Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
hol van a csomagkezelő a winben?
Registry a rendszer erénye? Ha jól emléxem 1 fájlban tárol szinte minden adatot(ami nem éppen biztonságos, ráadásul sok szemetet is emellett).dll-ek vannak linuxon, csak nem dll a fájlnevük. Viszont közel sem akkora mennyiségű, mint winen, ahol sok még fölösleges is mivel lehet hogy már semmi sem használja.
-
Penge_4
veterán
"csak néhányan korlátoltak felfogni, hogy mi is az"
Arra tudnál választ adni, hogy miért vannak olyan fájlok elérési útvonalai a registryben, amelyeket már hónapokkal ezelőtt töröltem és a lomtárból és ürítettem, vagy Shift+Del-lel töröltem?
Más: Nem tudod, hogy a Win7-en az MS Paintből miért tűnt el az invertálás funkció (Ctrl+I)?
-
A dll-eknel a "megfelelo csomagkezelo hianya" a sarkalatos pont. Az meg mindig nincs Windowson, dependency-ket abszolut nem kezel.
"a trójai meg nem vírus"
De. Mondom, a virus szo jelentese bovult, manapsag az eredeti jelentese masodlagossa valt, elsosorban a malware szinonimaja (igen, az AV (antivirus, vmiert ennek sem antimalware a neve) iparban is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Macrodroid
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Óra topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő