- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Emberek!
Örülnék, ha végre valaki leírná egyszerűen, közérthetően, hogy nekem, mint játékosnak miért lesz jó a DX12? Az a helyzet, hogy tök hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, az Abu cikkeinek és a hozzászólásoknak jó ha 20%-át értem, nekem az egész tiszta technoblabla.
ilyen shader, olyan pipeline amoolyan UAV.... nekem ez kínai.
Most van egy Radeon R7 250X-em ami ugye a HD7770-nek felel meg. Lehet vele játszani, kompromisszumokkal. Mondjuk valami játékot nem Ultra-ban csak high-ban vagy mediumban nyomok, hogy normális FPS legyen.
Na most a DX12-vel ez olyan irányba változik, hogy egy olcsóbb kártyával is lesznek szép grafika + jó FPS-t tudó (persze nem 4K-ra gondolok, azért még az átlagnak egy jó ideig a FullHD moncsija lesz) játékok jönnek
vagy épp fordítva...lehet kinyitni a bukszát, mert komoly kártya kell majd, hogy az ember ne diavetitést nézzen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest