést.
Szerintem kizárólag a Flying Wild Hog tudna egy jó HL epizódot összedobni, nekik nyugodtan odaadhatják a HL licenceket.
Az ügyes lengyel csapat már utalt is a HL-ra a Shadow Warrior-ban, szerintem ők is szívesen rúgdosnák Gabe hátsóját, hogy csinálják már meg a következő részt.
-
cyberkind
félisten
Ezt én se értem, és főleg most hogy a ND letett egykét forradalmi játékot a piacra, az is oké hogy nem akarják ilyen EA-nek, meg Activision-nek eladni, mert ők csak elrontanák, ahogy mindent(Battlefiel 4.5 - SW Battlefront), de most már nem hivatalosan bejelentkezett a világ stúdiója a projektre.
-
cyberkind
félisten
Ha ez megvalósul, akkor nagy valószínűség szerint minden eddiginél jobb HL-ot láthatunk, de persze Ps4 exkluzívként, a Valve és Gabe kapja be hogy teljesen leálltak a játékgyártással a kicsi Steam miatt, ezt a játékot akkor is megvenné sok millió ember ha semmi forradalmi nem lenne benne, csak lezárná Freeman kalandjait.
-
mentoloshypo
senior tag
Jujuj, akkor tömeges öngyilkosságok lennének a PS4 exkluzivitás miatt.
Akkor gondolom már ne is legyen, mi?
Bezzeg X1 exkluzívként biztosan nagyon de nagyon királyság lenne. -
Puma K
nagyúr
Ha Gabe bácsi és a játékosok nem a Dota-ra izgulnának akkor lehet kint lenne már a HL3...
-
Blindmouse
senior tag
De hisz a HL3 már megjelent. HL2 dinamikus árnyékokkal...
-
davidsone
addikt
válasz
darkarthur #4 üzenetére
De szerintem még mindig jobb mint évente kiadni ugyanazt át skinelve. Ha lesz HL-3 akkor megint egy mérföldkőnek kéne lennie, szerintem erre várnak lehet 2033-ban fog ütni
-
ldave
félisten
/troll on
Há most inkább ne legyen soha HL3, minthogy PS4 exkluzív legyen, wazze! Vagymi. -
darkarthur
senior tag
Hát, remélem én is megérem, hogy lássam. Már egy ilyen cikk olvastán is cikázik a hátamon a hideg.
-
Romvr
őstag
Ja aztán bejelentenék hogy PS4 exclusive
-
Muki94
aktív tag
Ne már, most nincsen pénzem konzolra vagy gamer pc-re....
-
davidsone
addikt
Érdekes lenne de maradjon csak a VALVE-nál én még biztos megélem (vagy nem) a HL-3-mat a többi nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!