- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Tényleg érdekelne, mert szeretném jobban megismerni a Linuxot, hátha megkedvelem."
Fogod, leszeded a csomagot és törlöd a
~/.opera
könyvtárat. Kész. Írmagja sem maradt.Ha meg nem teccik a default helye, akkor fogod és kitömöríted a staticra forgatott operát ahová akarod. Kész.
"Én is, de hülyén fejeztem ki magam, úgy értettem, hogy az első eset furcsa volt, hogy miért nem írja a jelszót, amikor én gépelek."
Mert nem kérdezel, hanem csapkodsz. Te ilyen fordított módon gondolkodsz? Nem megkérded amit nem tudsz, hanem addig fikázol amíg meg nem unjuk és kínunkban elmondjuk mit kell tenni?
Hagyjuk a pettinget. Itt a linux kezdő topik, a következő szakmai kérdésed oda tedd fel.(#551) Penge_4:
De miért kellene kommunikálni a hardverrel? Na itt van megint. Ha kíváncsi vagy, kérdezz, ne kijelentéseket tegyél.
Egyébként meg nem olyan régen itt ágáltál, hogy miért számít az, hogy minden fájl. Hát ezért. Mert user szpészben simán csinálsz ilyeneket. Nem kell hozzá a 3rd party appnak root jogot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest